Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• junkpod

nagyúr

valaki ezt írta a concorde-os fórumon [link]

A készülék 850/2100-as, az alapsáv információ a z akkumulátor alatt található. WCDMA 850/2100

Nekem telenoros micro sim van a készülékben, ami először hasonlóképpen nem működött.
    A vezeték nélküli és egyéb hálózatok -Továbbiak-Mobilhálózatok beállításnál adatkapcsolatra kiválasztottam telenoros kártyát, majd a g szolgáltatásnál engedélyeztem a 3G-t és a Hálózat mód -nál bekapcsoltam a csak WCDMA módot. Ezután a telefon elfogadta a a telenoros 3G-szolgáltatást. Igaz visszaváltott a GSM/WCDMA módra, de a telefon tökéletesen működik.
    Kikapcsolt wifinél a telenoros hálózatjel mellet megjelenik a H+ illetve az E ikon

Nekem ezt nem sikerült reprodukálnom, valaki?

viszont a próbálgatás alatt rájöttem, hogy a telefon egyszerűen nem talál beszélgetésre alkalmas WCDMA hálózatot: ha wifi be van kapcsolva és közben átrakom "csak wcdma" módra akkor keres egy ideig, azután piros x. szóval wcdma-ban csak adatkapcsolatban megy, ezért nincs ilyenkor hívás, lehet hogy csak hagyni kellene több időt neki? majd holnap kipróbálom 3g fedettebb helyen.

Új hozzászólás Aktív témák