Hirdetés
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
válasz
erikkire
üzenetére
2x gondold meg a cserét. Én is S2-t cseréltem le, bár nem azért mert nem voltam meg elégedve vele, hanem mert betört a kijelzője. Az S2 sokkal megbízhatóbb. Ha csak telefonálásra, meg Facebookozásra használod akkor nyugodtan cseréld le mert szép a készülék, és szép képe is van. 2 dologban veri az S2-t a telefon:
1: szép a telefon kijelzője ( felbontás, kontraszt arány, betekintési szög)
2: a telefon gyorsaságaMásban alul marad: megbízhatóság, nem minden funkciója úgy működik ahogy kell (pl gps), sok hiba ahogy itt a fórumon is olvashatod. A fotók nem szépek (HD videót még nem próbáltam), a zene is sokkal silányabban szól rajta még jó zenelejátszóval is a .flac formátum. Nagyon érzékenyek a gombok (bekapcsolás, hangerő). Ha nem akarsz rom frissítésekkel bajlódni meg minden nyavaját állítgatni a telefonon, hogy használható legyen akkor nem ajánlom.
A telefon amúgy tényleg nagyon tetszetős, de nem egy megbízható...

Számomra nagy csalódás a telefon az S2 után.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi