- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Bugokat hol kell, érdemes jelezni?
Van egy pár (pár? sok) félrefordítás és most olyat találtam, hogy ha hoznak eladásra cuccot akkor a városra mutató linkek fel vannak cserélve. Namind1. Ha vki megmondja hova írjam akkor összegyűjtök egy csokorral és beírogatom ezeket. -
Allien
veterán
-
Hun'reeth
őstag
Az új verzióban állítólag lekorlátozták az épületek szintjét. A sugóban a max szintek pont azok amikről korábban már írtam. Pl: 16-os hajógyár, 24-es barakk stb. DE a barakkot kipróbálom mert a nyíl a fejlesztésnél aktív meglátom megépül-e a 25-ös szint. Ha nem akkor vége az ikariamnak itt.
Ostobaság lenne ez így.
-
Allien
veterán
A korrupció nem akkora gond, ha egy új várost inditasz (és az összes helytartó megfelelő szinten van már), akkor ugye eleve úgy fejlődik, azaz lassan, de tuti jön a lakosság. Ha nem jönne, akkor sincsen akkora nagy baj, még ha csontra kiürülne, mert attól még lehet épitkezni. Max a fogadó, és múzeummal erősebben kell kompenzálni, de amúgy is, az első két szint a helytartóval akkor is lazahamar megvan.
A mai napon elinditom az utcsó helytartót. Mire haza érek (kb 21 óra), már meglesz a szükséges anyagmennyiség hozzá. Aztán 8 óra, és kész. Reggel meg már indithatnám az 5. városom. A kérdés még mindig az, milyen legyen? Most ráadásul bejön a képbe még egy boros sziget lehetőssége. A jelenlegi egy nem lesz képes kiszolgálni 5 várost, maradéktalanul. Igaz, az elmult pár napban nagyon jól sikerült taktikázni, jó sok inaktív várost fosztottam, sikerült anyagilag is 3 kereskedő hajó árát össze lopni, az meg baráti áron is több, mint 600E volt (inkább közelít a 700E-hez)!Ráadásul, borocska is jött, meg cseréltem márványra, mert az most nem volt létszükséglet már.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #988 üzenetére
Nem is kell, hogy oda dobja! Majd oda megy!
Az első városban kell egy "kicsit" fejlesztgettni, majd a második már akár mehetne oda is. Az mindegy, hogy mondjuk egy nap az utazási idő. Ott elkezdi az épitkezést, ha szerencséje van, akár trükközni is tud, majd áthelyezi a fővárost, és lebontja az alap várost. Csak kérdés, hogy megéri-e átszállitani az anyagot, mert ha túl messze van, az a pár hajó elszenved hetegik akár. De, ha viszont csak elhagyja, akkor max vesztett egy kis időt, azt csá.
-
netkoo
senior tag
-
Boci_83
őstag
MIvel lehet a legjobban a pontszámokat növelni??? Gyúrom magam a topp 1000-be.
jelen pillanatban 1200. körül vagyok.Állandó nyeranyag hiányban szenvedek. Ninvs az a fa vagy kavics amit ne lehetne elfejleszteni!
-
Hun'reeth
őstag
Na kell még 1 kultúr és megvan a 40
azaz telepenként 8-as múzeum.
-
fpeter07
veterán
Na kifejlődött a 22.es fa szint
Túltöltés nélkül 479fa/h
Túltöltéssel 538fa/h
A kövi szinthez cirka 1.5 millió fa kell -
netkoo
senior tag
válasz
littlemole #982 üzenetére
Meik server?
-
littlemole
őstag
Most találtam egy frankó boros szigetet is. A fa 19 a bor pedig 16 os.
Kicsit messzebb lesznek így egymástól a szigeteim kb 3 óra utazásra, de szerintem ez még belefér. -
Allien
veterán
Igen. De kérdés itt is, hogy mi a fontosabb. Tehát, a palotát felhúzni egy dolog. Aztán 2 lehetősség, az első, hogy elkezded húzni a többi helytartót is. A második, hogy elkezdesz kolonizálni. Van egy olyan is, hogy miközben húzod a helytartót, mondjuk az utolsót, vagy csak készülsz rá, közben már kolonizálsz. Ez függ, hogy mennyire szükséges az a nyersanyag, az új szigetről, illetve, bevállalod-e a korrupciót, ami most még kezelhető, késöbb kérdéses. Tehát, ha elég bort tudsz osztani, a korrupció ellensúlyozható, tehát, esettleg a palota felhúzása után indulhat a kolonizáció. Csak, nagyon figyelni kell, mint írtam, nehogy túl erőssé váljon a korrupció hatása. Ergo, érdemes múzeumokat felhúzni, és megpakolni egyezményekkel, és a borfelszolgálást meg tartalékba hagyni, és amikor indul a kolonizáció, akkor azonnal lehet cselekedni.
-
Allien
veterán
-
netkoo
senior tag
válasz
littlemole #976 üzenetére
[Költözés]
By Allien -
netkoo
senior tag
válasz
littlemole #972 üzenetére
Mert azt sajnos buktad a belefecölt nyersanyagokat.H aegy kicsit vissza olvasgatsz Alien kollega részletesen leirta,hogyan lehet költözni
lightside ezt nem értem -
littlemole
őstag
Úgy döntöttem költözöm a szigetemről.
Viszont a városházát nem engedi megbontani. Miért? -
Allien
veterán
Igen, sajnos vannak "idióta" dolgok benne. De, ahogy elkészítette, le is lehet fokozni, csak sajnos, meg kell várni, ahogy darabonként elkészíti. Vagy, vársz egy nagyobb tömeget, és akkor fokozod le. Másrészt, ha nem a szigetedről támadnak, akkor ne szárazföldi egységeket képezzél, hanem ladikokat.
-
LOTR
addikt
igazából kellett volna egység és rávittem, hogy 50et csináljon meg, és az elkészítési idő nem változott, dehát az fejenként annyi idő, a pénzt meg elvette, leálíltani nem lehet.....
az aranyam teljesen elfogyott....
meg is támadtak...
örömbódóttá
érdekes a játék, bár csak 3 vagy 4 napja játszom -
LOTR
addikt
ha "véletlenül" elkezdtem 50 harcost gyártani, akkor azt meg lehet szüntetni?
vagy most már muszáj végigvárnom amíg meglesz mind? -
netkoo
senior tag
Vennem kellett 10hajót
mert a palota szint emeléséhez kicsit sok mindnet kell mobilizáli
-
Shad0w
senior tag
Ööö, műhelyből elég csak egy is, ugye?
-
Allien
veterán
Na látod, ITT a (nagy) bibi!
Nézzél sugót (igaz, én meg a fórumon olvastam, de mindegy
)! Le van írva, egy katapult hajó óránkénti fentartási költsége: 57 (!!!) píz (azaz 6 db 342/óra). Ráadásul, ez egy felesleges hajóféleség (nincsen speciális képessége)!
Ha védekezni akarsz, akkor balliszta hajó KELL, megtámogatva lánghajóval! Azért jobb vegyessen, mert a balliszta a legjobb védekező, de támadni NEM tud. Viszont a csaták ebben a játékban úgy zajlanak, hogy ha valaki megtámad, az támad IS, meg védekezik IS. Tehát, nagyon nem mindegy, hogy egy egységnek milyenek a támadó/védekező értékei. Ha CSAK védekezni jók, akkor kapufa, mert igaz, hogy sokáig bírják az ellenfél támadását, de mivel NEM tudnak kárt tenni az ellenfélben (mivel a támadó értékük nagyon alacsony), ezért a támadó erő szinte nem is változik, felmorzsolódnak (kampec). Ezért KELL vegyessen, mint a szárazföldieknél is, habár ott még kell szakács, és orvos IS.
-
Allien
veterán
válasz
Pantera! #954 üzenetére
Kénesre NEM akarok menni ötödik várossal. Eddig nem volt nagy gondom a kénnel, és szöviben vagyok, ha kell, ként bármikor tudok cserélni, szerintem.
Inkább hajlok a kristályos felé, mert a márványosom a jelenlegi maxon van, azaz 16-s a márvány. E-felett már nagyon megugrik a fa szükséglete, de még így is lazán össze fog jönni a negyedik helytartó. Igaz, a várost elkezdem húzni elötte, mert még a raktár az utcsó városomban nem éri el a 16-s szintet. De, ennyi lazán bevállalható, úgy érzem. Aztán, amikor majd oda kerül a helyzet, az is lehet, hogy az egyik kristályost feladom, mert a jelenlegi stagnál, de megadom nekik az esélyt, hogy fejlesszék mások is. Ha nem, akkor költözök, de akkor bejöhet a képbe a kénes is. -
jhos910
senior tag
válasz
littlemole #850 üzenetére
Az én boros szigetemen 21-es a szőlő....
-
Pantera!
csendes tag
Ha minden lakost munkára fogsz, és esetleg az akadémiádon is agyal néhány tudósod, fogyni fog az aranyad. + A hadihajóknak is van fenntartási költségük. Amúgy 13. szintű város - 0 katonaság
bátor vagy, vagy pedig erős szövetségeseid vannak, és ezt mindenki tudja a városod közelében.
-
Pantera!
csendes tag
Üdvözlök mindenkit! Most regeltem (a fórumon) de régi "kukkoló" vagyok)
Szerintem az ideális felállás a következő: két márványos kell az építkezésekhez, egy kristályos a fejlesztésekhez, egy boros, mert szeretem,de a hangulat miatt is kell, és ötödiknek egy kénes, mert a katonák meg azt szeretik
. Nekem a boros lett meg ötödiknek tegnap
, így alalult ki ez a felállás, és úgy érzem most komplett a bányalista.
-
netkoo
senior tag
ÉN nme tudom miért de az utcsó városom még mindig minuszban van
NIncs aktonaság a városban és 13as szintü.Valakinek tioje? -
Allien
veterán
Lassan el kell töprengjek, milyen legyen az 5. városom.
Márványosból kettő van egy szigeten, és nem olyan sokára lesz rajta üres hely. De, 3 város egy szigeten nem biztos, hogy nyerő felállás.
Kristályoson gondolkodok, a jelenlegi nem valami szupi. Ráadásul, bizonyos fejlesztésekhez (mühely) is rengeteg kellene belőle.
Ha van valakinek tapasztalata ilyen téren, szívessen vennék pár ötletet, hátha könyebben tudok majd dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest