- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsek18
senior tag
De nagyon idegesítő, mivel kereskedni se tudok nélküle. Már vagy 50x kattintottam rá de a mail címen semmi..
-
tocsek18
senior tag
Miért van az, hogy nem tudom megerősíteni a regisztrációmat? Pedig gmail-os a címem.
-
Cameleon
csendes tag
Látom itt egyesek úgy fogják fel a játékot mint a traviánt hogy ölik egymást mint a barbárok! Szerintem ez a játék nem arról szól hogy öljük egymást hanem arról hogy segícsük egymárt és hogy jóban roszban együtt legyenek!Szerintem tugya az a valaki akinek cimezem ezt a hozzá szólást!
-
tocsek18
senior tag
Én eddig 7et adtam bele
De ami késik az nem múlik.
-
Pantera!
csendes tag
válasz
tocsek18 #1388 üzenetére
Nem az a fontos, hogy első legyél, nem is jár érte semmi bónusz, de csak akor tudsz elegendő nyersit termelni, ha magas szintű bányák vannak a szigeten, ehhez pedig adakozni kell! Közösen kell fejleszteni a többi szigetlakóval, egyébként csak kínlódás az egész.
19. szintű fővárosomat költöztettem el egy nem működő szigetről, és nem bántam meg! (Ajándékba kaptam az accountot, kész helyzet volt) -
tocsek18
senior tag
Most fejlesztettem ki a Balliszta Hajót de még nem tudok venni mert még hiányzik 2 szint ha jól emlékszek. Amúgy még nincs semmi seregem se. Most a papírt fejlesztem ki azután pedig a kémkedést szeretném. Aztán indul a felfedezés
Miért fontos benne lenne ia top3 nyersiküldőbe az adott szigeten? Ad valami pluszt vagy mi? Most van annyi fám hogyha beküldeném akkor elérné a 6os szintet a bánya. Csak gondolkozok hogy beküldjem.e. Ha beküldeném akkor 3. lennék.
-
Pantera!
csendes tag
válasz
tocsek18 #1385 üzenetére
Nem kell görcsölni, a játék közben a lényeges dolgokra magadtól is rájössz, ha pedig majd blokádolja valaki az egyik várososat, és azon agyalsz, hogy a felmentésre küldött hajóhadad vajon a támadó, vagy a védekező oldalon fog beszállni a csatába, majd szívesen segítünk jó tanáccsal
Ami nagyon fontos, hogy a szigeteden a bányákba told a támogatást ezerrel, próbálj a top háromba, ill. az első helyre kerülni, de ha úgy látod, a többi szigetlakó nem partner a fejlesztésben, akkor hagyd a fr@ncba, és költöztesd el akár a fővárosodat is egy másik szigetre! -
tocsek18
senior tag
Thx a helpet. ( pálmafa i betű)
A kereskedelemhez már megvan mindenLassan bele is kezdek majd.
-
Shad0w
senior tag
válasz
fpeter07 #1383 üzenetére
Nemtom mér ezen rágódtok. Van már két hajója is, tehát kikötője is. Amin rágódtok, az már a kérdésben meg lett válaszolva...
Meg ha már neked válaszolok: a városnév után a "(v)" jel a vakációt jelöli. Az inaktív városok neve mögött pedig "(i)" jel van, mint inaktív és szürke. -
AMD Power
titán
Unalmas unalmas. Dög unalom ez a játék.
-
tocsek18
senior tag
Már láttam és nézem is meg olvasom is 1000rel
Vannak ugye szigeteken a városok. Mit jelent a falu neve előtti kis pálmafa? és a falunév utáni (v) betű?
-
tocsek18
senior tag
Sziasztok. Belevágtam én is a játékban. Zeta magyar szerón nyomom. Nekem nagyon bejön. Kristályos szigetre rakott. Igaz még nagyon kezdő vagyok, így jöhetne pár jó tanács tipp, trükk
Kereskedni szeretnék de nem tudok! Van 2 hajóm, megvan már a kereskedelmi poszt is. Azt hiszem az a gond, hogy 1es szintű a kereskedelmi poszt és csak a szigetemen tudok kereskedni. Ha fejleszteném 2es szintre akkor már több lenne a szigetek hatásköre amiken tudnák kereskedni?
-
fpeter07
veterán
Építem az 5 városom
-
Pantera!
csendes tag
válasz
Skynet258 #1368 üzenetére
Amikor elkezdtem a játékot, a második városomat ideális áldozatnak látta egy (akkor úgy éreztem) vadbarom, naponta többször lefosztott,
egyszerűen kivédhettem volna, de kezdő voltam és megfutamodtam. Lebontottam a városomat, és egy távoli helyen építettem egy újat. Ma már látom, hogy egyszerűen ki lehet védeni, sőt meg kell előzni az ilyen zaklatásokat. Nemrég megtaláltam ez illető egy városát, lazán lezúzhatnám, de nem hiszem, hogy megkönnyebbülnék tőle, inkább hálásnak kellene lennem, amiért (kicsit későn, de ) felnyitotta a szemem.
-
Skynet258
veterán
válasz
Pantera! #1364 üzenetére
Szerencsére engem is békén hagynak, a játék elején támadt egy forma, aztán utána röviddel egy másik, annak már azt tanácsoltam, hogy inkább vonja vissza a csapatait, mert számára nincs értelme a harcnak. 5 perc után a csapatok eltűntek, és azóta se volt semmi.
Én védekezésre rendezkedtem be, nem is csesztet senki (lehet a magas pontszámom is közrejátszik kicsit), és én is békén hagyok mindenkit.
Inkább kereskedelem útján próbálok érvényesülni (jelenleg a 375. helyen vagyok, tehát nem elveszett taktika ez sem) -
Pantera!
csendes tag
-
Pantera!
csendes tag
válasz
Skynet258 #1360 üzenetére
Ha valaki ilyen lehetetlen taktikával próbál érvényesülni ebben a játékban, az megérdemli a pofont szerintem. Ez nem homokozó, itt figyelembe kell venni, hogy a szabályok nem véletlenül engedik meg a hadsereg fenntartását és használatát, és aki úgy próbál előbbre jutni, hogy kihagyja a fejlesztésekből a sereget, azt jogosulatlan előnynek tekintem, és ha nem én, akkor előbb, vagy utóbb valaki más majd figyelmezteti erre. Ha tanul belőle akkor jó, ha nem akkor abbahagyja. Soha nem támadok olyat, aki arányosan fejleszti a városait, ezért engem sem támad olyan, aki egy kicsit is érti a játék lényegét.
-
Pantera!
csendes tag
Természetesen az inaktívokra is vonatkozik a szabály, de ők val'színűleg nem fogják jelenteni, ha túlléped a limitet, mivel nem játszanak. Azért én betartom, mert sose lehet tudni, jött már vissza inaktív áldozatom. Általában van elég préda, inkábba hajóim száma határolja be a fosztások számát.
-
Pantera!
csendes tag
A legűtősebb aktív fosztásom néhány napja történt. ( Egyébként csak inaktívokat szoktam, de ezt nem lehetett kihagyni! ) Kémeimmel felderítettem a három totálisan aránytalanul fejlesztett városát. Több, mint három millió
aranyat őrizgetett két teljesen védtelen és egy közepesen felfegyverzett városban, 8. szintű kikötőkkel
Többször is betámadtam a védteleneket ( összesen több, mint egymillió arany + körönként 15-26 hajónyi nyersi ), mire megpróbálta blokádolni az egyik városom az enyémnél gyengébb flottájával - most nincs egy hadihajöja sem. Ezzel egyidőben blokádoltam mind a három kikötőjét, meg csináltam néhány fosztást.
Közben elképzeltem, milyen pocsék napja lehetett miattam, megsajnáltam, és visszahívtam a hajóimat. Ezt még meg fogom bánni valószínűleg. -
Shad0w
senior tag
Nem igazán éri meg sztm. Ha éppen nem a palota/helytartó 4-es szintjére gyűjt akkor valószínűleg üres a raktára, de ha mégsem akkor pedig nagy eséllyel kiüríti mire odaér a támadó sereg. Persze kivételek mindig vannak.
És egy kérdés: Aza 24 órán belül csak 6-szor lehet támadni egy várost szabály az inaktív játékosok városaira is vonatkozik?
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1351 üzenetére
Szia:Én nem tudok össze szedni annyi kristályt
Ti fosztotatok már nem inkativ várost?
Nincsen benne semilyen szöviben és nincsen egy darab katonája sem peidg 17e sszintü avárosa! -
Skynet258
veterán
Baró, egyik városomban megveszem a bort 20-ért, a másikba átviszem, és ott eladom 40-ért... nem kell sokat trükközni
-
Shad0w
senior tag
Fejlesztett már vki akadémiát 17-es szintre? Mennyi embert lehet oda bepakolni?
-
Shad0w
senior tag
Én imádom a kereskedelmet! Két napja vettem 3000 márványt 40-ért, gondoltam majd eladom jól 55-ért és az hamar elmegy, de két napig senkinek se kellett (pedig csak én árultam márványt). Szal gondoltam felviszem 60-ra az árát egy napra és utána vissza 55-re had érezzék, hogy milyen jó is azaz 55-ös ár, erre meg elvitték mindet 60-ért
. És még egy csomó lehetőség van, de nem megyek bele, mer a végén senki se fogja nekem occsóért adni a cuccokat...
Btw. én most vettem meg a 42. hajómat. De még ezis kevés a rendes kereskedéshez (főleg, ha pakolgatni kell a városok között a nyersanyagokat, mer mindig ott van rájuk szükség ahol nincsenek).
-
fpeter07
veterán
A 61. kereskedelmi hajó már 600k forint? Nem semmi
-
Shad0w
senior tag
Ööö, kiküldtem két kardost egy inaktív városkára (ahogy szoktam) és utána kiírta, hogy vesztettem. De a kardosok sértetlenül haza tértek.
(ja és nemvolt a kikötőben hajója)
-
István0124
csendes tag
jól teszitek, nehogymár ott hadjátok a drága nyersanyagot
-
-
Shad0w
senior tag
Ejj, az egyik szigetemen inaktívvá vált az egy városka, gyorsan beküldtem egy kémet és talált is 10K fát meg 6K márványt. Természetesen katonák seholse, szal két kardossal most elhozok 4259 fát és 2459 márványt és még kitudja mennyi aranyat. Azt hiszem fordulok még kettőt minimum, de ha lesz elég aranya akkor akár többet is
.
-
netkoo
senior tag
válasz
Cameleon #1332 üzenetére
Én még az elején beléptem egy klánba nem vagyunk sokan és én voltam a legkisebb de most már a 3.vagyok.de még nagyon gyenge vagyok. Az ORKOK meg nagyon erősek és a felvételi pontjuk is igen magas 150.000!
fpeter én csak inaktivokat fosztok mert aki aktiv azt nem merem főleg h aklánba n vannak! -
Cameleon
csendes tag
Állítólag de ök fenyegetnek mindenkit.Tudod ojan báránybörbe bújt farkas!Beképzeltek és azt hiszik hogy ök a atya istenek a szerveren!Nagyon rosz politikával rendelkeznek!Te mejik klánban vagy?Én most pihenek a fejlesztéssel, most gyüjtöm a nyersanyagot a 6dik falura.egy pár hétig csak vegetálok majd!
-
netkoo
senior tag
válasz
Cameleon #1329 üzenetére
Én már ott is játszok
DE az ORKOK nem a Ikariam rendefent tartoi ahogy magukat nevezik?
most kicsit vissza esetta fejlödésem .Mert nincsenek jó inkativ falvak találtam több 19 es szintüt aminek 1es volta kikötöje azal semmit nem érek
Ja egyszer bejötta kombo fosztásom 3x20k arany meg 40hjóni cuc -
Cameleon
csendes tag
Hát mit is mongyak nekem a legtöbb gondom a borral volt vagy is még van mert valahogy senki se ad bele a fejlesztésbe én me egyedöl dolgozak más hejett, hét nem nagyon birom fával de hát más választásom nincs.Ja és van 5 falum ami rettentöen isza a bort és minden héten kell vennem legalább 50e hogy nelegyen zürzavar a falukban,Ként árulom mivel nagy a fegyverkezés az ORKOK miatta a szeveren.Mongyuk nekem a legnagyobb fosztásom ojan 200e arany volt idáig de max 1-2 történt meg!Kül a traviánon elég sok vadálattal találkozok.Úgy gondolom elég szar játék!Ja és aki szereti az Traviánt annak tudom ajánlani a [link] ez elég jó nem ojan álatok vannak mint a tarviánon elég rendes a társasággal találkoztam ott!
-
Cameleon
csendes tag
válasz
István0124 #1313 üzenetére
Ez igy igaz mégis sokan jácák!
-
fpeter07
veterán
Talán eddigli legpézesebb fosztásom
35,549 arany
-
Hun'reeth
őstag
Jééé 307. vagyok 102e pont. Sokat dobott az utópia.
-
fpeter07
veterán
Akadémiákat felfejlesztem 15-ös szintre
4. városomnál még csak 8-as..
-
Hun'reeth
őstag
Elárulom, hogy nekem 2 db 23-as, 2db 22-es és egy 21-es városom van. A fővárosba belehúzok majd még 24-re megnézem milyen hátha változik a képe.
Egyébként meg azon egyszerű oknál fogva kell a nagy város mert az adott dolgozókon felül akik fixek azaz az adott bányák szintjétől függ a létszámuk, a többiek mind pénzt termelnek. A nagy hadsereg fenntartása máshogy meg nem megy. Max ha folyton kereskedik az ember. Én meg ehhez lusta vagyok.
Egyébként is mire 6. város lesz az még arrébb van.
A fővárosomban meg az utópiával nemsokára 2546-an laknak majd.Nekem tetszik.
-
Allien
veterán
Mondjuk, ezt nem értem. Igaz, több hónapja nem támadott meg senki. De, ha bent lennék, és jönne valaki rám, én nem biztos, sokat törődnék vele. Persze, pénz elkölt, raktár átrendez, de a lényeg, kikötőt fullra lebontanám. Nem is értem, miért kellene, ha támadnak.
Logikátlrannak hangzik. Mit vihet? SEMMIT! Pénzt igen, na bumm. Másrészt, ha nincs kikötőnk, még fogadhatunk hajót!
Csak küldeni nem tudunk.
-
netkoo
senior tag
válasz
István0124 #1315 üzenetére
Elküldtem öket.a kikőtöt leromboltam 1es szintre vit 6000aranyat,50bort meg 100márványt.
megtámadott 10girokopterrel 30ijász 75kardossal. -
István0124
csendes tag
hát ez gáz
-
netkoo
senior tag
Na vissaz jött egy inaktiv tulaj rám küldött 110hajót
Esélyem sincs ellene öszvisz van 40hadihajom az kár nem leghet megnézni mivel támad ugye? -
István0124
csendes tag
Szerintem sokkal jobb mint a travian, sokkal jobban össze lehet fogni a szomszédokkal és együtt épiteni a birodalmakat. A travian a nyersanyagrablásról és egymás falujának a katapultozásáról szól.
___________________________________________________________________________ -
netkoo
senior tag
A másik seron elinditottam ahajomat kolonizálni meg kldtem +cucokat de csaka fát irta ki .Vissaz hivtam de nem történt semmi.Akkor most megy akolonizálás?Mert ha máshova akarok menni azt irja fejleszema helytartomat.
-
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #1308 üzenetére
De ez megint "fizetős" rész (ambrosia).
Másrészt olyat nem hallottam, hogy 4 városra korlátoznának. De, ha igen, sokan abba hagyják, mert így is idota egy játék.
Városháza 23. szint, mine? A múzeum 7-s szint fölé húzása KELL, meg a fogadó 16 fölé húzása, hogy költözzön is be valaki. Annak, mond, mi értelme?Ennyi erővel, és anyaggal megint ott vagy, hogy egy plussz város, kicsit meszebb SOKKAL jobban megéri, mert kitolja a kereskedési területedet.
Má, szerintem.
-
Skynet258
veterán
válasz
fpeter07 #1309 üzenetére
Nekem van egy kristályos, két márványos, és egy boros. Eddig a kristályt tudtam jó áron adni, de most már a bornak ment feljebb az ára a környéken. Míg a kristályt 20-25 körül veszik, addig a bort 30-35 pénzért. 140 ezres eladási tételnél pedig ez jelentő összeg, úgyhogy átnyargaltam a bor eladására
-
Skynet258
veterán
A 4 városban felnyomok mindent a maxra (a max természetesen azt jelöli, ameddig még ésszerű a nyersanyagok száma), illetve amit termelek azt eladom, kereskedek, felvásárolok ként 140.000-es mennyiségben, azt premiummal beváltom borra, és 2-3 szoros áron eladom. Ezáltal sok az arany, veszek hajót, nő a pont ezerrel. Ha katonaságot kell kiépítenem, gyorsan megvan, hisz van rá fedezet bármikor.
Szóval nekem pont elég a 4 város isEgyébként azzal a hírrel mi van, miszerint maximalizálni fogják később a városaid számát? Ott nem 4 városról volt szó? Mert akkor az afölöttieket bukta az ember...
na meg mire minden városban minden "fullon" lesz, addigra remélem kitolják a határokat, tehát nem lesz olyan drága a városháza 23-ik szintje (ez lesz nekem a következő). Legalábbis remélem.
-
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #1306 üzenetére
Na de akkor mit "termelsz"? Egy idő után fullos(ok) lesz(nek) a város(ok). Utánna mit kezdesz? Elkezded feljebb húzni extra drágán az épületeket? Elvileg, még a városházát se éri meg 18 fölé vinni, akkor is érdemesebb egy új telepet nyitni. A korrupció felfújt, túllihegett hülyeség, mert ugye, ha mindenütt felhúzod a helytartót, CSAK az új városban lesz korrupció, az meg tök mellékes. Egy darabig nem éri meg termelni, legalább a helytartó 2. szintjéig. Utánna viszont már az is termelhet, és hamar fel lehet húzni a helytartót a megfelelő szintre. 5 város mégis csak rugalmasabban kezelhető! Én most gyűjtök a palotám 5-s szintjére, majd elkezdem a többi helytartót is feltolni. Kell az a 6. város, bár, kellene a 7. is.
Akkor lehetnék igazán rugalmas.
-
Skynet258
veterán
válasz
fpeter07 #1303 üzenetére
Az is szép
Kb két hónapja tolom, bár megmondom őszintén, nem emlékszem mikor kezdhettem
5 teleppel valóban húzós a korrupció kivédése, én bele se kezdek... 4 város bőven kitermeli amit kell, van nyersanyag meg arany dögivel.. kell is, mert a 74-ik hajóm már 1.155.689 aranyba kerül
-
asthma
tag
jó, hogy létre lett hozva ez a topic
ikariam sztem is sokkal jobb mint travian (grafikai felület, és amúgy is érdekesebbnek találom). régóta nem használtam már az accountomat, lehet hogy már törölték is, ezért most regelek megint, hála ennek a topicnak
-
netkoo
senior tag
válasz
Skynet258 #1300 üzenetére
Sziua.
Én is az alfámn vagyok de még csak 25K körül járok
Camelelon.Csak ako rtudod beadni ha megvan a megfelelő számu kristályod!oda mész a városodhoz ahol a megfelelő számu kristály van.Bemész az akadémiára és ott alul kiirja kristály hozzáadása a fejlesztés befejezéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- HP szerverek áron alul
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest