Új hozzászólás Aktív témák
-
netkoo
senior tag
Az szép nekem csak 3városom van de most gondolkodom a fővárosom átköltöztetésén mert itt csak 50kristályt tudok kitermelni mert csak 6os szintü a bánya
Alien leirnád részletesen hogyan tudok elköltözni merta fővárosom elég szar a másik 2sziget gyorsaban fejlödik minta fővárosom! -
ROBERTOH
őstag
Pro gamer? Nem hinném. Az összes pontos toplistán csak a 156. vagyok, úgyhogy vannak "probbak" is
Nem egy bonyolult játék: akadémiát minden városban ugyanolyan szintre kell fejleszteni, így a leggazdaságosabb, és persze minél magasabb szintre. Nekem a célom az volt, hogy gőzóriást és ágyúhajót tudjak gyártani, ezért azokra a fejlesztésekre álltam rá. Most hogy ezek megvannak ki is vettem a tudósokat, így jócskán megnőtt a bevételem, ami eddig 0 körül volt óránként. Márványos városból legalább kettőre van szükség, és érdemes mindegyik fajta szigetre települni. Pl. a kénes szigetet sokan hanyagolják, de amikor elérkeznek a gőzóriás gyártáshoz (716 kén kell 1db-hoz), akkor igencsak hiányolni fogják. Kistályos várost csak addig érdemes fenntartani, amíg meg nincsen az ágyúhajó/gőzóriás 3-as szintre felfejlesztett páncél/sebzése, utána érdemes átköltözni mégegy borosra, hogy minél magasabb szintre fel lehessen húzni a városokat és ezáltal több bevétel legyen és nagyobb sereget lehessen fenntartani.
5 városom van: 20,19,19,18 és 17-es szintűek
Remélem tudtam valamit segítenifpeter07: jó volna, de nem.
-
littlemole
őstag
Van múzeumom.
Már van 3 ilyen szerződésem is. Helyem is lenne még a múzeumokban. De nem tudom hol kell nekem kezdeményezni mások felé. Eddig kérdezgettem másokat hogy van e szabad helyük.
Most van két emberke is akinek van szabad helye, csak nem tudom hogyan kössem meg.Vagy ezt is ki kellene fejleszteni?
-
fpeter07
veterán
végülis csak 200.000 fa kell hozzá
én ezzel megleszek pár hónapig, addig raktárépület fejlesztés, stb.
szerk: amúgy ezek a segítő kezek nem sokat érnek, csak fatelepnél.
Pl: kristály bány: segítő kezek nélkül lehet 242 munkás; segítő kezekkel meg 363- és csak 30-al bányásznak többet, ez kerül olyan 600 aranyba, remélem csinálnak vele vmit -
ROBERTOH
őstag
Törőhajót sose gyártottam, nagyon gyengék. Ha minden hajód izmos, akkor nem, vagy alig fogsz veszteni belőle, miközben az ellent lecsapod ;) +1 sebzés +1 páncél fejlesztés már megvan; a következő szint már elég költséges: 83400 arany és 13775 kristály, de előbb-utóbb meg lesz
-
Tom5
addikt
Kezdek rájönni a dolgokra.A súgó igen hasznos! Most jelenleg a"vagyont" fejlesztem,hogy tudjak kristályt bányászni a szigetről! Ha kőre van szükségem és a szigeten nemtudok bányászni akkor azt cserével tudok szerezni?! De kivel cseréljek? A szigeten lévő városok valamelyikével? Vagy ha már van kikötőm akkor másik szigetről menjen a cserebere?! Ezt még nemigazán vágom...Amúgy tetszik a játék,Gladiatust már picit unom,felüdülés most ezt játszani!
-
looser
addikt
Sir, jelentem, semmi cserélnivalóm nincs, mert lusták a plebejusok, nem értik, hogy gyorsabban akarok haladni, s ehhez az kellene, hogy kétszer ennyit hordjanak óránként!
No hát, én 17:59 (Biaxaos) és 18:59 (Ackuos) szigeteken vertem tanyát (Walhalla). Nem tudom, mikor lesz annyi fám, hogy a Palotát fejlesszem. Valahogy negatívak az emberek, pedig 3-as szintű a szép, tágas és sajnos üres kocsma....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest