- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz
Boci_83 #2919 üzenetére
Már 10-es szintű?!
Egyébként 9 városom van, abból egy nem termel semmit. Úgy látom elírtam egy tizedes vesszőt, mert csak 6.3 millió akart lenni.
Gondolkodom hogy lebontom a legifjabb városom és átköltözök mondjuk kristályra.
Kiszámoltam hogy 2x annyi idő kristályért fejlesztési pontot venni (150k-et), mint ahogy a tudósok keresnék. Hadsereg, meg tudós pajtik nem férnek el egymás mellett.
szerk: ja, igen... Jó látni hogy az egyik városban 6 számjegyű nyersanyagok vannak mindenből.
-
beni3d
aktív tag
válasz
Boci_83 #2897 üzenetére
nekem az volt kellemetlen amikor az x napig keservesen gyűjtögetett nyersanagomat palota fejlesztés céljából a fővárosomba szállítottam ( több fuvarral) mikor is elmentem egy fél napra pestre, és mire visszajöttem nem kifosztottak? kellemetlen szitu volt...tényleg sok nyersim és katonám veszett oda
-
littlemole
őstag
válasz
Boci_83 #2845 üzenetére
Egy szint után nem nagyon éri meg ugyanoda tenni várost ahogy én látom. De csak akkor, ha a többiek nem adakozóak. A 3 szigetes városaimnál nagyon fukar mindenki. Volt 1 játékos aki 2-3 millió fát rakott bele a bányákba. De már törölte magát. Émeg 1.1 milla. Többiek nem sok.
A fővárosomnál viszonylag jobban adakoznak. Legjobb a boros szigetem ahol 27 fa 25 bor van.
De ide nem akarok tenni várost mert már most is bortúltermelésben vagyok. Márvány meg mindig kell az építkezésekhez.Szóval inkább a fővárosom mellé rakom majd a várost. Ami fa kell majd azt meg majd belerakom azokba a bányákba, így felhozom azon a szigeten is.
Én is oda szoktam összevonni a seregem 90% át ahol épp a nyersaygot gyűjtöm. Valaki könnyen vérszemet kaphat egy gyors rablásra.
-
littlemole
őstag
válasz
Boci_83 #2843 üzenetére
Na nekem is lépnem kell mert egy új játékos letelepült a szigetre.
Lenne egy kérdésem.
Most van egy sziget ahol 3 városom van bányák 26 fa 23 kő. Ide rakhatnék egy negyediket.
Vagy van a fővárosom ( bányák 25 fa 22 kő) ahová másodiknak rakhatnám az új várost.
Én inkább ide gondoltam, mert ha valami támadás ér akkor a két város jobban tudja segíteni egymást. Meg ez a szigetem egy kicsit távolabb is van a többitől. Nem sokkal.Szerinted melyikre érdemesebb?
-
littlemole
őstag
válasz
Boci_83 #2803 üzenetére
Számoltam egyet én is. Hosszútávú terveimben szerepel egy 10 es helytartó felépítése a fővárosomban. Bár egyenlőre még csak a 9. dikre gyúrok. És ugye azt is fel kell húzni mindenhol egy újabb városhoz a korrupció mellőzéséhez.
6 db 30 as raktáral már elég lesz a fának.( 1440000)
Így amit nem kell lebontani és mindenképpen marad majd nálam az a múzeum, borozó, rejtekhely,facsökkentő.
Ami megy majd a levesbe ideiglenesen az a termelésfokozó,borcsökkentő,márványcsökkentő.
Ezeket később fel lehet építeni megint, a lebontott raktárak helyére.De ezekkel is jó sokáig elleszek még. Csak a két újonnan alapított városban nem kell majd sokat bontanom,mert ott még van szabad helyem,illetve be van tervezve a 6db raktár valamikor a következő évtizedben.
Ha nem változtatnak a készítők extra építési helyekkel akkor csak így látom hogy lehetne építkezni a magasabb helytartókhoz.
-
littlemole
őstag
válasz
Boci_83 #2769 üzenetére
Ezt a két várost még az új patch előtt építettem fel ennyire.Így a veszteség nem lenne annyira húsbavágó.
Sajna a szigeten (20/24 es bánya) nem nagy az adkozókedv. Van egy gyerek aki 4db várossal 640k fát rakott a bortermelőbe és 70k fát a fatermelőbe. Én meg 1 várossal 500k fa bor és 120k a fatermelőbe. Nem is szándékozom most többet. Többiek se sokat.
Szóval ez nem jó jel.Az új városomnak meg borosnak kell lennie mindenképp. Szabad hely csak azon a szigeten van. De ha már odaköltözök és belerakok majd fát akkor érdemesebb ha akár több városom is van a szigeten.
6 milla. Szép szám.
Nekem a legtöbb a márványos szigetemen 2.3 millió fát raktam be összesen a kettőbe.De ott három városom is van. -
ROBERTOH
őstag
válasz
Boci_83 #2757 üzenetére
Én igen.
Azt a tábornoki pontot elírtad egy 0-val ;) Háborúra érdemes spórolni, a legutóbbi kezdetekor 18 millám volt, a végére kevesebb mint 10 maradt. Persze ez attól is függ, hogy milyen messzire kell a sereget cipelni, és hogy mobillal mész vagy máshogy (megszállás/állomásoztatás).
-
Allien
veterán
válasz
Boci_83 #2078 üzenetére
Az első két szint kicsivel drágbb, de az smafu. A 3., 4. szint meg kicsivel olcsóbb, de a lényegi komoly változás ebben, hogy kristály helyett kénre lessz hozzá szükség.
A sugó a 4. szintig mutatja, tehát a többit nem tudom. Lehet, megint kénytelen leszek várost bontani, a kén miatt?
-
Allien
veterán
válasz
Boci_83 #1702 üzenetére
Külömben, mi értelme van?
Én szenvedélybeteg vagyok, csak nem kezeltetem magamat, me attól félek, hogy az "orvosnak" nevezett kóklerek bekábitóznak, vagy bemagyaráznak valami hülyeséget.
Inkább megoldom magam. Korlátokat állitok fel, nem úgy nyomom, mint régen mondjuk a hóditót. Anno, azt pl on-line csináltam (mondjuk, másképpen nem nagyon lehetett eredményes az ember), már, amennyire a munka engedte, de képes voltam felkelni éjjel kettőkor is, hogy elküldjem a képzést (akkor még nem lehetett automatizálni), vagy a támadásokat intézni, stb...
Itt jobb a helyzet, de amúgy se kell sokat szórakozni (napi 2-3-4 belépés). A delta szerveren sokkal roszabbul megy, kevesebb a jó anyagos inaktív. Ergo, ott főleg "saját" erőből szenvedek, de a gammán eddig rendszeressen találtam "fejősteheneket", inaktívakat, van olyan, amelyre 1-2 naponta vissza lehet menni mondjuk 1000 kristályért.
A bontásokat megszoktam. Amikor elkezdtem, kb 5x kellett költöznöm, mire megtaláltam az akkor legkedvezőbb szigeteket a környékemen. De, gondold végig. Ha nem így csináltam volna, akkor sokkal lasabban menne a "fejlődés". Most pl azon agyalok, hogy ha márványos sziget, akkor képbe kerül az, hogy a jelenlegi márványos szigetemen már van 2 városom, és mondjuk a 3.-t is ide raknám.Védelmileg előnyös is lehettne, de hátrányos is. Viszont, épitkezés szempontjából tuti nyerő, és ráadásul CSAK egy szigetbe kellene bepakolnom fát, olyan, mintha megfelezném (pontosabban harmadolnám) a szükséges anyagmennyiséget, és maximalizálhattnám a márvány termelésemet. EZ a sziget eleve már 17/22-s! Ráadásul, már érik lassan-lassan a következő szint is, legalábbis, már kb 1/3-a be van pakolva a szükséges 1mill. 630E fának, a márvány oldalba.
Ez pedig nagyon nem mindegy!
Csak, a boros sziget fexik meszebb (meg a kristályosok, de az mellékes), ami eddig nem volt gond, de háborúban erős hátrány lehetne.
-
fpeter07
veterán
válasz
Boci_83 #1557 üzenetére
alapból 238; túl töltve 268 (mondjuk ez nem kőbánya de gondolom ua.)
4 nap 16h óra és 18-as szintű leszTartok egy nagyobb szintu hadsereget ami nagy részben lövészekből áll. És -9300-at vesztek óránként
Azt nem tudjátok melyik jobb/éri meg jobban: íjász vagy lövész?
elmentem egy két helyre fosztani, remélem nem ugy lesz megint hogy 56 arany-t 100 fát 1 márványt stb.. fosztok
-
Skynet258
veterán
válasz
Boci_83 #1492 üzenetére
Szerintem is márvány vagy kristály...
Előbbi ugyebár jó kereskedelmi alap, építkezéshez is sok kell, utóbbi pedig jól jöhet, ha fel akarod gyorsítani a fejlesztéseket ;)
Nekem egy boros városom van, és bőven kiszolgálja a másik 3-at is, még eladásra is marad.
Egyelőre én felhúzom az ésszerű kereteken belüli maxra ezt a 4 városomat, aztán bepróbálkozom egy ötödikkel. Szeretném megerősíteni magam, különben csak szétesik az egész taktika -
Allien
veterán
válasz
Boci_83 #1492 üzenetére
Én is sokat töröm a kobakot, mert lassan aktuálissá fog válni. Mind a két szerveren megvan a palotaszint, a helytartókat huzogatom most. De, eleve nem mindenütt fogom megtenni. Ugyanis, a gammán 2 kristály, 2 márvány, 1 bor van, itt a bor a kevés (a további fejlődéshez), viszont a kristály miatt a fejlesztések (pl hajók) már szinte maximalizálva, a lényegesebbek fullra fejlesztve. A deltán 2 márvány, 2 bor, egy kristály, és itt érzem a kristály hiányát. Ergo, a gammán pl le is fogok egy kristályost bontani, bár, most ott is vannak érdekes változások, mert lassan egyedül maradok aktív azon a szigeten, amit eddig meg akartam tartani, a másik meg kicsit fejlődött nélkülem is. A deltán meg egy boros szigetem stagnál. Igaz, 16/21-sre van húzva, de szintén kezdek egyedül lenni. Itt kell mindenképp kristályos.
Ergo, az a kérdés, milyen fejlettségen vagy kristály ügyileg. Illetve, a márvány elvileg jó csere alap, csakhát, neked kell piacozni, kereskedni, cserélgetni. A csere ráadásul 1:1-be megy, ami ugye veszteség.Én kristály v. márványra szavaznék. Bort vagy veszel, vagy fosztasz, vagy cserélsz. Mindenképpen külömben rossz, mert a 6. városhoz ugye 88E bor és kristály kell majd, ezt meg csak csere, és kereskedés útján lehet össze szedni.
-
Skynet258
veterán
válasz
Boci_83 #1483 üzenetére
Nekem 23-asig vannak húzva, afölött iszonyú mennyiségű nyersanyag kell...
Azt ígérték, hogy javítva lesznek valamelyik frissítésben ezek a dolgok, magyarul kicsit lejjebb veszik az építkezések árát. Kissé röhejes, hogy 15-ös szintig minden fillérekbe kerül, aztán meg megugrik.
Persze azóta is erre várunk...Allien: ha az elhíresült "noob védelem"-re gondolsz, akkor azt hivatalosan visszavonták, nem lesz benne a 0.2.8-as verzióba - ez is milyen már, béta verziós szoftvert löknek oda nekünk... Ráadásul ha ebben a tempóban folytatják, az életben nem lesz ebből a játékból 1.0-ás verzió... Bár lehet egy nap az unokám odaszalad, és újságolja, hogy nézd nagypapi, itt az 1.1!!!
-
Allien
veterán
válasz
Boci_83 #1467 üzenetére
Lehet, csak sajna a fővárosom már eleve 23-s szintü.
Kíváncsian várom, hogyan alakul majd. Pont most lett kész, pár perce.
Csak, éppen erős képzésben vagyok, és van vagy 380 férőhelyem így.
Növekedés majdnem 7-s. Kérdés, mennyire tölti fel.
(8-s múzeum, 16-s fogadó mellett, ami most egy órán belül 17-s lesz) -
Pantera!
csendes tag
válasz
Boci_83 #1172 üzenetére
Végre dobbantottam!
Feladtam a 19. szintű kénes FŐvárosomat, (Allien útmutatása szerint) és alapítottam egy újat egy márványos szigeten. A bányák szintje az új szigeten a régihez képest: +4 szint fa, +7(!!!) szint MÁRVÁNY!
Lehet, hogy pillanatnyilag sokat buktam, de a kénes szigeten egyedül több fát toltam be a két bányába, mint a többi szigetlakó összesen. Két napja 5000 fa kellene a szint emeléséhez, de senki nem áldoz rá ennyit. Hát én sem!!! Egyedül nem tudom normális szintre fejleszteni a bányákat, ráadásul kén a luxuscikk
, 10 aranyért nem kell senkinek, a követ 60-ért viszik, azonkívül az ötödik városhoz a mostani márványbányám egyedül kevés. Nem értem miért sajnálja mindenki azt a napi 1000-2000 fát, én napi kétezret ha nem tudok adni, akkor szállítok a többi szigetemről, néha jóval többet is beteszek persze, de most már nem ezen a szigeten!
-
Allien
veterán
válasz
Boci_83 #1179 üzenetére
Na ja. Elég nehéz megtudni az infókat. Normálissan, elvileg írsz egy levelet pár aktívnak látszó városnak, hátha válaszol valaki. A másik lehetőség, ideiglenessen használsz scriptet, ami nem biztos, hogy legális, de sokkal praktikusabb, mint 20-30 szigetre levelezni, és várni egy hetet is akár, hogy megtudd azt, amit 1-2 óra alatt lazán megtudhatsz.
Másrészt, az számomra nem sokat jelent, hogy a városháza 20-22-s.A legfiatalabb városom pár nap alatt 14-sre húztam, és mellette alig van épkézláb épület, csak, ami nagyon fontos volt, illetve, azért egy kicsit tudtam növelni a barakkot, és a hadi kikötőt, de a többit el se kezdtem (kivéve ami KELL, pl raktár). Ergo, ezzel az erővel lehetne a városháza 26-s is (elvileg), úgy, hogy az épületek nagyobb része el se kezdett épülni, kisebb része meg éppenhogy, akár egyes szintü csak.
Két lehetőség van. Vagy hagyod, és fejleszted, hátha, vagy leálsz, és élvezed a "hasznot", amit hajtanak. Az a kéréds, mi lesz, ha fejleszted, és kifejlszted azt, amit most enged? Lehet, nagyon bugos, és újra, CSAK ezt engedi, akkor fapapucs. Viszont, ha mégis sikerül, és utánna mást is enged, akkor jobb lenne a helyzet. Kérdés, mikorra javítják ki ezt a ganaj hibát.Lehet vegyessen is. Most vársz, de mondjuk egy hét mulva folytatod, vagy egy hét mulva leálsz vele, és vársz.
stb...
(én még húzom tovább, de kérdés, meddig, majd a szövik megmondják, mi legyen, hátha a fórumokon ráakadnak a helyes megoldásra) -
Allien
veterán
válasz
Boci_83 #1172 üzenetére
Lehet, én szeretek hülyeségeket csinálni, de k*rvára NINCS kedvem mások helyett szigetet fejleszteni, és szerintem meg az hülyeség, hogy egy stagnáló szigeten egyedül szenvedjek. Nagyon NEM mindegy, hogy több százezer fát nekem kell egyedül bedobálnom, vagy vannak mások is. Pl márványos szigeten a 800E-ből bent van már 300E felett. Igaz, a várható nyereség elvileg kérdéses, de aki hoszabb távon gondolkodik, annak MUSZÁLY fejlesztenie, és SEMMI esetre se EGYEDÜL! Majd, amikor jönne az 5., esettleg 6. városod, nagyon nem mindegy, hogyan tudod össze szedni 5x (!!! korrupció miatt kötelező jellegü helytartó fejlesztése) 132,096 márványt, 88E bor-, és kristály, majdnem 200E fát. A márvány egyenlőre nagyon jó csere alap. Ergo, hosszutávon mindenképpen érdemesebb költözni, de természetessen, lehet várni is. Nem muszály azt a várost fejleszteni, lehet az stagnálva is. Majd, ha esettleg beköltöznek mások is, akkor lehet tovább pakolni, vagy mittomén. De, elvből nem húzom fel a városközpontot 18-nál feljebb, ha a szigeten nincsen minimum 16-s a luxuscikk, és 21-n a fa.
Így, ha költözni kell, még nem bukok akkorát. Ráadásul, a költözésnél az anyag egy jelentős része vissza jön.
-
Allien
veterán
válasz
Boci_83 #1168 üzenetére
Nem is foksz.
Elvileg, az igazi az lenne, ha sok-sok harc lenne. De, mindenki fél a harctól (én se szeretek), mert sokba kerül.
Ha occsó lenne, meg egyébb apróságok meglennének, akkor biza érdekesebb is lenne. De, most arról szól, lépj be egy jó szövibe, minnél erősebbe, és gyűjtögess, épitkezz. Fejleszd a bányákat.
-
netkoo
senior tag
válasz
Boci_83 #1062 üzenetére
foszad ki őket és amit elszedsz fát be abányákba
Másik még mindig nem tudok kereskedni a Delta servren.Van hajom de hiába megyek rá egy városra csak diplomáciát enged miért?
Mert fogyoban vana borom .És nem tudok venni hiába árlnak mert nem jelenik meg a nyersanyag szállítás! -
Hun'reeth
őstag
válasz
Boci_83 #1023 üzenetére
Ilyenkor van az, hogy előbb blokád alá kell vonni a kikötőt mert hajói vannak ott. Kémleld ki és küldj nagyobb hajóhadat és ne felejtsd el a blokád idejét beállítani. Mert alapból csak 1 óra. Ráadásul a hadihajók nagyon lassúak nehogy előreküld a csapatszállítót mert megint így jársz.
-
Allien
veterán
Ja, ami a szigeti helyzeteket illeti. NAGYON nem mindegy, milyen szinten vannak a banyák!
Én nem 1x elköltöztem inkább. Jelenleg pl a márványos szigetem ismét komoly fejlődésnek indult, és a fa 19-s, a márvány 15 óra mulva 16-s lesz. Ehez kb 200E fa kellet, már a luxuscikknél, a 15-ről 16-ra, de a 16-ról feljebb már 815,040 db fa kell.
A fa oldal valamivel jobban mehet. Boros szigetemen a fa oldal most megy 21-re (3,5 óra), a bor oldal meg tegnap lett 16-s. A kristály még gáz, bár a környéken nincsen erősebb sokkal, egyettlen szintel nagyobbat láttam, max. 14-s a kristály, 18 a fa, ez nem olyan frankó, főleg, kb 2 napja meg se mozdul.
De, no problem. Érik a következő város lehetőssége (palota+helytartók), és akkor valszeg keresek egy jobb kristályost, aztán ezt elhagyom.
-
Allien
veterán
Én annyit tennék hozzá, hogy NEM egy kémet szoktam bevetni, hanem mondjuk 3-4-t. Aztán elkezdem kérdezgettni, helyi erőket, meg ilyenek, ahol kicsi a kockázat lebukásra. Amúgy, ha belépsz a rejtekhelyre, ott rákkattintasz a város nevére, akkor láthatod, hogy mely épületei vannak felhúzva, és milyen szintre. Ez az első, megnézni a rejtekhelye szintjét. Minnél kisebb, annál jobb, Neked! De, éppen ezért, a saját kémfészket érdemes magasabbra húzni, és természetessen, legyenek tele kémekkel, mert occsóak, és nem kell fentartási költséget fizettni értük, és folyamatossan próbálják az idegen kémeket felderíteni.
-
Hun'reeth
őstag
Küldj rá kémet és kiderül.
Persze figyelj arra is, hogy több városa lehet a környéken szóval azokat sem árt megnézni.(#764) Allien: a barakk 24-es szint után drágul csak nem 16-ostól.
Amennyi ásványt a 16-os raktár meg tud védeni...az semmire se elég.Nekem az 5-ös palotához már 198k fa kell meg 88k kritály stb. ezekhez brutál szintű raktár is kell.
-
Skynet258
veterán
Engem a játék elején támadtak egyszer, azóta senki (bár már egy ideje tagja vagyok én is egy szövetségnek). Viszont gondolkozom egy saját szövetség létrehozásán, mert a mostani vezetőnk... kissé semmilyen. Ígérget mindent, hogy ezt vezetjük be, azt vezetjük be... Én azóta hoztam több törvényt, csináltam egy szövetségi oldalt, hozzá tartozóan egy saját fórumot, script pack-ot válogattam össze, amit letölthetnek, hasznos topikokat nyitok majd minden nap... De csak használják ezeket, tenni nem tesznek érte semmit.
Ami a tagok részéről mondjuk még elfogadható, de hogy a vezető is csak ígérgetni tud...
Szóval kissé unom, és pár sráccal valószínűleg lelépünk onnan
Aztán meglátjuk, hogy sikerülnek a dolgok -
Allien
veterán
Ha nem akarod használni, akkor minek róla infó?
Először is, egy böngésző kiegészitőt kell felrakni (Greasemonkey). Ha ez megvan, akkor tudod hozzá rakni azokat a scripteket, melyeket akarsz, arról az oldalról, amit belinkeltem. Ha sikerül, akkor a megadott oldalon (jelen esetben ikariam) be-, ki- kapcsolhatóak ezek a cuccok. Plussz infókkal szolgálhatnak, de némelyik csak plussz látvány elem. Pl "Kronos util", és a "Hades army script" viszont plussz infó, a városod házaira kirakja, hanyadik szinten vannak, ha az egeret valamelyik épület fölé viszed, kiírja, mennyi anyagszükséglet kell a következő szinthez, és mennyi idő (bár az anyagos rész nem pontos). Ezen felül az "info" részben plussz infókat közölnek városodról, mint "total score, military score, gold score". Csakhogy, más városokról is "közöl" hasonló infókat, melyek azért elérhetőek mondjuk a statisztika részen is, de itt szinte azonnal "közli" is, tehát látod, mennyi pénze van, és esettleg következtetthető a seregek mértékére, mert ha nulla a military score, akkor ugye nincsen egy katonája se.Vannak más jellegü kiegészitések, pl amit látsz, ikariam részek alá táblázatban összesiti a városaid adatait (igaz, ehez először be kell egyessével lépni mindbe). Jelzi a fejlesztések hátralévő idejét, a termelésekről infót, és sok-sok mindent, megkönnyítve a dolgokat, mert egyben látod a fontosabb infókat. Ezek szerencsére kikapcsolhatóak, ha telepítetted.
stb... -
Allien
veterán
Itt van jópár, de mindenki SAJÁT felelősségre! A régebbi hozzászólásomba linkeltem, mi az engedélyezett. A kettőt össze lehet vetni, és az alapján telepíteni.
De, ha valakit kizárnak ezért, NE hozzám jöjjön sírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest