- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, amióta ez az újabb verzió van azóta csinálja ezt, rosszul tölti be a nagykövetséget, de csak ezt, itt a kép is, ezen egyszerűbb megérteni mi is a problémám: [link]
Valakinek ötlet?
Köszi! -
fpeter07
veterán
válasz
littlemole #1895 üzenetére
legközelebb megnézem a fejlesztési időt
asszem iylet se fogok csinálni többet
szerk: aszondja, Deine Einheiten haben sich zerstreut und sind derzeit nicht verfügbar.- nem is voltak egységeim abba a városba -
fpeter07
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt nemhiszem el, 50 evezőkerék hajót csinálok és 7 nap mire kifejleszti, faszért nem lehet leállítani?
-
Skynet258
veterán
válasz
littlemole #1890 üzenetére
Igen, át lehet írni a nevet is
-
littlemole
őstag
-
isti130
csendes tag
tudja valaki hogy kell megszállni 1 várost ja és bocs a multkoriért
-
fpeter07
veterán
Top 300
-
netkoo
senior tag
Lehet ezért volt BUgos a játék tegnap.Mert most beléptem és minden olyan mint régen.Kivéve ez a kikötö meg város védés
meg egyböl lehet jelenteni a játékosokat
-
kokuszbill
csendes tag
válasz
Skynet258 #1881 üzenetére
Az egyetlen pozitívum a ker. poszton van, ahol akármilyen messze is van az egyezményes partner, látni lehet!
Különben nekem sem tetszik az új verzió... a 10 fosztás/ oldal kifejezetten nem.A 110 fosztás közt lehet keresgélni rendesen.
Olyan, mintha csak idetolták volna, hogy "nesze, erre vártatok", nem???Na jó, az állomásoztatás is rendben van! Ez még jól fog jönni!
-
Shad0w
senior tag
válasz
Skynet258 #1881 üzenetére
És végre a tábornok (én) megkap minden információt amit meg kell kapnia, és a szövetségeseket is lehet végre támogatni katonailag is. Tesztelni kéne a blokádot is. Na mindjárt neki is allok.
szerk.: azt kifelejtettem, hogy egyszerre 10 hadügyi jelentest lehet látni, hogy aza... Namind1, csak visszacsinálják, mert ez így nem lesz jó semmire sem.
-
Skynet258
veterán
Ebben a percben megjött a v 2.0.8
-
Boci_83
őstag
Na akkor nekem is csak az utolsókat kell kifejleszteni mindenből.
-
netkoo
senior tag
Nálatok már aki az alfán van nem bugos?mert ma amikor beléptem nem lehet látnia nyersik képét csaka számát és egy csomo épület eltünt olyan mint ha ott se lenne
DE ha rá visszem az egeret megjelnik hála
-
Allien
veterán
válasz
littlemole #1875 üzenetére
Ezt nehéz megmondani, mert pl minden attól függ pl., hogy milyen szintű a rejtekhelyed! (min. 20-s szint) Tehát, tudnak-e kémkedni.
Ez nagyon nem mindegy. Ahol a szigetről közvettlenül tudnak támadni, azt nem védeném nagy szárazföldi egységgel, hanem pont hajókkal. Hiszen, hiába nyer szárazföldön, hajóval szállitaná el a cuccot, de azt meg nem fogja tudni, mert ugye ott a hajós sereg is.
Kicsit nehéz jó tanácsot adni, mert ugye ehez előre kellene látni, mit csinál az ellenfél, mekkora sereggel, milyen összetétellel támad. A gőzoriás sokkal jobb, mint a kardos v. puskás.
Mivel, hosszan elhúzódó csatákra is jó, míg a többi (kard/puskás) már hullik rendessen.
-
littlemole
őstag
Stratégiailag értelmes dolog lenne ez amit kigondoltam?
A hajóim többségét a fővárosban összevonni és velük a tenger felől várni a támadást.
Az összes katonát kivonni onnan, hogyha győzne akkor ne tudjon sokat rabolni.Egy másik városomban pedig ahol együtt vagyok az ellenséggel a szigeten, összevonni annyi katonát amennyit csak tudok, így ha valahol megtámadna akkor ott a szárazföldön vissza tudok támadni gyorsan. Ez a város nagyjából középen helyezkedik el. Innen viszonylag gyorsan tudnék akár katonákat, akár hajót küldeni a maradék három városomba.
Kivéve a főváros az egy picivel messzebb van. De nem sokkal.Most többnyire íjászaim vannak, meg gőzóriás. Néhány kardos.
Érdemes lenne puskásokba fektetni vagy menjenek a gőzóriások? -
fpeter07
veterán
Na jóvan most lett elegem, csinálok 150 gőzóriást és meglátogatok vkit^^
-
-
Hun'reeth
őstag
Ejjha a 11-es szintű múzeum elég drága!
-
Allien
veterán
válasz
littlemole #1870 üzenetére
Nálam a gammán -1160, 5 város, 6316 tábornoki pont, deltán -6,973, 5 város, 5,110 tábornoki pont. A gammán elég jók a viszonyaim, sűrün találkozok megfelelően jól adakozó inaktívokkal. Meg is látszik, sokkal fejlettebb, mint a deltán, igaz, annak van vagy 2 hét hátránya, de, mégis arányaiban sokkal fejlettlenebb. Pl a városházáim a gammán 24, 24, 22, 22, 16, míg a deltán 22, 21,21,21, 18, és itt még húznom kellene egy helytartót a 6. város inditásához, a gammán már indithatnám, csak még fejlesztgetem az 5. városom egy kicsit.
-
littlemole
őstag
Fegyverkezik, meg én is fegyverkezem.
Csak az a baj hogy így pénzügyileg nagyon mínuszba kerülök. Most -13k a veszteségem.
Így a bányák mennek (márvány van túltöltve) meg a fejlesztések is.
Nektek mennyi a mínusz?Írtam a diplomatánknak hogy mi a helyzet. Hátha tárgyalt már valamit.
-
Allien
veterán
válasz
littlemole #1866 üzenetére
Én tuti nem támadnék.
Gyáva nyuszi vagyok. De, az idő Neked dolgozik. Hátha "elfelejtik".
-
-
Pantera!
csendes tag
válasz
littlemole #1866 üzenetére
Tapasztalataim szerint a rejtekhelyek közti fejlettségi szintkülönbség is meghatározza a lebukás esélyét, valamint azt is, hogy mennyit tudnak kiszedni belőle, ha lebukik (sziget név, város, egyéb...).
Amúgy egyszer 3 napi vakáció alatt az egyik városom mind a 18 kéme eltűnt, képezhettem újra őket -
littlemole
őstag
Ekkora szívást. Lebukott a kémem akit elküldtem. De nem is csinált semmit a városban.
Erre miután lebukott mindent elmondott az egyik városomról a gyereknek.
Nem is tudtam hogy ez is megeshet.Azt hozzá kell tennem hogy azért mentem kémkedni mert megtámadta az egyik tagunkat.
Kb egyszinten van velem. De másik két klántársa is van. Úgyhogy valszeg harc lesz belőle.Egyikőjük 170000 pont a másik meg 260k pontot birtokol vagy 16k tábornoki ponttal.
Hármójuknak van vagy 26k tábornoki pontja.Úgyhogy ha ezek rámesnek és a klánomból nem jönnek a segítségemre akkor, szépen el fognak páholni.
Szerintetek támadjam meg egyikőjüket.vagy üljek a seggemen és várjak mi történik?
A kikötője már lebontva 1 esre. Szóval szerintem nem véletlenül támadták meg a tagunkat.
Nevük ékesen beszél.Hun hun Hun hunters. -
Allien
veterán
válasz
littlemole #1864 üzenetére
Reménykedsz, hogy a következő peccsben javítják, és nem szúrnak el helyette valami mást.
Lassan kezdem azt hinni, hogy ez roszabb, mint az EA Games, pedig őket nagyon-nagyon nehéz felül űberelni. Amit pl a Battlefield 2-vel, és főleg a BF2142-vel műveltek/nek, az kész borzalom.
De lassan, ez a játék is kezd hasonlítani hozzá.
Mondom annak ellenére, hogy még nem volt részem ebben a bugban. -
littlemole
őstag
Nektek van a kémekkel bug?
Gyakran előfordul hogy a kémek száma átmegy -1 be. Ilyenkor az összes elveszik, és újra kell képezni őket.Lehet ez ellen tenni valamit?
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1862 üzenetére
De, miért érdekes, hogy milyen fiatal a város?
Amikor leraktam az alappillért, szinte az első lépés volt a hadikikötő, és a barakk egyessre húzása, majd egy megfelelő sereg berakása, ami aránylag nagyobb, nagyobb mint mondjuk egy átlagos városomba, mert ugye itt még városfalam sincsen (az mellékes, hogy képezni még szinte semmit se tudnak), de taktiailag lehet úgy is épitkezni, hogy nincsen városfal, és olyan egységeket tartani, melyek amúgy se kapnának falbónuszt. Hiszen, ha Te nem kapsz, akkor az ellenfél se!
-
fpeter07
veterán
tegnap megfosztottak párszor, legfiatalabb városom, volt másfél misim, vettem egy hajót és 4000 bort 41 -ért
most vigyen el 100k-et
-
Allien
veterán
Elindítottam az utcsó helytartót.
Azaz, 8 óra mulva indithatnám a 6. városom.
Kérdés még mindig az, hogy hova. Márványost akarok, de a legjobb szigeten vagyok a környéken 2 várossal. Ha ide rakom a 3. márványosomat is fejlődésbe talán a leggyorsabb (szállitási idő a legrövidebb), de hadi taktikailag előnytelen (lehet).
Jó kis dilemma.
-
isti130
csendes tag
most már értem
köszi -
isti130
csendes tag
nem én azt kérdeztem hogy tudok a szövetségi tagnak katonát küldeni?
könyörgöm valaki segitsen S.O.S.
S.O.S. -
isti130
csendes tag
kérem szépen aki tud és AKAR is segiteni az ide irjon
annak elöre is köszi -
isti130
csendes tag
mit nem lehet??
-
isti130
csendes tag
ide írjatok
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kérlek mi hamarab válaszoljatok mert naon fontos elöre is
köszönöm szépen -
isti130
csendes tag
válasz
littlemole #1813 üzenetére
a mi a legelején van?
-
isti130
csendes tag
hello hogy lehet szövetségi tagnak katonát küldeni
ha tuja valaki ide irjon isti94007@citromail.hu
mert itt soha nem találom meg amit irtam meg a válaszokat se -
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1846 üzenetére
Na ja. Igaziból, indithatnám nemsokára a 6. várost, bár még az utcsó helytartó nincsen kész. De, valszeg, rászállok kicsit a kereskedésre, hogy meglegyen olyan 90 hajó körül. De, a következő is már 1.358.243 (Hermes temploma miatt, külömben 1.509.159 lenne) lesz. Sajnálom eladni a kristályt, a fa az jobban jön, igaz, kisebb haszon is van rajta. Majd meglátom. Az tuti, hogy kettőt még veszek, azzal meglesz a 80.
Csak, nagyon ki kell okoskodnom, hova is költözzek. Márványos lesz, az tuti, de olyan sziget nem nagyon van, mint a jelenlegi.(17/22)
-
Allien
veterán
válasz
Pantera! #1844 üzenetére
Ez CSAK az egyik luxuscikk része!
Amúgy, nem olyan nagy kaland, ha a többiek is aktívak, sokkal adakozóbb az ember.
Természetessen, szép dolog ennyit bele rakni, én a legtöbbet 758E-t raktam bele, de, csak azért, mert a többiek nem ennyire adakozóak.
Pedig, van most is a raktárakban bőven, minimum 50E szokott állni, de van olyan városom, melybe 160E felett van, csak úgy, tarcsiba. Bár, most nemsokára valszeg eladok nagyobb mennyiségbe, legyen pénz kereskedelmi hajóra.
-
fpeter07
veterán
Jó szigetem van?
-
Allien
veterán
Megoldás:
lebontod az új szigetet, és kereskedés útján, illetve fosztogatásokból össze kuporgatod a megfelelő mennyiséget. NEm nehéz, elhiheted, CSAK idő kérdése!Én pl a delta szerón most állok úgy, hogy 5 városom van, de az egyikbe még nincsen elkezdve a helytartó utolsó fokozata, tehát, ha inditanám a 6. várost, itt korrupció lenne. Mondjuk, csak kicsit zavarna, de ugyan azt fogom tenni, mint a gamma szerveren, lebontom az 5. várost, és elköltözök olyan szigetre, amit NEM egyedül kell fejlesszek. Igaz, ez 16-s luxussal van, de a fa oldal csak 18-s. Ráadásul, más nem nagyon pakolgat egy ideje bele, ennek meg így semmi értelme hoszabb távon. Inkább megyek másik szigetre, azt csá. Ezzel kiküszöbölöm a korrupciót első körben, majd amikor beüzemelődött a város, kb 1,5-2 hét maximum, és lesz termelés (korrupciómentessen), akkor már nyugodtan meghúzhatom a 6. várost. A gammán már-már célegyenesbe vagyok, az utcsó helytartó szint nyersanyagkészlete már félig megvan.
Igaz, maga a város az csak olyan kisértetváros, mert pl raktár 17-s, de barakk 6-s, rejtekhely 5-s, hajógyár 4-s, városháza 13, fogadó 7, és múzeum 3. (ker. kikötő 1-s, helytartó 4-s) Más épület nem is kell, csak, a lakosságot kell még megnövelni.
-
zalika
tag
Na megepitettem az 4 ik varoskamat is csakhogy most minden varosomban korrupcio van s mergesek az emberek de qrvara
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1828 üzenetére
Én lerobbantam a 78.-nál.
Valahogy, nem jön annyi pénz, hogy tudjak venni. Valszeg, túl nagy a katonaságom.
Lehet, mielött neki kezdek a 6. városnak, nekiállok eladni cuccokat, és veszek hajókat. Most is, kevés volt, amikor kellett mozgattnom 88E kristályt, meg 150E fát, sok márványt, és kevés bort, és még fosztogatni is kellene.
-
Allien
veterán
válasz
fpeter07 #1830 üzenetére
Elhibázott döntés, szerintem. Nekem már csak 5 fejleszteni valóm lenne. Egy darabig hanyagoltam. Most nekiláttam az ágyu fejlesztésének, de, megnéztem az utcsó dolgokat, nem is olyan rosszak. 2% olcsóság a hajók fentartásából.
Ha most bele ölsz ennyi kristályt, akkor se nagyon van érteme. Akkor inkább egy újabb város, vagy add el a kristályt, és vegyél kereskedelmi hajót az árából!
-
fpeter07
veterán
Lehet akadémiáimat felkéne 17-re fejlesztenem, úgy is van 80000 kristályom felesbe
csak 4 nap fejlesztési idő
szerK: elsőknek hogy 35000pontja tudosokban? -
fpeter07
veterán
Megvettem a 70. kereskedő hajomat
-
Allien
veterán
A deltán kezdenek béke felé hajlani az emberkék.
Pedig, alig-alig volt csata. Legalábbis, tőlem jó távol, amit persze nem bánok. Végre elkezdtem az utcsó helytartót a legkisebb városomba is, nem sokára ott lesz benne a full kristály, és fa mennyiség, a márvány is meglesz elég hamar, de a bor, az kicsit lasabb lesz érzésem szerint, mert az ugye fogy mindenütt.
De, ha meglesz, akkor indítom a 6. várost.
-
netkoo
senior tag
Az egyik szövi társamat 11x támadta egy DEL s 24óra allatt kinél kell bejelenteni?melyik modinak?
-
fpeter07
veterán
csak egy városomban volt seregem
hja persze 21 gőzóriásilyen gyengébb egységek voltak, de megint támad és gondolom nem parittyásokkal ezután
még jo hogy felmentem, 1 óra 2 perc volt a karonái megérkezésésig, így tudtam gyorsan még küldeni abba a városomba plusszba 50 phalanxoit és íjászt
(1h az út, vagyis lol
)
-
fpeter07
veterán
megtámadtak az éjszaka közepén, 80k aranyat vitt el
most is támad, de azthiszem kevés lesz az a 21 egység 50 phalanx és 20 íjász ellen
gyorsan át is küldtem abba a városba
-
Shad0w
senior tag
Megint én...
Szal most én lettem a tábornok a szöviben, de semmitse nem látok a katonasági mozgásokból, se azt, hogy kinek milyen egységei vannak. Most hol a hiba? -
Allien
veterán
A tegnapi nap a delta, és a gamma szerveren is kibontakozni látszanak nagy-nagy csaták.
Persze, tök értelmettlen csatázni, de ez van.
-
Allien
veterán
válasz
littlemole #1813 üzenetére
A piacot megéri figyeni!
Multkor 9800 márvány, és 1800 bor volt egység áron (azaz 1 pízért).
-
littlemole
őstag
Volt egy jó bizniszem ma. 12000 kristályt adtam el 75 aranyért.
Nem is rossz ha azt nézem hogy 30 ért szokták hirdetni a kereskedőnél.Nagyon sürgős lehetett neki, vagy csak benézte, és eladni akarta ennyiért.
-
isti130
csendes tag
hello
hányas szinte van ez a város ami képen van???????? -
Allien
veterán
Sajnos, én anno nem csináltam szkrínshotot.
Pedig, megérte volna, egy milla felett jött bőven a pénz, a nyersi meg 76 hajónyi, nagyrészt persze fa, bor szinte semmi, de márvány is %e felett, és 6E körül a kristály.
De, azért gratt hozzá, nehéz ilyen adakozót találni.
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1802 üzenetére
hu az nem semmi
nekem a max fosztás az csupán 260k volt d emondjuk nekem nincs is 40gőzoriásom -
fpeter07
veterán
válasz
kokuszbill #1805 üzenetére
"csak"
nekem is 500k körül van a csucs
-
fpeter07
veterán
gec most nézem hogy nincs szövetségem
gondlom felolszlott
-
fpeter07
veterán
válasz
kokuszbill #1802 üzenetére
mi az a rekord? nem jön be a kép
netkoo: nekem elég lesz egyenlőre ez a kettő -
kokuszbill
csendes tag
Új rekordom van!!!
Jól meg kellett dolgozni, de megérte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest