- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
Új hozzászólás Aktív témák
-
liarworld
csendes tag
válasz
Pantera! #2312 üzenetére
Egy probléma van ezzel a kombó fosztással, hogy az már zúzás volt.
Lehet, hogy a tábornok alatt csak egy csatajelentést kapsz, de a városok emberke alatt viszont lebontja, és ha 15 fosztást indítottál akkor ott 15 fosztást fog mutatni és, hogy fosztásonként mennyit vittél.
És ezek az üzenetek megjelennek a másik oldalon, tehát simán feljelenthet zúzásért.
A zúzás szabályról írtam már itt a fórumon, mert volt már téma, bár nem régóga vagyok itt jelen.
Az ikariam fórumon is le van írva.
Üdv
liarworld -
Marszupilami
csendes tag
válasz
Pantera! #2209 üzenetére
Az én is voltam az elején! A szomszéd meglátogatott
Arra jó volt, hogy éberen tartson!
Mindenki:
Mit tanácsoltok ha v.miből 2 sziget kell, egy szigeten cuccoljak le 2 várossal, vagy 2 külön szigeten? Mindkettőnek megvan az előnye-hátránya.
gazdaság szempontból?
támadás sz.?
védelem?
2.8.?
3.0.? -
Marszupilami
csendes tag
válasz
Pantera! #2182 üzenetére
Nem a város méretétől függ, hanem a nyersanyag mennyiségétől. Most már én is bajban vagyok, amikor 2-3 ezer kő kell meg mégtöbb fa. De azért megpróbálom egy városban felhúzni a raktárat amíg tudom, mert a 3-asban többet tud megvédeni. Ott van 2 raktáram(1-es és 3-as) és már 370-et megvéd. 2.8-on a 9-es védett 390-et. Próba szerencse. Majd kiderül mennyire jön be. Ti mivel próbálkoztok?
-
-
-
Allien
veterán
válasz
Pantera! #1844 üzenetére
Ez CSAK az egyik luxuscikk része!
Amúgy, nem olyan nagy kaland, ha a többiek is aktívak, sokkal adakozóbb az ember.
Természetessen, szép dolog ennyit bele rakni, én a legtöbbet 758E-t raktam bele, de, csak azért, mert a többiek nem ennyire adakozóak.
Pedig, van most is a raktárakban bőven, minimum 50E szokott állni, de van olyan városom, melybe 160E felett van, csak úgy, tarcsiba. Bár, most nemsokára valszeg eladok nagyobb mennyiségbe, legyen pénz kereskedelmi hajóra.
-
Allien
veterán
válasz
Pantera! #1413 üzenetére
Kezd azzal, hogy keresel egy másik környéket.
Én tuti, ha kell, átnézném az egész szerver összes szigetét (majdnem), hogy keressek egy jobb környéket, és oda átcuccolnék.
A delta-n is, meg vagyok lőve, alig-alig van olyan, akinek van is valamilye, már inaktívakat nézve. Rittka, ha pl 10E arany felett hozok, és a nyersiből is alig-alig csurog, pedig gyűjtögetek az 5-s palota szintre, és még fel kellene húznom a többi helytartót.
Jó sokáig fog tartani. Főleg, mert alig van kereskedő hajóm is, mert itt nem annyira megy a fosztás. Bezzeg a gammán.
Ott 75 ker. hajóm van már, kész az 5-s palota szint. Gyűjtök a köv. helytartóra, de a borral gondban vagyok. Halogattam az egyik kristályos szigetem lebontását, de meg kell tennem. Igaz, elötte ki fogom fejleszteni az evezőkerék törő hajó utcsó szintjét, már csak az van hátra azok közül, melyeket fontosnak látok (lánghajó, balliszta hajó, gőzoriás, kardforgató, phalanx, már fullos, íjász támadása full, védekezés még az utcsó hátra van). Tehát, ha ez megvan, és még gyűjtök egy kevés kristályt, majd áttelepülök egy borosra.
-
Skynet258
veterán
válasz
Pantera! #1364 üzenetére
Szerencsére engem is békén hagynak, a játék elején támadt egy forma, aztán utána röviddel egy másik, annak már azt tanácsoltam, hogy inkább vonja vissza a csapatait, mert számára nincs értelme a harcnak. 5 perc után a csapatok eltűntek, és azóta se volt semmi.
Én védekezésre rendezkedtem be, nem is csesztet senki (lehet a magas pontszámom is közrejátszik kicsit), és én is békén hagyok mindenkit.
Inkább kereskedelem útján próbálok érvényesülni (jelenleg a 375. helyen vagyok, tehát nem elveszett taktika ez sem) -
Shad0w
senior tag
válasz
Pantera! #1229 üzenetére
Ugyanott ezt is írják:
"Ha a támadás tengeren megy, akkor előbb meg kell győződni arról hogy az ellenségnek vannak-e hadihajói a célvárosnál. Különben a szállító hajóid a katonákkal a fedélzeten el lesznek fogva, és rosszabb esetben, elsüllyesztve."
Holott csak visszafordulnak.
Sztm ezek csak akkor működtek amikor írták a súgót, de azóta kiszedték a játékból, a súgót meg nem írták át. A város szintjéhez tartozó lakosság is rosszul szerepel a súgóban, és még biztos van pár ilyen hiba benne.
-
Allien
veterán
válasz
Pantera! #1185 üzenetére
A fővárost a legkellemetlenebb, mert egy másik városodat KELL megjelölnöd új fővárosnak, és ebben az esetben a palota "összedől", és semmi nyersanyagot nem kapsz vissza, ráadásul, ebből fakadóan azonnal full korrupció. Tehát, érdemes mindent lebontani, embereket "kimenekíteni", ha akarod (parittyás képzés), és ha már a nagyrészt elhagyott város lakossága is jelentőssen lecsökkent, tehát már tényleg mindent lebontottál/elvittél, és tényleg, már csak a sziget elhagyása lenne, akkor érdemes kikiáltani egy másik várost fővárossá, aminek természetessen szintén maximális helytartó szintel kellene rendelkeznie.
Nem is beszélve arról, hogy ebből fakadóan, a főváros egy fix pont, lehetőleg olyat kell választani, amit többé már nem kell elhagyni, előreláthatólag mondjuk a bányák miatt. Tehát, ha 16-s a luxuscikk, akkor ott már jól meg lehet élni, még ha szinte egyedül is maradnál a szigeten.
-
Allien
veterán
válasz
Pantera! #954 üzenetére
Kénesre NEM akarok menni ötödik várossal. Eddig nem volt nagy gondom a kénnel, és szöviben vagyok, ha kell, ként bármikor tudok cserélni, szerintem.
Inkább hajlok a kristályos felé, mert a márványosom a jelenlegi maxon van, azaz 16-s a márvány. E-felett már nagyon megugrik a fa szükséglete, de még így is lazán össze fog jönni a negyedik helytartó. Igaz, a várost elkezdem húzni elötte, mert még a raktár az utcsó városomban nem éri el a 16-s szintet. De, ennyi lazán bevállalható, úgy érzem. Aztán, amikor majd oda kerül a helyzet, az is lehet, hogy az egyik kristályost feladom, mert a jelenlegi stagnál, de megadom nekik az esélyt, hogy fejlesszék mások is. Ha nem, akkor költözök, de akkor bejöhet a képbe a kénes is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest