- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantera!
csendes tag
A legűtősebb aktív fosztásom néhány napja történt. ( Egyébként csak inaktívokat szoktam, de ezt nem lehetett kihagyni! ) Kémeimmel felderítettem a három totálisan aránytalanul fejlesztett városát. Több, mint három millió
aranyat őrizgetett két teljesen védtelen és egy közepesen felfegyverzett városban, 8. szintű kikötőkkel
Többször is betámadtam a védteleneket ( összesen több, mint egymillió arany + körönként 15-26 hajónyi nyersi ), mire megpróbálta blokádolni az egyik városom az enyémnél gyengébb flottájával - most nincs egy hadihajöja sem. Ezzel egyidőben blokádoltam mind a három kikötőjét, meg csináltam néhány fosztást.
Közben elképzeltem, milyen pocsék napja lehetett miattam, megsajnáltam, és visszahívtam a hajóimat. Ezt még meg fogom bánni valószínűleg. -
Shad0w
senior tag
Nem igazán éri meg sztm. Ha éppen nem a palota/helytartó 4-es szintjére gyűjt akkor valószínűleg üres a raktára, de ha mégsem akkor pedig nagy eséllyel kiüríti mire odaér a támadó sereg. Persze kivételek mindig vannak.
És egy kérdés: Aza 24 órán belül csak 6-szor lehet támadni egy várost szabály az inaktív játékosok városaira is vonatkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged