Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantera!
csendes tag
A legűtősebb aktív fosztásom néhány napja történt. ( Egyébként csak inaktívokat szoktam, de ezt nem lehetett kihagyni! ) Kémeimmel felderítettem a három totálisan aránytalanul fejlesztett városát. Több, mint három millió
aranyat őrizgetett két teljesen védtelen és egy közepesen felfegyverzett városban, 8. szintű kikötőkkel
Többször is betámadtam a védteleneket ( összesen több, mint egymillió arany + körönként 15-26 hajónyi nyersi ), mire megpróbálta blokádolni az egyik városom az enyémnél gyengébb flottájával - most nincs egy hadihajöja sem. Ezzel egyidőben blokádoltam mind a három kikötőjét, meg csináltam néhány fosztást.
Közben elképzeltem, milyen pocsék napja lehetett miattam, megsajnáltam, és visszahívtam a hajóimat. Ezt még meg fogom bánni valószínűleg. -
Shad0w
senior tag
Nem igazán éri meg sztm. Ha éppen nem a palota/helytartó 4-es szintjére gyűjt akkor valószínűleg üres a raktára, de ha mégsem akkor pedig nagy eséllyel kiüríti mire odaér a támadó sereg. Persze kivételek mindig vannak.
És egy kérdés: Aza 24 órán belül csak 6-szor lehet támadni egy várost szabály az inaktív játékosok városaira is vonatkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest