- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantera!
csendes tag
válasz
tocsek18 #1402 üzenetére
Próbaképpen regeltem a Zétára, nekem egy percen belül érkezett a regisztrációs link a Hotmail.com-ra. A citromail.hu-ról olvastam már hasonló problémákat
Engem is kristályosra rakott egyébként. A Gammán is így indultam annak idején.
Megváltoztattad a mail címedet, azért írja ki mind a kettőt. (Hetente egyszer válthatsz címet.) -
Pantera!
csendes tag
válasz
tocsek18 #1388 üzenetére
Nem az a fontos, hogy első legyél, nem is jár érte semmi bónusz, de csak akor tudsz elegendő nyersit termelni, ha magas szintű bányák vannak a szigeten, ehhez pedig adakozni kell! Közösen kell fejleszteni a többi szigetlakóval, egyébként csak kínlódás az egész.
19. szintű fővárosomat költöztettem el egy nem működő szigetről, és nem bántam meg! (Ajándékba kaptam az accountot, kész helyzet volt) -
Pantera!
csendes tag
válasz
tocsek18 #1385 üzenetére
Nem kell görcsölni, a játék közben a lényeges dolgokra magadtól is rájössz, ha pedig majd blokádolja valaki az egyik várososat, és azon agyalsz, hogy a felmentésre küldött hajóhadad vajon a támadó, vagy a védekező oldalon fog beszállni a csatába, majd szívesen segítünk jó tanáccsal
Ami nagyon fontos, hogy a szigeteden a bányákba told a támogatást ezerrel, próbálj a top háromba, ill. az első helyre kerülni, de ha úgy látod, a többi szigetlakó nem partner a fejlesztésben, akkor hagyd a fr@ncba, és költöztesd el akár a fővárosodat is egy másik szigetre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen program, ami...?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest