- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantera!
csendes tag
válasz
tocsek18 #1402 üzenetére
Próbaképpen regeltem a Zétára, nekem egy percen belül érkezett a regisztrációs link a Hotmail.com-ra. A citromail.hu-ról olvastam már hasonló problémákat
Engem is kristályosra rakott egyébként. A Gammán is így indultam annak idején.
Megváltoztattad a mail címedet, azért írja ki mind a kettőt. (Hetente egyszer válthatsz címet.) -
Pantera!
csendes tag
válasz
tocsek18 #1388 üzenetére
Nem az a fontos, hogy első legyél, nem is jár érte semmi bónusz, de csak akor tudsz elegendő nyersit termelni, ha magas szintű bányák vannak a szigeten, ehhez pedig adakozni kell! Közösen kell fejleszteni a többi szigetlakóval, egyébként csak kínlódás az egész.
19. szintű fővárosomat költöztettem el egy nem működő szigetről, és nem bántam meg! (Ajándékba kaptam az accountot, kész helyzet volt) -
Pantera!
csendes tag
válasz
tocsek18 #1385 üzenetére
Nem kell görcsölni, a játék közben a lényeges dolgokra magadtól is rájössz, ha pedig majd blokádolja valaki az egyik várososat, és azon agyalsz, hogy a felmentésre küldött hajóhadad vajon a támadó, vagy a védekező oldalon fog beszállni a csatába, majd szívesen segítünk jó tanáccsal
Ami nagyon fontos, hogy a szigeteden a bányákba told a támogatást ezerrel, próbálj a top háromba, ill. az első helyre kerülni, de ha úgy látod, a többi szigetlakó nem partner a fejlesztésben, akkor hagyd a fr@ncba, és költöztesd el akár a fővárosodat is egy másik szigetre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Max
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest