- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
kokuszbill #2694 üzenetére
A megszállásról biztos tudnék új infót szerezni, mert azzal eddig még nem foglalatoskodtam, és elég cifra dolgok szoktak ott előfordulni
-
fpeter07
veterán
válasz
kokuszbill #2167 üzenetére
nekem eccerűen nincs kedvem fosztani, naponta 2x felnézek és annyi
-
littlemole
őstag
válasz
kokuszbill #2167 üzenetére
Remélem nekem is sikerül felhúznom a 6. várost.
De a helytartók most nem érik meg. Sokat lehet spórolni nyersanyagon ha még várok az új verzióra, és azután húzom fel. Még akkor is ha addig van korrupció. -
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #2120 üzenetére
Nem védelmező lettem
mindegy nem fogalalkozom vele.Búvár hajom még nincs kifejlesztve
kikötönkánt 50balliszta akkor elég nem 18evezeőkerék 12ágyu 10láng maxra huzva.most támad egy kis pöcs 2,5k ponttal 30hajóval. Biztos megorolt rám mert 50hajónyi nyersit szedtem el tőle.Fosztogatta az egyik tagot.Irtam neki ,hogy bekéne fejezni .Nem fejezte így meglátogattam -
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #2046 üzenetére
igen azt tudom mert amikor megcsináltam az uj városomat énis azt csináltam 1es barak 1es kikötö és megpakoltam védőkkel
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #2043 üzenetére
érdekes, tehát csinál egy várost ado visszi a sereget kifossaz és lebontja várost? ha jól értem
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #2038 üzenetére
miaz a mobilozás?
-
petcsike
tag
válasz
kokuszbill #2032 üzenetére
sajnos énis
de ez általában igy van
ha hatalmad van, visszaélsz vele. De ők mindenképpen
pedig pont nem ez lenne a dolgok
na mindegy. egyszer valami kockafej jól megunja őket, aztán kapnak egy kis ddost, vagy nemtom
ja mondjuk a prémium nálam is fenntállt, és amikor kérdeztem, hogy akkor azzal mi is lesz, aztmondta a HGO hogy besz*ptam
de szó szerint. kedvesek
-
petcsike
tag
válasz
kokuszbill #2023 üzenetére
őszintén megmondom neked, a GO-k úgy tesznek rád nagy ívben, ahogy vagy. szal ha kapott egy manipulált screent, akkor jegelve lesz a spanod egy kicsit. nekem kitiltották szeptemberben a top40es accountom, mondván multizok. persze nemsok alapja volt a dolognak, csak annyi, hogy néha egymás után beléptünk, ugyanarról az IPről(megjegyzem elötte GOnak jelentettem, hogy mi a szitu, és azt mondta semmi probléma), semmi flottakapcsolat, semmi farm, semmi. MÉGIS 1 éves bant kaptam, és még az én anyámat, ugy jött le az egész
nagy nehezen azóta (koba segítségével
) sikerült egy akkori top 200as accountot kapnom, amit mostanra beszenvedtem a legjobb 80 közé, de azért ez nem az igazi
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #2025 üzenetére
Nemtom, nem vagyok ebben kompetens, de nem hinném, hogy csalás, csak figyelni kell, ami persze nehéz.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #2023 üzenetére
A városátnevezés egy dolog. Ettől még figyelnie kellene mindenkinek. De, sajnos már én is zúztam meg emberkét, kérdés, túlélem-e.
Inaktív volt, de vissza jött. Azonnal írtam neki, hogy ha játszik, akkor nem zaklatom tovább, és normálissan válaszolt is, de, nem akartam felhívni arra a figyelmét, hogy bezúztam egy kicsit.
-
Skynet258
veterán
válasz
kokuszbill #2008 üzenetére
Hát igen, az ORK elég jól áll pontügyileg... jelenleg mi vagyunk a 4. helyen, de az ORK2 félő, hogy behoz minket - kérdés, mennyi CCCP tag kerül oda.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #2003 üzenetére
Valami hasonlóm van nekem is, bár, már készülök az utcsó rohamra. Azaz, 6. város, raktár 17-re bő egy nap múlva, és utánna csak hordani kell a sok-sok szajrét, majd meghúzni a helytartót. Kristály, és bor mennyiség kb meg is lenne, meg a fa is, de a márvány az nagyon fogy.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1981 üzenetére
Természetessen, van létalapja bevállalni, de nem akkor, ha minden városodba korrupció lenne.
Amúgy, 50 bor óránként elég sok nekem. Persze, nem vészes, csak egy nap 1200 borocska, és így nézve már nem olyan fényes, szerintem.
Viszont, ha nagyon hamar megvan az utcsó helytartó, akkor nem vészes a helyzet. Amúgy, az új városnál tényleg csak az a lényeg, hogy minnél gyorsabban húzni a raktárat, mert a lakosság még nem annyira érdekes, de nem mindegy, hogy 1 márványt 8 ember kapál össze, vagy 4.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1976 üzenetére
Ha nem kocka, akkor gömb?
Az új szigeten IS össze kell kapirgálni az 5. helytartót. Számomra NEM mindegy, hogy 1x 88E kristály, és bor, vagy 2-3x ennyi. :-) A márványról nem is szólva. De, a gammán pl annyi plusszom van, hogy kristályból kb lazán meglesz a 88E a 6. városba, a bor meg szintén, mert pl 3 városomba van 50E, a másik kettő meg boros, oda nem kell tartalék.
Egyedül az a kb 130E plussz márvány lesz gáz, mert nem elég ennyi, hiszen a raktárat is fel kell hozzá tolni, meg a városházát, fogadót, múzeumot. Igaz, a termelés azért be-be indul, ergo, 3 márványos már csak össze kapirgálja a megfelelő mennyiséget. Igaz, néha meg "szórom" is a márványt, két városba már elkezdtem a 18-s szintü raktárakat is, mindössze 6 nap, és 36E márvány kérdése.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1974 üzenetére
Beszélni nem árt, mert külömben nem tanulhat az ember, csak a saját hüjeségébűl. Az meg nagyon drága tud lenni.
Tehát, Neked mákod van, ennyi. Ezem kár is vitatkozni. Persze, kell hozzá "tudás" is, ezen is kár vitatkozni, meg elég erőssen kockulni kell hozzá. Két szerver hasonlitásom van, a deltán franyón ment a szekér, volt egy időszak, sokat tudtam fosztani. A deltán meg alig-alig. Voltak/vannak inaktívak, de az egyiken sokat tejeltek, a másikon meg éppenhogy. Annyi, hogy a két indulás közt volt kb 2 hét (pontokban meg 1/3 külömbség van 220E pont kontra 330E). Persze, lehet, ha mondjuk átköltöztettném a városaimat máshova a szerveren (delta), megoldást jelenthettne, de erre kevés esélyt látok.
A 16% nem sok(k). Csak kérdés, milyen hosszu távon, mert szerintem itt ez a kérdés.Én tuti össze kaparnám rá minnél elöbb. Amúgy, a tábornoki pontokat most nem erőltetem, mert a szövin belül ez még "megfelelő" kategória, és össze akarok hozni legalább 90 ker. hajót, a gammán 84 van, a deltán meg csak 60.
Tehát, taktika kérdése minden.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1972 üzenetére
Pedig, érdemes beszélni róla.
Minek legyek mínuszos, ha nem muszály? Tábornoki pontjaim 6600, és 5800, ez nem olyan rossz. A gammán a 6600 pont mellett plussz 8E-ben vagyok.
Gondold át, ha tegyük fel megvannak a helytartók, eleve többet termelsz, nem kicsit, de nagyon. 16% látszólag semmi. Csak kérdés, mennyi ideig. Minnél tovább, annál gázabb, ez tuti. Csak, nem veszed észre, mert nincsen összehasonlitási alapod esettleg.
Piacozni meg nem könnyű, hiszen occsón kell venni, drágán eladni (amit megtermelek meg hülyeség eladni, mert ezzel az erővel berakom a helytartónak), ehez kereskedelmi flotta kell, nem elég 40-50 ladik, me az arra is kevés, hogy a városok közti csere-berét le lehessen rendezni. Főleg, ha a helytartóhoz kell szállitgatni, és még mellette fosztogatni.
Ami a bányákat illeti, olyan szigetre be se teszem a lábamat, ahol minimum 16/21 nincsen meg még.
Aztán, majd én is hozzá teszem a magamét, és máris jobban áll a szénám. De, kinek mi.
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1957 üzenetére
ÉN is 2szeron nyomom. de a deltán már lassan utol érem magam
ott most kedztem el gyüjteni a 6.városomhozaz alfán esélyem sincsen
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1953 üzenetére
Ilyen szinten már SEMMIKÉPPEN NEM éri meg a korrupció. Sokkal nagyobb veszteséggel jár, ha több városban is kell ellene kűzdeni. Számold ki, logikus. Ugye, ha felhúzod az összeset, és utánna indítod a 6. várost, CSAK egyben kell ellene dolgoznod. De, a többi helyen -18% veszteséggel számolni, az nagyon-nagyon gázos lehet, ha mondjuk boros szigeten van ez, de, mindegy, akkor is oriási veszteség. Akkor már, ha felhúzod türelemmel, és utánna indulsz, még akár azt is megteheted, hogy luxuscikket is eladhatsz, hiszen, add el azt a 18%-ot, amit korrupcióval elvesztenél.
Amúgy, én 2 szerveren állok készen a 6. városhoz, de, sz*rakodik a PC-m, és meg kell keresnem a megfelelő szigetet, ami nagyon nem mindegy. De, legkésöbb hétfőn el akarom kezdeni mind a két szerveren. -
Shad0w
senior tag
válasz
kokuszbill #1953 üzenetére
18% a korrupcio. Ebbol minden kiszámítható. De szt várj a 6, várossal.
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1949 üzenetére
Cewa.Már hiányoltalak a forumrol
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1802 üzenetére
hu az nem semmi
nekem a max fosztás az csupán 260k volt d emondjuk nekem nincs is 40gőzoriásom -
fpeter07
veterán
válasz
kokuszbill #1805 üzenetére
"csak"
nekem is 500k körül van a csucs
-
fpeter07
veterán
válasz
kokuszbill #1802 üzenetére
mi az a rekord? nem jön be a kép
netkoo: nekem elég lesz egyenlőre ez a kettő -
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1751 üzenetére
Szerintem, csak akkor éri meg, ha nagyobb csatába keveredsz.
Egy körösbe semmi értelme, én meg speciel az esetek 99%-ban ilyeneket vívok. Ha néha-néha találok egy komolyabb sereget, oda elegendő lesz párat kiképezni. Igaz, hogy 43 perc egynek a képzése, de ez most mellékes. Úgy is aránylag van idő ilyesmire, mert sokszor ilyenkor először a hajókat kell megpiszkálni.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1746 üzenetére
Igen, tudom, hogy nem müxik, csak maradt kettő (nem is emlékeztem, hogy ezeket még nem szereltem le).
A faltőrő nem müxik?
Mondjuk, abból sincsen sok, vagy kb 3 darab össz. De a felcser meg nagyon drága fentartani. Tehát, inkább csata elött képezni, utánna lefokozni inkább.
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1743 üzenetére
hu apám300 hajó az nem semmi
nekem a legnagyobb csatám 17körös volt. mennyi hajod lett oda?
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1743 üzenetére
Igen, a hosszan elhúzódó csatáknál sokat számít a kitartás. Íjászaim, lövészeim mentek rendessen a levesbe. De még a gőzoriások fele is bedarálódott.
Igaz, szakácsom alig-alig volt, talán kettő. De, mintha ott se lettek volna.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1741 üzenetére
Én egyedül szoktam ilyeneket megoldani.
Most is volt egy, hajói kb 40-50, és seregbe se volt nagyon kicsi. 30 gőzoriás, 100 íjász, meg phalanx+kardos (kb 60) kevés volt neki (voltak gyrokopterei is ráadásul).
Kénytelen voltam a több mint 3 órára lévő szigeteimről is megküldeni még majdnem ugyan ennyivel.
De, azóta is csurran, cseppen tőle lazán 19 hajóval. Akkor viszont pár támadás kombóval tele rakta többször az akkor még 76 kereskedő hajóimat.
Össze gyűjtötte a cuccait ebbe a városába, a többibe alig-alig volt anyag, ez meg egy halott kénes szigeten volt.
Amúgy, most lebontottam egy városomat, már szinte csak a sziget elhagyása lenne hátra, ha balga módon a bontás inditása körül nem kezdtem volna bele 300 parittyás képzésébe, mert így nem lehet elhagynom a szigetet késő délutánig.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1739 üzenetére
Ikariam-ban eddig a szövijeimet piszkálgatták (szerencsémre). Volt (van?) egy idiota gyerek, akinek mindene, hogy kárt okozzon. Vele kezdődtek a szöviben a gondok, és fel is bomlott a mi szövink. Persze, ez inkább a játék hibája. Ugyanis, háborúba sem lehet egy szövin velül komolyan támogatni a szövitagokat. Ilyen szempontból a hóditó magassan veri ezt a játékot.
Ami a hóditót illeti, ott eddig a legeslegnagyobb pusztítást pont az "Attila" végezte (Ő a főfőadmintulaj, vagy mi). Anno, megunták, hogy nem megyek el az 5/X éléről. Kitaláltak egy időkorlátot (utólag), és bevezették erre a morálromlást. Azóta persze finomították, de akkor 4 óra alatt csontra kiürült az országom, azaz full varitoli, és sereg (kivéve, a piacon lévők, és az úton lévők). A következő (tehát második) ori alattam kb 16-20 körre volt külömben (szövi természetessen), és volt kb 60E paci, és 50E íjász, meg tartalék a piacon. -
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1737 üzenetére
Akiknek hóditós alapjai vannak, azok itt lazán nyomják.
Tapasztalat.
Kollegámmal, aki szintén hóditós háttérrel rendelkezik, szoktunk egyeztettni stratégiailag, és bizony, ez lazább, mivel a városokba NEm lehet kárt tenni, ezért olan nagyon nagy károkat nem okozhat egy támadás. Még ha egy kombót is kap be az ember, lazán fel lehet épülni belőle. Egyedül a lakosság leamortizálása lehet probléma igaziból.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1735 üzenetére
5/X, és a 2/B. :-) De, régebben kb 2003, és elötte az ötös szinten legalább 3 csoportba (X, W, talán V), és a 4/D-n. Az 5/X-ben elég sokáig hagyták, hogy első legyek (kb fél év).
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1731 üzenetére
Természetessen, azért írtam, hogy diplomácia, mert aki fenyegetődzik, nem megfelelő a hozzá állása, azzal nem is fogok szövizni. A francnak hiányzik, hogy egy ilyen levél miatt szétszakítják a szövit, mert egy ilyen levelet szokás jelenteni, és volt bőven rá példa, hogy kizárták az emberkét. Ha épp ez az ember a szövi vezér, még roszabb, mert azonnal szakad a szövi, ami már mondjuk a 3., 2. szinteken már "halálos" lehet.
Amúgy én is beszabiztam ott.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1721 üzenetére
Én csak abból tudok kiindulni, hogy anno, hóditóztam.
Ott pl megtanultam, hogy nem számít, milyen erős vagy, meg szinte minden eltöpül egyettlen igazán fontos dolog mellett, ez pedig a diplomácia!!!
Én pl azoktól tudtam CSAK igazán tanulni, akikkel valamilyen konfliktusba kerültem. Kezdőként nem kezdtem el siránkozni (na jó, a legelső esetben még sajnáltam az országomat), hanem, írtam a támadómnak, hogy infókat tudjak meg a játékról. Volt olyan is késöbb, hogy komolyabb csetepatéba kerültem, és a végén pont azokkal kötöttem szövetséget, akikkel addig gyepáltuk egymást. Ugyanis, nem csaptunk át személyeskedésbe, anyázásba, hanem "kulturáltan" megbeszéltük.
Volt, hogy jó sokáig együtt maradtunk, és relative, de komolyabb csatározásokat is lazán vehettünk, mert mind a 4-n (ott max 4 fős lehetett egy szövi) tapasztalt játékosoknak számítottunk esettleg.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
kokuszbill #1728 üzenetére
Főszervező nem szeretnék lenni, mert mostanában nem tudok 0-24 óráig ikariamozni, viszont be tudnék segíteni minden téren.
Egyébként a del+ork+hsl az alszövetségeikkel együtt összesen csak 672 tagot számlál, de még ha belevesszük a cccp-t is (akiket én nem sorolok a top szövik közé, mivel ők nem olyan régen alakultak mint a többi illetve kicsit gyengébbek is), akkor is csak 842. -
Boci_83
őstag
válasz
kokuszbill #1721 üzenetére
Ezt feltételezem nem nekem címezted...
-
littlemole
őstag
válasz
kokuszbill #1696 üzenetére
Csak próbának. Eddig ágyóhajókra gyúrtam.
Most 44db ágyúhajóm van. Nem sok, de ezt tudom fenntartani nagy mínuszok nélkül.
Eddig azt gondoltam ez a legjobb.
De mikor 10-12 órás utakat ír be a gép egy viszonylag közeli szigetre is, azt hiszem érdemes gyorsabb hajókkal menni. -
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1688 üzenetére
Én is filóztam rajta, mire is jó. Védő értékben szupi lehet, de csak otthon állomásoztattva.
Ergo, nagy mennyiséget felesleges tartani, max, ha inaktívat támadsz, és úgy, hogy amúgy se lennél már fent a csata közben. Ott mindegy esettleg. Éles helyzettbe is gáz lehet, mert nehezen tudod átmozgattni a városaid közt, és minnél nagyobb a távolság, annál gázabb a dolog. De arra jó lehet, ha minden városba van egy, esettleg kettő. Főleg, mert kristályt azért tart az ember, háborúban inkább a kén fogy el.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1685 üzenetére
Én írtam olyantat régebben, hogy szövik számolgattak, és nem éri meg. De, átgondoltam, és elvileg lehet, igazuk van, csak a számok nem tükröznek mindent. Az első lényeges dolog szerintem az, hogy nem kén kell hozzá, hanem kristály. Másrészt, nagyon lassu, éppen ezért nem éri meg elküldeni csatába. Kivéve, ha ez taktika része, hogy lassan érjen oda.
-
jasszer
őstag
válasz
kokuszbill #1685 üzenetére
Nálam működnek. Elég jól...
-
jasszer
őstag
válasz
kokuszbill #1676 üzenetére
48... fasorban sem vagyok. Ugyanakkor ez is bőven elég.
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1639 üzenetére
Azt tudom,hogy te ott vagy
köszi
mindenkinek
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1618 üzenetére
a 600K arany meg a 47 hajonyi nyersi asszem elég sok
-
fpeter07
veterán
válasz
kokuszbill #1618 üzenetére
vkitől 2 millát húztam le
meg vki meg tetszett nekem asszem ő lesz a kövi
és allig van 1500 tábornok pontja
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1616 üzenetére
Hát az,hogy az inaktivak miatt vissza támadnak e?
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1614 üzenetére
De én csak az inaktivokat fosztom ki
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1612 üzenetére
Najó mert te erős vagy
Szöviben lévő nem inaktivokat i smegtáamdsz? Mert én én most fosztotam 6várost ami inaktiv volt és mind vissza jött sőt mind egy szövi tagja.Csak aztán nehogy megerősődjenek és vissza támadjanak
-
zoszt
tag
válasz
kokuszbill #1605 üzenetére
Egy másik fogadatlan prókátor.
Ilyen légből kapott jelentés nekem is volt már párszor, nekem nem tűnt el semmi, igaz nem is jött.
Néha van olyan is, hogy a kiküldött fosztócsapat, mikor megérkezik a kiszemelt városhoz, jelenti, hogy kipakolt.Még jó, hogy nem vittek semmit, igaz nem is hoznak...
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1600 üzenetére
de néha szoktam olvasni
de ha neki ilyen serege van akor milyen lehet a TOP 50ben lévőknek?
-
ROBERTOH
őstag
válasz
kokuszbill #1564 üzenetére
Szia!
Bocs a későis válaszért
Eléggé passzívak az OP-sok. 1-2 napig rendszeresen támadták tábornokunkat: aztomikát, azóta csendben vannak. Mi pedig folyamatosan támadjuk őket, van akit már kb 50x lezúztam. Legutóbb az egyik keménykedő társukat csaptam le, mind vízen mind szárazon:Vízen:
Tengeri csata közel Debrecen városhoz (10.09.2008 20:36:34)
UAK innen: Gigapolisz
vs MisiRay innen: Debrecen
Támadó erő: Támadó erő: (24,722) Támadó erő: Támadó erő: 3,572
Védelmi erő: Védelmi erő: (25,813) Védelmi erő: Védelmi erő: 3,470
Állóképesség: Állóképesség: (1,943) Állóképesség: Állóképesség: 220
Csata vége
Győzelmek: UAK
Maradék seregek (-Veszteségek)
Balliszta Hajó 79(-21)
Ágyú Hajó 83(-17) Ágyú Hajó 17(-33)
Evezőkerék Törő Hajó 9(-24)
UAK innen: Gigapolisz megnyerte a csatát és blokád alá vonja ezt: Debrecen.Szárazon:
Csata a(z) Debrecen városért (11.09.2008 5:07:31)
UAK innen: Gigapolisz
vs MisiRay innen: Debrecen
Támadó erő: Támadó erő: (49,325) Támadó erő: Támadó erő: 5,941
Védelmi erő: Védelmi erő: (69,276) Védelmi erő: Védelmi erő: 14,043
Állóképesség: Állóképesség: (5,266) Állóképesség: Állóképesség: 732
- Városfal: Városfal: 107%
Csata vége
Győzelmek: UAK
Maradék seregek (-Veszteségek)
Phalanx 25(-2)
Katapult 29(-1)
Gőzóriás 284(-26) Gőzóriás 19(-29)
Séf 15(-0)
Felcser 10(-0)
Íjász 16(-2)
Parittyás 54(-64)
Gyrokopter 21(-26)
UAK innen: Gigapolisz megnyerte a csatát és kifosztotta ezt a várost: Debrecen.
Zsákmány* Arany: 7,407
* Bor: 45
* Márvány: 142
* Kristály: 8No persze a csaták kezdetén jóval több támadó/védelmi ereje volt, pl. a szárazföldi csata kezdetén kb 60000 pont volt a védelmi ereje, a végére kicsit megcsappant.
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1539 üzenetére
De már keresem a közelemben lévőket
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1537 üzenetére
Sajna nem tehetek róla
Ide pakolt a server
Hát igena szövi társaim ilyen messze vannak mint kiderült.Mert akimeghivott az közel van de atöbbiek több mint egy napra -
Cameleon
csendes tag
válasz
kokuszbill #1531 üzenetére
Csak azért kérdem hogy tugyam miújság a klánban!Ha megkérhetlek kérdezd meg hogy mi a pája és mond meg kikérdezi!Tudni fogaja ki vagyok!
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1488 üzenetére
Természetessen, örülök, ha új ismeretekhez jutok. Végtére is, nem veszíthetek semmit. Ha kizárnak, NEM én vesztek, hanem az Ikariam!
Elveszít egy fanatikus megszállott játékost. Annyi baj legyen. Van más játék is, de, ebben az esetben az összes gameforge játékot elkerülöm majd.
Sokáig hóditóztam, de ott is betették a kaput. Újra kezdtem, de megint abba hagytam. Ha ezek nincsenek, max több időm lesz más sokkal értelmesebb dologhoz, na bumm.
-
Allien
veterán
válasz
kokuszbill #1480 üzenetére
Szerintem meg nem.
Elég idióta szabály lenne. Gondold el, elküldök egy nagyobb csatába egy sereget. Másik szigetemről küldök másikat és mondjuk egyszerre érnek oda. Elég nagy gáz lenne, ha ezt ne lehetne megtenni. Másrészt egy inaktívval szembe nem hinném, hogy ne lenne elfogadható. Inkább, mint hogy a semmibe vesszen a sok nyersanyag!
Inkább az új szabályokkal lesz gáz! Idióták, kitalálták, hogy védeni kell azokat, akiknek nincsen seregük.Nem támadhatsz, csak kb olyan katonai erővel rendelkezőt, mint Te vgay.
-
Shad0w
senior tag
válasz
kokuszbill #1480 üzenetére
Hm? Szabályok közt csak annyi van, hogy 24 órán belül maximum hatszor lehet fosztani.
Le van ez írva vhol a szabályok között? -
fpeter07
veterán
válasz
kokuszbill #1437 üzenetére
tényleg régi, nekem csak 3 városthoz fel és a fa/luxus cikk szintis sokkal kevesebb mint most
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1351 üzenetére
Szia:Én nem tudok össze szedni annyi kristályt
Ti fosztotatok már nem inkativ várost?
Nincsen benne semilyen szöviben és nincsen egy darab katonája sem peidg 17e sszintü avárosa! -
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1037 üzenetére
Nics az olyan messze. 12óra
Irtam privit.
ako rmeg kell várnoma 36órát mire szükséges márványom meglesz -
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1029 üzenetére
MOst már van 6K borom is
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1031 üzenetére
De irtam priviben!
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1029 üzenetére
nem ...küldök amint lesz megint de aranyban i slehet botolni.)
-
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1027 üzenetére
Van ugy 2k borom amit eltudok küldeni h anem vagy mesze?
Még csak 4hete játszok. -
netkoo
senior tag
válasz
kokuszbill #1021 üzenetére
Szia
Én is az alfán vagyok
most készülöka 4.városomat kolonizálniha nem vagy messze küldhetnél ugy 6K márványt
priviben ha jó küldöma koordinátakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Renault, Dacia topik
- Apple asztali gépek
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest