Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Cameleon #1665 üzenetére
Miért érdekes a pontszám? Úúútálom a statisztikát. Hallgass Hofi-t, oszt majd rájössz, hogy semmi értelme a pontokat nézni. Ugyanis, pl a tábornoki pontoknál is oriási külömbségek vannak. Nagyon nem mindegy, hogy van 300 hadihajód, vagy 50 gőzoriásod (most nem néztem meg a pontos arányokat). Lehet, mondjuk ugyan annyi tábornoki pontot jelentenek, mégis, a 300 hajó keményebb dió.
-
Skynet258
veterán
válasz
Cameleon #1657 üzenetére
Mivel ez az info kint van az Ikariam fórumon is, így megerősítem, tiltott visszatámadni.
Mondjuk ezt hülyeségnek tartom, ha akarok, ugyan hadd támadjak már vissza... azzal együtt, hogy az ORK ellen nem sok esélyünk van.
Engem egyébként még nem támadnak, de több társamat már igen. Tegnap 24 kém bukott le a városaimban. -
zoszt
tag
válasz
Cameleon #1624 üzenetére
Kezdem érteni.
Ha volt fél milliója és abból az első csapatod magához vett 50000-et, akkor marad a delikvensnél 450000 és a fosztó képlet szerint akkor már csak 45000-et tud a következő csapatod elhozni, marad 405000, a harmadik, már csak 40500-at és így tovább. Ebbe bekavarhat még, ha más is fosztja időközben, illetve a fosztott egyén pozitív vagy negatív aranyegyenlege is. -
netkoo
senior tag
válasz
Cameleon #1332 üzenetére
Én még az elején beléptem egy klánba nem vagyunk sokan és én voltam a legkisebb de most már a 3.vagyok.de még nagyon gyenge vagyok. Az ORKOK meg nagyon erősek és a felvételi pontjuk is igen magas 150.000!
fpeter én csak inaktivokat fosztok mert aki aktiv azt nem merem főleg h aklánba n vannak! -
netkoo
senior tag
válasz
Cameleon #1329 üzenetére
Én már ott is játszok
DE az ORKOK nem a Ikariam rendefent tartoi ahogy magukat nevezik?
most kicsit vissza esetta fejlödésem .Mert nincsenek jó inkativ falvak találtam több 19 es szintüt aminek 1es volta kikötöje azal semmit nem érek
Ja egyszer bejötta kombo fosztásom 3x20k arany meg 40hjóni cuc -
Allien
veterán
válasz
Cameleon #1287 üzenetére
Irigység, rosszindulat rossz tanácsadó!
Más játékoknál IS az lehetett IGAZÁN eredményes, aki full online volt. Ha ésszel játszik, akkor pl az épületek is folyamatossan növekednek. A Delta szerón, a klánban pl rövid beszélgetés alakult ki az épületek szükséges szintjéről. Azért lett rövid, mert hamar rávilágitottam, hogy amit mondanak (részben de) hülyeség. Kitalálták, hogy mondjuk a barakk elég 14-16-s szintre, me ennyi elégséges a gőzoriásnak.
A többi épületnél is hasonlóan. Mondom, erre a legjobb példa a rejtekhely, a kémek képzése, mennyisége. Minnél több, annál jobb. Ebben az esetben ennek az épületnek a max (értelmes) szintje a 20-s, ugyan ez, barraknál 24, hajógyár 16, stb...
Mindössze azért, mert minnél magasabb a szint, annál gyorsabb a képzés, és ez harcban nagyon nem mindegy!Ergo, lehet, Neked nem megy úgy a játék, még más nem biztos, hogy CSAL!!!
-
zoszt
tag
válasz
Cameleon #1287 üzenetére
Rendben, azt megértettem, hogy szerinted így van. Azért szóltam, mert talán más elhiszi, hogy nem ez a helyzet. Én is jól állok, és nem fizettek, nem zúzok, csak sokat játszom vele.
Egy idő után dőlnek a pontok. 5-ös szintű palota/helytartó 18ezer, 6. szintű ~30ezer, egy hajó 10ezer pont körül van most. A szerver indításakor nem volt korrupció, gyorsabban lehetett fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest