- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #1921 üzenetére
Ergo, unncsi az életed.
Amúgy, múzeum az okos befektetés!
A 25-s városháza már necces, igaz, 18-s fogadóval, és 10-s múzeummal még csak-csak, főleg a fővárosban.
A köv. város egy ideig lefoglalna, hidd el. Na jó, nem túl sokáig. Illetve, esettleg maximalizálni a ker. hajókat. 120 jelenleg a max.
Ja, és ami még fontos, a raktár szint emelése. A többi nem annyira érdekes, asszem.
De, másik alternatíva, és szintén a köv. város mellett szól, a trójai faváros.Berakod jó messzire (városháza marad egyes szinten, akkor pénzt se tudnak nagyon innen vinni), felhúzod egyes szintre a barakkot, és a hajógyárat, a raktárat lehetőleg 16-17 körülre, meg a rejtekhelyet, és lefoszthatod a környéket, majd az anyagot elküldöd a többi városodba, vagy eladod, és így a pénz ugye azonnal a közös számlán. De, így már piacozni is nagyon megérheti, ha egyes környékeken pl anyaghiány lép fel, vagy nagy csaták vannak. Hiszen, van, ahol a kén 10 körül megkapható, másutt meg 20 körül is el lehet passzolni.
Na, ehez már tényleg kellhet a 120 hajó (max kapacitás csak 36E
).
-
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #1919 üzenetére
Mi a helyzet a fejlesztésekkel? Bombázó, ágyú kifejlesztve?
Amúgy csupán ha másért nem, gazdaságilag is nagyon megéri új várost csinálni. Főleg, ha csatába kerülsz, hidd el, ott sokat számít(hat), ha 5 városban tudsz sereget képezni. A nyersanyag egy dolog ilyen esetben, de ugye, az egységek tovább fejlesztése se mindegy, sőt, nagyon fontos, ha másért nem, ezért is megérheti több város.
Illetve, addig se unatkozol.
-
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #1915 üzenetére
Mivel, most elég jók az anyegin lehetőségeim, tehát plusszba megy a termelés, és ugye, az 5. városom már lakosságilag megalapozott, ezért lassan elindítom ott a 6.-t.
Azzal még több lét "termelek", és így megalapozottnak látom, hogy meglegyen akár a 90 hajó is. Kivéve, ha valami nagyobb szövi csata kezdődne, de ugyebár szövi egyesítés miatt már nem olyan könnyű célpontnak érzem magamat.
-
kokuszbill
csendes tag
válasz
Skynet258 #1881 üzenetére
Az egyetlen pozitívum a ker. poszton van, ahol akármilyen messze is van az egyezményes partner, látni lehet!
Különben nekem sem tetszik az új verzió... a 10 fosztás/ oldal kifejezetten nem.A 110 fosztás közt lehet keresgélni rendesen.
Olyan, mintha csak idetolták volna, hogy "nesze, erre vártatok", nem???Na jó, az állomásoztatás is rendben van! Ez még jól fog jönni!
-
Shad0w
senior tag
válasz
Skynet258 #1881 üzenetére
És végre a tábornok (én) megkap minden információt amit meg kell kapnia, és a szövetségeseket is lehet végre támogatni katonailag is. Tesztelni kéne a blokádot is. Na mindjárt neki is allok.
szerk.: azt kifelejtettem, hogy egyszerre 10 hadügyi jelentest lehet látni, hogy aza... Namind1, csak visszacsinálják, mert ez így nem lesz jó semmire sem.
-
Boci_83
őstag
válasz
Skynet258 #1486 üzenetére
Mondjuk a 16. szint a kocsmában alig hoz + elégedetséget, de a 17 s szint az elég jót dobott. Ezeket 17 es szintig fogom húzni.
Látom a klánban valakinek van 6 városa is. És ahogy nézem nem nagyon húzza feljebb 21-22 es szintnél.Na még azt nem tudom hogy 2 kavics, 1-1 bor és kristály mellé milyen szigetet csináljak még.? Hülyeség lenne a 3. kavics bánya? Azt mindyg el tudnám adni a piacon. Kristályt nem annyira keresik, meg ha keresik is kevesebb áron, borra meg tuti tudnám cserélni a márványt... Ráadásul az a sziget van legjobban fejlesztve is.
-
Pantera!
csendes tag
válasz
Skynet258 #1368 üzenetére
Amikor elkezdtem a játékot, a második városomat ideális áldozatnak látta egy (akkor úgy éreztem) vadbarom, naponta többször lefosztott,
egyszerűen kivédhettem volna, de kezdő voltam és megfutamodtam. Lebontottam a városomat, és egy távoli helyen építettem egy újat. Ma már látom, hogy egyszerűen ki lehet védeni, sőt meg kell előzni az ilyen zaklatásokat. Nemrég megtaláltam ez illető egy városát, lazán lezúzhatnám, de nem hiszem, hogy megkönnyebbülnék tőle, inkább hálásnak kellene lennem, amiért (kicsit későn, de ) felnyitotta a szemem.
-
Pantera!
csendes tag
válasz
Skynet258 #1360 üzenetére
Ha valaki ilyen lehetetlen taktikával próbál érvényesülni ebben a játékban, az megérdemli a pofont szerintem. Ez nem homokozó, itt figyelembe kell venni, hogy a szabályok nem véletlenül engedik meg a hadsereg fenntartását és használatát, és aki úgy próbál előbbre jutni, hogy kihagyja a fejlesztésekből a sereget, azt jogosulatlan előnynek tekintem, és ha nem én, akkor előbb, vagy utóbb valaki más majd figyelmezteti erre. Ha tanul belőle akkor jó, ha nem akkor abbahagyja. Soha nem támadok olyat, aki arányosan fejleszti a városait, ezért engem sem támad olyan, aki egy kicsit is érti a játék lényegét.
-
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #1308 üzenetére
De ez megint "fizetős" rész (ambrosia).
Másrészt olyat nem hallottam, hogy 4 városra korlátoznának. De, ha igen, sokan abba hagyják, mert így is idota egy játék.
Városháza 23. szint, mine? A múzeum 7-s szint fölé húzása KELL, meg a fogadó 16 fölé húzása, hogy költözzön is be valaki. Annak, mond, mi értelme?Ennyi erővel, és anyaggal megint ott vagy, hogy egy plussz város, kicsit meszebb SOKKAL jobban megéri, mert kitolja a kereskedési területedet.
Má, szerintem.
-
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #1306 üzenetére
Na de akkor mit "termelsz"? Egy idő után fullos(ok) lesz(nek) a város(ok). Utánna mit kezdesz? Elkezded feljebb húzni extra drágán az épületeket? Elvileg, még a városházát se éri meg 18 fölé vinni, akkor is érdemesebb egy új telepet nyitni. A korrupció felfújt, túllihegett hülyeség, mert ugye, ha mindenütt felhúzod a helytartót, CSAK az új városban lesz korrupció, az meg tök mellékes. Egy darabig nem éri meg termelni, legalább a helytartó 2. szintjéig. Utánna viszont már az is termelhet, és hamar fel lehet húzni a helytartót a megfelelő szintre. 5 város mégis csak rugalmasabban kezelhető! Én most gyűjtök a palotám 5-s szintjére, majd elkezdem a többi helytartót is feltolni. Kell az a 6. város, bár, kellene a 7. is.
Akkor lehetnék igazán rugalmas.
-
netkoo
senior tag
válasz
Skynet258 #1300 üzenetére
Sziua.
Én is az alfámn vagyok de még csak 25K körül járok
Camelelon.Csak ako rtudod beadni ha megvan a megfelelő számu kristályod!oda mész a városodhoz ahol a megfelelő számu kristály van.Bemész az akadémiára és ott alul kiirja kristály hozzáadása a fejlesztés befejezéséhez. -
Boci_83
őstag
válasz
Skynet258 #757 üzenetére
Én a márványt is 35 aranyért adtam egy időben, igy tettem szert 2.5 milla aranyra, de mostanában el sem adom, mindet befejlesztem, viszont a kristályt ennyiért vitték mint a cukrot, most kicsit megállt ugyan a piac, de sebaj, most a raktáramat fejlesztem, minél többet tudjak felhalmozni. Városaim is alakulnak, 3 már 20 as szinten van, igy okés, a legfiatalabbik meg 14 es szinten.Csatlakoztam egy szövetséghez is, 10.-ek vagyunk, és 75 tagja van. Elég frankó, azóta kötöttem vagy egy tucat kulturális egyezményt is, szóval nekem most tetszik. Azóta nem is támadnak, előtte néha-néha bekóstoltak azért.
-
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #757 üzenetére
Sikeres, és már indul is tovább a "központba". Lassan ott tartok, hogy most a 49E fát fogom tudni a legnehezebben össze hozni, az első városban. Igaz, a mennyiség megvan, de ott, ahol a kristály városom, az meg több, mint 3 óra út.
De, legkésöbb holnapra összehozom, aztán jön a köv. város, és szépen felfejlesztem a helytartókat mindenütt. Aztán, már csak el kell dönteni, milyen szigetre menjek a 2-2 város közt (milyen luxuscikk legyen). Jelenleg kén banyám nincsen, de az vehető még aránylag ócccsón. Tehát, márvány, vagy kristály. Boros szigetem szerintem elégséges 5 város eltartására. Max néha-néha veszek egy keveset, ha mégse elég. Kristály bányám elég tré, de átlagosnak mondanám. 18 fa, 13 kristály. De, elöbb legyenek meg a helytartók, utánna ráérek eldönteni, mi legyen.
-
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #754 üzenetére
Én a vételi oldalon jártam így. Olyanra persze eddig se mozdultam, ami kevesebb, mint egy hajónyi cucc. De, most is, 10E kristályt vettem, darabja 10-rt.
Ez nem éri meg kamunak lenni, akinek ennyi kristálya van, az remélhetőleg nem fog szórakozni ilyen lebukásveszélyel.
Remélem. -
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #751 üzenetére
Mé ne lehetne??? Nekem már elveszett vagy 3! Annyi, hogy vannak tróger játékosok, és leblokádolják azt a játékost, aki kirak a piacra cuccot. Jön a szállitó flotta, és bele botlik a blokádba, majd a blokád elrabolja a hajókat.
Vissza szerezni se könnyű, mert ehez meg kell támadni azt, aki ellopta a kereskedelmi egységet.
Viszont, ha felmerül az összejátszás gyanuja, tehát az áru kirakója, és a blokádoló össze beszél, akkor fel lehet jelenteni őket (mert ilyenek is vannak).
Ami a pénzt illeti, kell egy bizonyos mennyiség. De, eleinte tök felesleges halmozni, mert egy aránylag kezdő meg se tudja védeni. Ergo, inkább befektetni a piacba. Megvenni olcsón árukat, és vagy eladni drágábban, vagy beépíteni a városba/bányákba. Volt, hogy inkább vettem fát, és raktam a közösbe. -
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #722 üzenetére
Ja, lehet hogy nincs, vagy nincs közkézen. :-D
Kár, hogy a kronos nem engedélyezett, az tényleg kafa.Van még jópár, mely kellemes segítség, és van jópár "haszontalan", mint pl animator, mely a külsőt tuningolja. Felraktam, de hamar leszedtem, mert egyrészt igaziból értelmettlen, másrészt, laptopon még lassít is.
-
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #705 üzenetére
Nem tudom, de, gondolom, azok a scriptek, melyek előnyöket nyújtanak, azokat nem is szabad. Tehát, ha van olyan, ami olyan, mint egy helytartó, tehát beállítod, mely fejlesztéseket nyomja sorba, és ezeket meg is csinálja anélkül, hogy bent lennél, az már unfair. Esettleg ami nincsen a listában, arra rá lehet kérdezni a fórumon.
-
Allien
veterán
válasz
Skynet258 #700 üzenetére
A 649. HSZ-emben a lap alján iktattam egy linket, de valszeg elkerülte sokak figyelmét. Pedig érdemes jobban utánna nézni. Azért megismétlem a linket:
tehát, a hivatalossan használható sciptek listája. -
-
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Skynet258 #399 üzenetére
A bürokráciát nyugodtan kihagyhatod, egyenlőre nincs semmi értelme kifejleszteni, mert az általa adott +építési helyre egyenlőre nincs mit építeni ;)
Én építkezek és kutatok 1000-el, mert sose lehet, hogy mikor kerülünk valakivel hadba, és akkor nem árt, ha sokkal fejlettebb egységeim vannak ;) -
ROBERTOH
őstag
válasz
Skynet258 #396 üzenetére
Skandar_Graun, csak nem te vagy a gladiatusban skandargraun?
A fa még viszonylag könnyen összejön, de a bor/márvány/kristály már nehezebb falat.
Katonailag kicsit fejleszthetnéd magad, meg a sok adóból nézve az épületeid se lehetnek a csúcson, főleg az akadémiádra férne rá egy kis fejlesztés ;) -
fpeter07
veterán
válasz
Skynet258 #327 üzenetére
ja értettem, de azért 19,627 fa, 6,877 márvány és 4,585 kristály eléggé sok.. tekintettel hogy a raktárházam még csak 4-es szintű a 3. városban
asszem megleszek pár hétig még korrupcióban
szerk : egyik városomban -167 a net arany, másikban +156 és harmadikban -489
szerk2: a lakosságra sztem ne legyetek kíváncsiak mert -400-tól kézdődik egészen -720-ig -
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #324 üzenetére
"A korrupcióhoz: Nekem is volt a telepemen, amikor a 3 városomat húztam fel. na, gondoltam, akkor a fővárosban feltolom 3-as szintűre"
Na, szal a 2. telepen toltam fel, nem a fővárosban, de lehet értetted így is
iziboy: az ingadozás a tőzsde miatt van, illetve az amerikai jegybankválság is beleszólhat
-
fpeter07
veterán
válasz
Skynet258 #320 üzenetére
2 akadémián 9-es szintű, harmadik csak 4-es, meddig kéne fejleszteni?
Most a segítő kezekért küzdök, de előtte kell a szabadság.Egyik telepen korrupció van, a helytartó székhelyét kéne 3. szintre fejleszteni a 2. telepemen, vagy azon a telepen amelyiken krupció van még1 helytartó székhelyét csinálni és azt is 2. szinte fejleszteni?
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Skynet258 #295 üzenetére
Nem azt írtam, hogy kevés hanem, hogy kevés lesz.
Most 130 jön óránként ami még többb mint a foogyasztás. Már mindenhol 2-es szintű múzeumom van és kiállítások is vannak. A múzeum szint 20 a kiállítás 50 elégedettség. Ilyen szint mellet ez már nem sok. A szabadság is csak 25-öt jelentett.
Minden amit írsz már rég megvan.A segítő kezek meg a kristály fejlesztés is. Már réges rég. Csak épp most 50.000 kristály kéne kiváltani a fejlesztést
ami azért elég sok.
A 240 tudós sem elég mindenre.
A mérlegem rég pozitív pedig elég komoly flottát és hadsereget is fenntartok. Igazából rá fogok gyúrni a bürokráciára aztán a plusz építési területen még egy akadémia lesz mindenhol. Az 2x annyi tudós. -
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
válasz
Skynet258 #69 üzenetére
Ezt a cserélős dolgot ird le plz, mert ez nem tiszta! Azt az utat már kitapostam
hogy privátot irok, be is jött. Már megindultam a fejlődésben ismét. Kezd tetszeni..!
Kicsit még korai, de palotát mikor tudok építeni? Mit kell fejlesszek?
Illetve erőssebb katonákat hogy birok majd csinálni? Eddig csak parittyás van, de lehet szükségem lenne egy kicsit erőssebb csapatra, van egy ingyenélő az egyik szigetemen, nem adományoz sem a fakitermelésbe, sem pedig a bányászatra, de mind két telepen max emberlétszámmal ternel. Irtam neki privátot is hogy legyne szives és ő is száljon be a fejlesztésbe, de arra sem reagál. A többiekkel már több szintet is fejlesztettünk...
Szóval lehet kicsit megpiszkálnám...! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest