- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
kokuszbill #2008 üzenetére
Hát igen, az ORK elég jól áll pontügyileg... jelenleg mi vagyunk a 4. helyen, de az ORK2 félő, hogy behoz minket - kérdés, mennyi CCCP tag kerül oda.
-
Skynet258
veterán
Hm, a CCCP megszűnt létezni... az indokát viszont nem tudom, esetleg valaki? Alfa szerver, természetesen.
-
Skynet258
veterán
Hát, valószinű kénytelen leszek új várost alapítani, ha ezekben már minden "maxon" van (ez ugye elég relatív, hisz lehetne mindent az egekbe nyomni, csak az a baj, hogy ugyebár egy szint után irtó nagy az ugrás, és drága minden).
Kezdem úgy érezni magam, mint xbox360-on, amikor végigtolok egy játékot, és mivel a fő szál kivégezve, jönnek az achivementek
Persze amikor meg háború volt, akkor jól jött volna ez a nyugalmi időszak... Ja erről jut eszembe, a falakat is felnyomom 27-28-ra (jelenleg 25-ös mind). Azzal is elleszek. van itt lehetőség, csak mostmár minden napokba telik, mire kész lesz...Na meg vártam, hogy az üres helyre is kapunk valami frankó épületet, asszem erre a verzióra ígérték. Aztán sehol semmi...
-
Skynet258
veterán
Bombázó, ágyú... már réges régen megvan
Lassan minden maxon lesz a műhelyben is, szóval arra sem kell már költenem. Ezenkívül megvan a gazdaság jövője, aztán mikor kész lett, el akarta kezdeni még egyszer... na mondom nem, inkább leállítom, azt dől a lé
A többit meg nem csinálom egyelőre, mert állítólag nem működnek. Szóval most kicsit stagnálok, de gondoltam rámegyek olyanokra, hogy városháza 25-ös szint, fogadó 18 és társai. Persze ezt mind a 4 városban, hisz eddig mindenhol fel vannak ezek húzva.
Meg fosztogatok unalmamban, pedig régen soha nem csináltam. De hát ha vannak olyanok, akiknek 1 milla aranyuk van, katonaság meg semmi... az meg is érdemli
-
Skynet258
veterán
Gondolkoztam én is az ötödik városon, de őszintén szólva nem látom értelmét (számomra).
Egyszerűen megvan mindenem, ami nincs azt bőven meg tudom venni, összes városom 24-es városházával rendelkezik, van katonaság (mondjuk ez még csak 7064 pont, erre még gyúrok lassan)... Ezeket kimaxolom (bár már ebből sincs sok hátra), és atomstabilra gyártom a gazdaságom.
Aztán majd idővel meglátjuk, üres helyek vannak bőven -
Skynet258
veterán
válasz
littlemole #1890 üzenetére
Igen, át lehet írni a nevet is
-
Skynet258
veterán
Ebben a percben megjött a v 2.0.8
-
Skynet258
veterán
válasz
Cameleon #1657 üzenetére
Mivel ez az info kint van az Ikariam fórumon is, így megerősítem, tiltott visszatámadni.
Mondjuk ezt hülyeségnek tartom, ha akarok, ugyan hadd támadjak már vissza... azzal együtt, hogy az ORK ellen nem sok esélyünk van.
Engem egyébként még nem támadnak, de több társamat már igen. Tegnap 24 kém bukott le a városaimban. -
Skynet258
veterán
Ehh, az ORK háborút indított a szövetségünk ellen az Alphán... Szúrja a szemüket, hogy 6-ikok vagyunk
-
Skynet258
veterán
válasz
fpeter07 #1549 üzenetére
100-tól felfelé már gyorsan fogsz haladni
Én ma elértem a 167k pontot, és karcolom a top 200-at
De ma még szerintem veszek még egy hajót (86-ik), innen már több mint 5k pontot ér
Mondjuk az ára is 2 milla. Egyszer ki fogom számolni, mennyit költöttem eddig összesen hajókra... -
Skynet258
veterán
válasz
Boci_83 #1492 üzenetére
Szerintem is márvány vagy kristály...
Előbbi ugyebár jó kereskedelmi alap, építkezéshez is sok kell, utóbbi pedig jól jöhet, ha fel akarod gyorsítani a fejlesztéseket ;)
Nekem egy boros városom van, és bőven kiszolgálja a másik 3-at is, még eladásra is marad.
Egyelőre én felhúzom az ésszerű kereteken belüli maxra ezt a 4 városomat, aztán bepróbálkozom egy ötödikkel. Szeretném megerősíteni magam, különben csak szétesik az egész taktika -
Skynet258
veterán
válasz
Boci_83 #1483 üzenetére
Nekem 23-asig vannak húzva, afölött iszonyú mennyiségű nyersanyag kell...
Azt ígérték, hogy javítva lesznek valamelyik frissítésben ezek a dolgok, magyarul kicsit lejjebb veszik az építkezések árát. Kissé röhejes, hogy 15-ös szintig minden fillérekbe kerül, aztán meg megugrik.
Persze azóta is erre várunk...Allien: ha az elhíresült "noob védelem"-re gondolsz, akkor azt hivatalosan visszavonták, nem lesz benne a 0.2.8-as verzióba - ez is milyen már, béta verziós szoftvert löknek oda nekünk... Ráadásul ha ebben a tempóban folytatják, az életben nem lesz ebből a játékból 1.0-ás verzió... Bár lehet egy nap az unokám odaszalad, és újságolja, hogy nézd nagypapi, itt az 1.1!!!
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
Pantera! #1364 üzenetére
Szerencsére engem is békén hagynak, a játék elején támadt egy forma, aztán utána röviddel egy másik, annak már azt tanácsoltam, hogy inkább vonja vissza a csapatait, mert számára nincs értelme a harcnak. 5 perc után a csapatok eltűntek, és azóta se volt semmi.
Én védekezésre rendezkedtem be, nem is csesztet senki (lehet a magas pontszámom is közrejátszik kicsit), és én is békén hagyok mindenkit.
Inkább kereskedelem útján próbálok érvényesülni (jelenleg a 375. helyen vagyok, tehát nem elveszett taktika ez sem) -
Skynet258
veterán
Baró, egyik városomban megveszem a bort 20-ért, a másikba átviszem, és ott eladom 40-ért... nem kell sokat trükközni
-
Skynet258
veterán
válasz
fpeter07 #1309 üzenetére
Nekem van egy kristályos, két márványos, és egy boros. Eddig a kristályt tudtam jó áron adni, de most már a bornak ment feljebb az ára a környéken. Míg a kristályt 20-25 körül veszik, addig a bort 30-35 pénzért. 140 ezres eladási tételnél pedig ez jelentő összeg, úgyhogy átnyargaltam a bor eladására
-
Skynet258
veterán
A 4 városban felnyomok mindent a maxra (a max természetesen azt jelöli, ameddig még ésszerű a nyersanyagok száma), illetve amit termelek azt eladom, kereskedek, felvásárolok ként 140.000-es mennyiségben, azt premiummal beváltom borra, és 2-3 szoros áron eladom. Ezáltal sok az arany, veszek hajót, nő a pont ezerrel. Ha katonaságot kell kiépítenem, gyorsan megvan, hisz van rá fedezet bármikor.
Szóval nekem pont elég a 4 város isEgyébként azzal a hírrel mi van, miszerint maximalizálni fogják később a városaid számát? Ott nem 4 városról volt szó? Mert akkor az afölöttieket bukta az ember...
na meg mire minden városban minden "fullon" lesz, addigra remélem kitolják a határokat, tehát nem lesz olyan drága a városháza 23-ik szintje (ez lesz nekem a következő). Legalábbis remélem.
-
Skynet258
veterán
válasz
fpeter07 #1303 üzenetére
Az is szép
Kb két hónapja tolom, bár megmondom őszintén, nem emlékszem mikor kezdhettem
5 teleppel valóban húzós a korrupció kivédése, én bele se kezdek... 4 város bőven kitermeli amit kell, van nyersanyag meg arany dögivel.. kell is, mert a 74-ik hajóm már 1.155.689 aranyba kerül
-
Skynet258
veterán
Megmondom, hol csúsztatok el ezen a kilós dolgon: az "egy kiló" kifefejezés a magyar szlengben (mint azt egy másik kolléga linkelte is) egy száz forintot jelöl (az ezres lehet a rongy, a lepedő és társai).
Ezért írtam direkt egyébként, hogy 5 kiló. Ez a magyar rész.
Az angol szlengben egy ezres a sokat emlegetett 1K-nak felel meg valóban, de érzitek az írásbeli különbséget: 1 kiló-1K.
Tehát a félreértés abból adódott, hogy én a magyar szóra gondoltam, míg a kocka társadalomnak (ami én is vagyok, szal nem bántás) az itt elterjedtebb K jutott eszébe - amit itt valóban az ezrest jelöli.
Szóval, ha azt írom 5 kiló az sms az Ikariam Premiumára, akkor ötszáz forintra gondolok. Ha azt mondom, hogy 5K ez az sms, akkor meg azt mondom, hogy jó nagy barom vagyok, hogy ennyiért küldök sms-t valahová
Szóval a peace és a sok K ereje legyen veletek
Most pedig megyek vissza az egyetemre, iszunk egy sört Grétsy tanár úrral...
-
Skynet258
veterán
Én mostanság úgy jutok lóvéhoz, hogy Premiumozok kicsit
1 hónapba egy sms, de ezért cserébe 4-szer cserélhetek bármilyen luxuscikket 1:1-be.
A mostani taktikám az, hogy felvásárolom a kén pakkokat a piacon, összegyűjtök mondjuk 50k-t (ez elég hamar megvan), és becserélem márványra. Ezt eladom dupla annyiért, mint amennyiért a ként vettem, és máris dupla annyi aranyam van... ebből megint ként veszek, és indul a körforgás... Mondjuk én mostanság a hajókra gyúrok, amikhez kell zseton bőven
De ezt látom most a leggyorsabb megoldásnak (igaz, havi 5 kilóba kerül az sms miatt)
Másrészről kén árába jutok így márványhoz, igaz nem rögtön, de pár nap alatt. Nekem ennyit megér. -
Skynet258
veterán
Engem a játék elején támadtak egyszer, azóta senki (bár már egy ideje tagja vagyok én is egy szövetségnek). Viszont gondolkozom egy saját szövetség létrehozásán, mert a mostani vezetőnk... kissé semmilyen. Ígérget mindent, hogy ezt vezetjük be, azt vezetjük be... Én azóta hoztam több törvényt, csináltam egy szövetségi oldalt, hozzá tartozóan egy saját fórumot, script pack-ot válogattam össze, amit letölthetnek, hasznos topikokat nyitok majd minden nap... De csak használják ezeket, tenni nem tesznek érte semmit.
Ami a tagok részéről mondjuk még elfogadható, de hogy a vezető is csak ígérgetni tud...
Szóval kissé unom, és pár sráccal valószínűleg lelépünk onnan
Aztán meglátjuk, hogy sikerülnek a dolgok -
Skynet258
veterán
Nekem mostanság 80k aranyam van, pedig nem érzem magam olyan kezdő játékosnak (19500 emberből 1124-ik vagyok, 46,5k pontom van jelenleg). Ennyi számomra bőven elég, max ha majd megint hajót akarok venni, akkor kell eladnom pár nyersanyagot, hogy meglegyen a zseton
Valóban a hajót is el tudják fogni, de magamból indultam ki: én még nem jártam így egyszer sem. A dolog titka abban rejlik, hogy kurvára nem érdekel, ki mit menniyért akar venni... kirakom én, hogy eladó, és máris kiküszöböltem, hogy két összejátszó játékosba fussak bele. Másrészről ezek a játékosok általában megismerhetőek arról, hogy elég magas áron akarnak vásárolni (ettől remélik, hogy sokan visznek hozzájuk nagy tételben árút - amit aztán lenyúlnak).
Fát én is szoktam venni a közösbe, ha épp nem kell semmire a zseton -
Skynet258
veterán
Ilyen automata script jelenleg nincs
Egyébként rákérdeztem egy game admintól a kronos-ra, és sajnos azt az infót kapták külföldi fórumon, hogy tilos használni. Hogy miért azt ők sem tudják, de tilos.
Kár érte... Sebaj, elméletileg megvan,, mi a Gameforge baja ezzel a scripttel, remélhetőleg átírják, kiveszik a problémás részt (elvileg egy van csak) és akkor már engedélyezett lesz ezEgyébként először én is paráztam, hogy mekkora szívás lesz a korrupció emelkedése (bár én tudtam róla egy jó ideje már...elvileg előbb be akarták vezetni, szavunk sem lehet), de mivel 4 városom van, így csak 3-as szintre kell felnyomni őket, ez egy kivételével az összes városomban kész is lett asszem 2 nap alatt. Holnapra meglesz az utsó város is.
-
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Kronos pack-ot használja valaki? Valóban illegális script?
Egyáltalán vágtak már ki valakit ilyen használata miatt...?
-
Skynet258
veterán
válasz
littlemole #598 üzenetére
Ha Alpha szerón vagy, gyere hozzánk
-
Skynet258
veterán
Én meg nemsokára súrolom a két milla aranyat
Jah és nagy unalmamban megszegtem az eddigi álláspontomat: alapítottam kénes szigeten is falut, ezzel megvan a 4-ik is.
-
Skynet258
veterán
válasz
ROBERTOH #401 üzenetére
Végülis igen, a hábórú is benne van később a pakliba.
De a szövetségem is ott van, ha nagyon háborúzni akar valaki, vannak ott erős legények, nem mellesleg 28-ik helyen vagyunk jelenleg az 1600-ból (egész pontosan jelenleg 1574-ből).
Egyébként minek tartsak fent egységeket...elég, ha a kikötőmbe rakok pár száz hajót, máris megkapja a sereg azt az üzenetet, hogy a kikötőben túl nagy falat az ellenállás, ezért vissza kell fordulniukMagyarul el se jut a falig, a belső védelemig... szerintem mondjuk ez is egy egyensúlytalanság a játékban, de ez legalább hasznos
-
Skynet258
veterán
válasz
ROBERTOH #397 üzenetére
De, bár a Gladiatust már abbahagytam
Igen, az épületeket nem tornázom az égig, mert jelenleg teljesen feleslegesnek érzem... Termelődik minden rendesen, nincs soha hiányom semmiből...akkor meg minek?
Az akadémia 8-as szintű, és a bürokráciát fejlesztem épp, de az az igazság, hogy nem tudok most hirtelen olyat mondani, ami miatt hú de gyorsan kéne fejlesztenem...
A bürokrácia sem érdekel, csak ez a következő lépcsőfok, azt ennyi.
Adó meg hadd legyen, úgy szép az élet...Igazság szerint a három városom mínuszban lévő összege nem haladja meg az 1200 aranyat óránként, az meg nem összeg 1 milla környékén.
Nekem idáig ez a modell sikeresen működik, bár hozzátenném, fejlesztek én, csak minden 7-8 órába telik
-
Skynet258
veterán
válasz
ROBERTOH #395 üzenetére
Pár nap alatt összegyűlik ez a mennyiség, mert a fővárosban (ahol a kristály is van), eléggé normális csapat gyűlt össze, úgyhogy felnyomtuk rendesen a fatelepet meg a bányát
Csak a fatelepbe idáig 69000-ret tettem ezzel én vagyok a listavezető az adakozók között, de a többiek is nyomtak bele rendesen
Szóval alig győzöm eladni a cuccot, na meg fejleszteni a raktárt, most valami 34k fa fér bele asszem.jhos910: hidd el, nem a szinttől függ
10-es várossal is pörögtek már a dolgok, és súroltam a fél milla aranyat, most ennek a duplája van, és ha árulgatok, akkor napi 200k arany is bejön akár...
Egyébként a fővárosom (ahol ennyire dől a cucc) 16-os szintű. -
Skynet258
veterán
Nekem meg van fölösbe 30000 fám meg 10000 kristályom, egyszerűen el kell adnom, mert csak gyűlik, gyűlik... ennyit nem tudok elfejleszteni
Ha kell valakinek, és a közelben van (38:37 alpha), akkor szóljon
-
Skynet258
veterán
Aham, én voltam, aki kihagyta a kéntelepet, és ezen azóta sem változtattam.
Egyszerűen nincs értelme, ha kell, akkor veszek azt kész, nincs az egekben az ára általában. Hun'reeth egyébként jól mondja, ha elértetek egy szintet, onnantól kezdve álljatok rá a nyersanyag raktározására, hogy minél több legyen a városban. Aranyat olyan 1 millára akarom felhozni, ez pár nap, jelenleg 700k van. Utána már csak félreteszek, teletöltöm a raktárat, fejlesztem a várost, a felesleget esetleg eladom.
Mindezt teszem azért, mert szerintem a játék egy idő után felhagy a nyugis építgetős jellegével (hisz mindenki maxol mindent, de egy idő után napok, sőt, hetek kérdése lehet egy új szintlépés...), és amikor mindenki elég erősnek érzi magát, elkezdi mókábol tarolni a többieket.
Na erre én szeretnék már most felkészülni, hogy ne akkor kelljen kapkodni, meg nyersanyagot vásárolni (kén ára az egekben lesz...), hanem csak "benyúlok" a raktárba, és használom, amennyi kell
Persze nem törvényszerű, hogy így lesz, de érzéseim szerint hasonló történhet. -
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #324 üzenetére
"A korrupcióhoz: Nekem is volt a telepemen, amikor a 3 városomat húztam fel. na, gondoltam, akkor a fővárosban feltolom 3-as szintűre"
Na, szal a 2. telepen toltam fel, nem a fővárosban, de lehet értetted így is
iziboy: az ingadozás a tőzsde miatt van, illetve az amerikai jegybankválság is beleszólhat
-
Skynet258
veterán
válasz
fpeter07 #322 üzenetére
Akkor lehet kifejlesztettem már valamit, ami lecsökkenti a kellő nyersanyagot
Már megvan a segítő kéz is, az első igazán hasznos dolog volt számomra
A korrupcióhoz: Nekem is volt a telepemen, amikor a 3 városomat húztam fel. na, gondoltam, akkor a fővárosban feltolom 3-as szintűre, és annyi (pedig akkoriban az elég sok nyersanyagnak számított nekem). Meg is tettem, korrupció van továbbra isÚgyhogy szerintem újat kell felhúzni, és azt feltolni 3-as szintűre, a 4-ik városban pedig szintén felhúzni, és feltolni 4-es szintűre... Nem kevés anyag kell ehhez, úgyhogy én egyelőre hayyom, hadd korrumpálódjanak a nyomorultak. Aztán majd lecsapok a vámosokkal lendületből
iziboy: Be kell fizetned 6 aranyat PayPalon keresztül, különben felrobban a szigeted, és jönnek a tálibok.
-
Skynet258
veterán
válasz
Hun'reeth #299 üzenetére
Hát jah, lövészekkel, meg pár bombázós egységgel nem okozhatnak túl sok gondot a többiek
Én még pár napig várok a 15-re való lépéssel, tolom egy kicsit a többi városomat.
Max ha nagyon unatkozunk, kirobbantunk valami háborút, az úgyis elvisz egy csomó nyersanyagot meg pénzt -
Skynet258
veterán
válasz
Hun'reeth #296 üzenetére
Akkor te már kicsit előrébb vagy, nekem még kb egy hét lesz, mire normalizálódik minden, és profit is bejön. Ettől függetlenül már most sem nagyon látom át, hogy milyen kihívással kell még szembenézni, mert egy szint után eléggé meglódul a játék, dől minden... Max háborúzni lehet majd ezerrel
-
Skynet258
veterán
válasz
Hun'reeth #292 üzenetére
Jah, meg eszembe jutott, hogy írtad, kevés a bor. Próbálj meg minél több kultúrális egyezményt kötni, felfejleszteni a múzeumot, és máris lesz bódogság a városban
Egyébként nekem csak 3 városom van, kén bányám nincs, mert nem igazán érzem szükségét... Van hadseregem, elég nagy számú, de ami ahhoz kellett kén, azt inkább megvettem. Bor, márvány, kristály... ennyi, és nem is kell más
Kifejlesztettem, hogy kristállyal ki lehessen váltani a fejlesztést, így napokat spórolok (most volt épp egy 5 napos fejlesztés, 7k kristállyal meg is lett egyből), szal érdemes erre is rágyúrni
Plusz, ha megvan a "segítő kezek" fejlesztés, túl tudod tölteni az emberek számát a bányákban, igen jó dolog!
Ilyenkor azért az aranytartalék is jó valamire, hisz a városaim nemhogy profitot termelnek, de erősen viszik a pénzt. Persze nem olyan vészes, óránként kb 1500 arany az egész birodalom fenntartása, de hát ugye mégiscsak pénz. -
Skynet258
veterán
válasz
Hun'reeth #290 üzenetére
Akkor ne csak ülj a pénzen, hanem vásárolj is
Én legalábbis mindíg megveszem ami kell hirtelen, ha épp nincs elég, és így is 400 ezrem van jelenleg. Persze amiből meg sok van, azt el kell adni, és máris egyensúlyban vagy, aranyad is gyarapszik, és cuccod is van bőven.
-
Skynet258
veterán
Idővel, ahogy a városodat bővíted, megjelennek különböző tereptárgyak. Jelenleg 11-ik szinten van a városháza, és itt már látható ez a bővülés (melynek tartalmi értéke nincs, maximum esztétikai)
Fejlessz a hadászatra is, mert mindenhol vannak agresszorok. Én betáraztam egy közepesen erős falat, 100 egységnyi embert... ha megtámadnak, ez elég kell legyen első körben. -
Skynet258
veterán
válasz
AMD Power #140 üzenetére
Rosszul van fordítva (érdemes a játék fórumát is olvasgatni, az itt felmerült kérdések mindegyikére le van írva a válasz). Ezt fogja kiírni akkor is, ha a másik félnek (akihez mész vásárolni) elfogyott a cucca mire odaértél (ergo valaki gyorsabb volt, és mire odaértél, nem maradt neked semmi).
Megjelent a premium rendszer is a játékban, bár sok értelmét nem látom, jelenleg 220 ezer aranyam van, ami folyamatosan nő, a nyersanyagok hasonló ütemben... Bár lehet, hogy azok vannak csak ilyen jó helyzetben, akik az elsők között kezdték a játékotMi még válogathattunk, milyen szigeteken alapítunk kolóniát, most már amint látom, a környező szigetek elég rendesen tele vannak.
looser:nem tudom, miért ért téged ez meglepetésként, minden Gameforge játékban létezik ilyen... De mint írtam fentebb szerintem itt nem számít sokat a dolog, a Gladiatusban érezhetőbb volt, hogy ki Premiumozik, és ki nem.
-
Skynet258
veterán
Erre is egyszerű a válasz: megnézed a piacon a mostani árakat. Én a jelenlegi legjobb ár alatt 1 arannyal szoktam eladni cuccokat, mert úgy két perc alatt elviszik, és én vagyok a lista tetején (marketing
). Venni meg annyiért veszel, amennyiért még neked megéri, de itt is a piac árai az irányadóak.
Szal csak csinálj úgy, mint a való életben -
Skynet258
veterán
Megbeszéled az emberrel, hogy mi kell, ő küldi a cuccot, te pedig szintén (katt a városára, és nyersanyag szállítás). Kb ennyi
Nekem is bejön a játék, és mivel egy párszor bepróbálkoztak, csináltam egy 100 fős sereget, túlnyomórészt kardos emberkékkel. Most fejlesztgetem a faltörő kost és a többit. Bezzeg ilyenkor nem támad senki... -
Skynet258
veterán
Jelöld be, hogy vennél (mennyiséget és árat is írj). Szerintem vannak a környéken fejlettebb piaccal rendelkezők (minél magasabb a szint, annál nagyobb hatósugarú körben látod az ajánlatokat), ők látnak téged, hogy mi kell. De a másik út, hogy írsz privátot egy olyan emberkének, aki azt bányássza, ami neked kell. Cseréltek arra, amit te bányászol, és mindenki bulldog
-
Skynet258
veterán
Engem meg állandóan kémekkel próbálnak figyeltetni. Rövid időn belül a második bukott le nálam, nézték a haderőmet, meg a raktárt... a legközelebbi várost, amelyik meg akar figyelni, földig fogom rombolni
-
Skynet258
veterán
A legjobb.
Nekem is az volt, és rohadt könnyű volt fejlődni, mivel mindenki hozzám jött a környékről üzletelni (a kristály ugyebár kell az elején egy csomó mindenhez), míg aki kénport, meg bort bányászott (bort bányászni... na asszem pihenek kicsit), annak nem volt olyan könnyű érvényesülni.
Mondjuk nekem még előnyöm volt, hogy a játék indulása után pár órával regeltem, így még mindenki egyenlő esélyekkel indult. Mostmár lehet nem jön ki a kristály előnye, hisz vannak körülötted, akik fejlettebbek.
Na de mindegy is, hajrá! -
Skynet258
veterán
A fenntartási költségek mennyire magasak? 10-es szintű várossal rendelkezem, szóval nyersanyag/arany hiány nem szokott fellépni mostanság
Szerintem én is meglépem a dolgot...
Kíváncsi vagyok, a katonaságra mikor lesz szükségem, mert van egy halom katonám, fenntartási költségük is van (bár már nem számottevő az összeg ekkora városnál), de hasznukat még nem vettem. Illetve de, egyszer fosztogattam
Bár addig jó, amíg nem terjed el a háborúskodás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest