- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
AMD Power #2865 üzenetére
Ha nincsenek eredmények akkor ilyen ez, de én most épp TOP110. helyen vagyok így most gyűjtögetek szépen és ma meglesz egy helytartó felhúzása. Már csak egy maradt és ha az is meglesz akkor mind a 10 városomban nyugalom fog uralkodni! Remélem becsúszok a top100-ba is egy időre!
-
LOTR
addikt
válasz
AMD Power #2782 üzenetére
a mesteri építők pontokat a felépített épületek után kapod
a lakosok száma az összpontszámban mutatkozik meg (másról nem tudok, hogy oda is beleszámítana)
littlemole
városházát (és egyen várost lebontani) a városházára kattintva, majd telep elhagyása opcióval lehet
ellenben ha ez a város a fővárosod, akkor ugye előtte ki kell nevezni egy másik várost fővárosnak -
Hun'reeth
őstag
válasz
AMD Power #1377 üzenetére
Háborúzz! Érdekesebb lesz mindjárt.
Egyébként a qrva hosszú építési és fejlesztési idők na meg, hogy 2-3 szigetnyi távolság órákat jelent megöli a játékot. De ezt már kifejtettem.Egyébként lassan mind az 5 városomban készen van a 17-es raktár meg a 9-es múzeum lassan nekiállhatok gyűjteni a 6. városra bár értelme nem sok van. Valahogy fel kéne pörgetniük a játékot a készítőknek.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
AMD Power #1010 üzenetére
Igen a tenger felől csak úgy tud bejönni ha legyőzi előbb a hajóidat. Ha csinál egy telepet a szigeten és átküldi a seregét akkor tudja csak közvetlenül a városod támadni.
Ha a szigetlakókkal jóban vagy nem is kell szárazföldi csapat a városba elég ha hajók védik.Elvileg létezik olyan lehetőség, hogy hadügyi egyezményt köt egy szigetlakóddal akkor odaküldheti a seregét és onnan megtámadhat. Bár az rohadtul sokba kerül neki.
Én ilyenről egyébként még nem hallottam nem is tudom biztosan működik-e.
Talán ha egy szövetségese épp ott lakik akkor igen. A szövetségekben több dolog működik. -
Hun'reeth
őstag
válasz
AMD Power #907 üzenetére
A hadihajók sokkal lassabbak mert a hadsereg a kereskedelmi hajókat használja. Ha nincs üres el se tudod küldeni sehova a katonákat.
A hadihajók sebességét megtalálod a könyvtárban az adataiknál.friss hír: a nemzetközi szervereken már bevezették a 100%-os korrupciót azaz tovább durvították! Várhatóan a magyaron is sor kerül rá (korábban is ez volt) és akkor a jelenleg zárójeles érték lesz a korrupció mértéke. Szóval mindenki fejlessze hamar a helytartóságait a palota szintjére mert nagy ráfaragás lesz.
-
Allien
veterán
válasz
AMD Power #638 üzenetére
Na ja. Én is ezt mondom, minden negatív tapasztalat ellenére. de sajna, olyan mint a WoW. Folyamatos on-line kell lenni. Másrészt, nagyon figyelni kell, amikor behoznak valami új "fejlesztést", mert nagyon bekavarhat. Anno, kb 2003-ban bevezették a morálromlást. 4 óra alatt kiürült fullra egy kb 1800 hekis országom (5X csoport első voltam fél évig, mert hagyták a többiek
).
Esélyt se adtak, hogy talpra állhassak,
(már Attila)
-
Allien
veterán
válasz
AMD Power #621 üzenetére
Na ja, a hóditó sokkal keményebb.
Ami előnye, hátrány is, mert lehet komolyan rombolni. Ebben meg nem. Szinte esélytelen komolyabb károkat okozni egy városban.
Tegnap pl rászántam magamat, megtámadtam egy várost a szigetemen. 300 parittyás, meg kb 7 kardos, 5 íjász ellen vonultam fel. Szerencsére, nem volt bent, legyaktam a full seregét a 3. támadásra már semmi se maradt (az első csata 5 körös lett). Jól lefosztottam, az első zsákmányhoz 19 hajó kellett.Sajnos, nem maradtam fent éjfél után, meg ugye amúgy is korlátozva van 24 órára a max támadás, gondoltam, reggel ismétlek. Erre reggel fogadott egy anyázós levél.
Sajnos, nem küldtem azonnal sereget, és beszabizott.
Pedig, shimán megérdemelte volna. Mindegy, úgyis elköltözök erről a szigetről, de, ha észre veszem, hogy vissza tolja a bringát, megyek rá ismét.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
AMD Power #282 üzenetére
Nekem volt támadás de leveretem simán.
Épp ezzel kapcsolatban jótanács: sok hajó kell! Minél jobb és minél több. Ha a kikötőben hajóid vannak az ellen nem tud partra szállni akármekkora sereggel jöhet amíg a flottád le nem győzte. Így sereg se kell a városba ill. csak azért ha a szigetedről támadna valaki.Pár dolog:
- nem lehet támogató csapatot küldeni! Ha egyik városod támadják és te máshonnan csapatot küldesz az nekiáll és megtámadja a várost.Önmagát is kiírtja ráadásul azaz mindenki meghal addig folyik a csata. Hajókra ez nem vonatkozik nyugodtan lehet átküldeni.
- Ha támadsz egy várost és nagy a védelme szintén nem lehet támogatást küldeni másik városból mert itt ugyan nem támadják meg a már támadókat és elvileg kiírja, hogy beállnak támadni valójában az eredeti sereg elteleprtálódik ahonnan jöttés csak az újak támadnak. A csata ideje pedig újraindul. Sőt az is lehet, hogy egyszercsak megszűnik mintha sohasem lett volna.
- mielőtt valakit támadsz blokád alá kell vonni a kikötőjét (és legyőzni a flottáját). Mikor indítod a hajókat meg kell adni hány óráig legyenek ott. Érdemes azzal számolni, hogy a hadihajók iszonyat lassúak a seregszállítóhoz képest ami igazából egy kereskedelmi hajó.
Ami még fontos, hogy csak annyit tudsz zsákmányolni ahány üres kereskedőhajód van éppen érdemes erre figyelni! -
Skynet258
veterán
válasz
AMD Power #140 üzenetére
Rosszul van fordítva (érdemes a játék fórumát is olvasgatni, az itt felmerült kérdések mindegyikére le van írva a válasz). Ezt fogja kiírni akkor is, ha a másik félnek (akihez mész vásárolni) elfogyott a cucca mire odaértél (ergo valaki gyorsabb volt, és mire odaértél, nem maradt neked semmi).
Megjelent a premium rendszer is a játékban, bár sok értelmét nem látom, jelenleg 220 ezer aranyam van, ami folyamatosan nő, a nyersanyagok hasonló ütemben... Bár lehet, hogy azok vannak csak ilyen jó helyzetben, akik az elsők között kezdték a játékotMi még válogathattunk, milyen szigeteken alapítunk kolóniát, most már amint látom, a környező szigetek elég rendesen tele vannak.
looser:nem tudom, miért ért téged ez meglepetésként, minden Gameforge játékban létezik ilyen... De mint írtam fentebb szerintem itt nem számít sokat a dolog, a Gladiatusban érezhetőbb volt, hogy ki Premiumozik, és ki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest