- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
LacaPaca55
újonc
Sziasztok,
Valahol fellelhető a sys.txt felépítése ? A szekciói, a lehetséges beírandók.
Köszönettel. -
hojos
aktív tag
válasz
Stanley-B. #18314 üzenetére
Szia.
Ha hivatalosan lehetne rajta Primo akkor ezt válaszolnám:
Az X980 nem nagyon szokott elhasalni memória hibával. Nem jó a program, szerezz be egy másik összeállítást.
-
Promi
aktív tag
Próbáld ki nem tudom használ e.
[debug]
max_memory=400000000 -
Stanley-B.
őstag
sziasztok,
wayteq 980 bt + iGO primoval az a probléma, hogy nem akar elindulni a navigáció, "out of memory" errort ír ki.
Gondolom vmi sys.txt okosság lesz, jelenleg így néz ki:[loading]
Loading_bmp=loading_2.bmpprogressbar_bmp=loading_progressbar.bmp
progressbar_end_bmp=loading_progressbar_end.bmp
progressbar_x=24
progressbar_y=425[other]
demo_enabled=0[gps]
port="auto"
baud="auto"
protocol = "NMEA"
set_messages=0
send_init=0
sent_init_type=0[interface]
resolution_dir="800_480"
extra_settings=1
capture_to_jpeg=1
laneinfo_signpost_enabled=1
vga=1
show_exit=1
shutdown_time=0
show_tmc_config=1
show_tmc_eventlist=1
show_programs=1
show_minimize=1
mapfontscale=120
show_statustext=1
shutdown_time=0
start_navigation_time=5
max_flag_distance_3d=3000[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=800
screen_y=480
driver="GDI" -
soldi3r
veterán
válasz
plajos #18307 üzenetére
Koszonom. Igen, negyzet, BB Classic.
Feltettem egy Screen size and density nevu programot.
Ott 800x800-at ir felbontasra ,X es Y axis DPI-re 294-etEzt illesszem be?
[rawdisplay]
dpi=240 ;ldpi -- 120 dpi, mdpi -- 160 dpi, hdpi -- 240 dpi, xhdpi -- 320 dpi,xxhdpi-- 480 dpi(#18308) mr bauer, Elindult 720-szal is, cska nem volt teljes kepernyon.
-
plajos
aktív tag
válasz
soldi3r #18306 üzenetére
A Nextgen nem pixelekkel, hanem dpi (dot per inch) számol. Ezt irdd a sys.txt-be:
[rawdisplay]
dpi=240 ;ldpi -- 120 dpi, mdpi -- 160 dpi, hdpi -- 240 dpi, xhdpi -- 320 dpi,xxhdpi-- 480 dpi tedd fel a screesize progit és olvasd ki ezt az értéketÉrdekes felbontása van a telefonodnak. 720x720 valóban? Négyzet alakú a kijelzője?
-
soldi3r
veterán
Jo reggelt!
A szulinapp-ot szeretnem elinditani a telefonomon. A regi BB Z30-on tokeletesen futott, de az ujnak 720x720-as a felbontasa. A sys.txt-t addig szerkezgettem, amig el nem indult, de tokeletes nem lett.
Nekem ennyi szerepel a fajlba:[rawdisplay]
driver=engine
force_renderer="RENDER_MOYA"
screen_xy="auto"
screen_x=780
screen_y=780
screen_x2=780
screen_y2=780Esetleg valakinek otlete, hogy mit kell szerkeszteni meg? Itt-ott kilognak a hatterek, a fokepernyo valamivel kisebb, mint a teljes kepernyo.
-
Holleanyo
tag
Sziasztok!
Van-e lehetőség mások által bejárt illetve megtervezett útvonalak (pl. .gpx) betöltésére az Igo Primo programba? -
kutymorg
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung A3 (A300FU) és egy .583618_sys_not_changed verziójú Primo Israel.
Felmásoltam a belső memóriába az apot+ a hozzá tartozó mappákat, fájlokat. Telepítés után lang mappára hivatkozva nem akar menni. Nem volt meg a data mappában az IGO-hoz tartozó mappa, azt létrehoztam, belemásoltam, mait kell, de így se megy :/ (lang fájlokat is cseréltem).
A telón gyári sw van (5.0.2)+ fizetős AVG PRO (lehet, hogy ő a ludas???, leállítani nem tudom).Eddig nem jöttem rá, hogy mi lehet vele a gond.
Fent van a telefonon a Szülnap app, azzal is gond volt telepítés során, de azt sikerült megoldanom.
EU-s úthoz sajnos kevés a Mo. térkép, így cserélni kell a működő navit.Előre is köszi a segítséget
-
laszlohu
addikt
válasz
snowdog #18291 üzenetére
Szerencsére mindig akad ember, aki legenerálja a térképeket, akár napi frissítéssel,mind itthon, mind külföldön.
én meg már régóta az Androidos Osmand - ot használom,
már annak adatbázisában is megjelent a speedcam, csak nincs, aki karbantartsa, ezért kb. az országban csak pár helyen van felvéve. -
snowdog
veterán
válasz
plajos #18290 üzenetére
Egyenlőre csak érdeklődve figyelem az eseményeket.
Mióta a kocsimban gyári navi van, azóta kiszálltam a PNA verzióból. A kocsinak egyedi navi programja van (PSA-Marelli-HERE), egyedi fájl formátummal. Nem dicsekvésképpen mondom, de az SMEG+ verzióhoz jelenleg csak egy francia csoport és én tudunk adatbázist készíteni. A franciák viszont csak francia adatbázissal dolgoznak, én néha teljes EU-t is készítek. Akit érdekel megnézheti a honlapomon.
Shokkolo
Erre gondoltam: (#18257) plajos -
snowdog
veterán
válasz
plajos #18272 üzenetére
Kedves plajos!
Találtam egy új mérőhelyet, ha gondolod beteheted az adatbázisodba:
21.0889110,46.9748590,1,70,2,180 ;47-Körösladány, Szeghalmi út 9.A koordinátákat egy kép alapján a GoogleEarth segítségével határoztam meg, ha nem pontos, akkor aki arra jár pontosíthatja.
[link]Üdv.
-
Shokkolo
addikt
válasz
plajos #18286 üzenetére
Igen arról.
A Poi mappám ahogy néztem teljesen üres (a posztom óta guglizgattam egy keveset).
Most töltöttem le valamilyen Poi -kat, bemásolva megtalálja legalább hasznos helyként.Amit nem értek, hogy sima keresőben sem találtam meg.
Településnek megadtam, hogy Budapest, és itt régebbi HSZ alapján utcanévként kerestem.
Minden út / utca / tér bejött (7 találat ?!)
De a reptér sehogysem. -
Shokkolo
addikt
Üdv uraim,
Kellene nekem egy kis segítség.
Kaptam egy GPS-t, egy Wayteq X980 BT-t.
Szép és jó meg minden, IGO Primoval kaptam, és az első "bevetése" hétvégébn egy reptér kör lenne.
A gondom, hogy akárhogy keresem, nem találom benneHasznos helyek totál üres, és utcaként se találom sehol
-
emre33
addikt
válasz
gipsztigris #18281 üzenetére
Ha a registryt módosítom az megmarad, de ez a csúszka nem
-
user2211
tag
Üdv!
Hogyan lehet beállítani, hogy utcaneveket is mondjon vezetés közben? Mit kell megvenni hozzá?
-
emre33
addikt
Sziasztok!
Alábbi csúszka beállítását a cuccom újraindítás után elfelejti.
Ezt a beállítást hogy lehetne véglegessen megváltoztatni? -
törölt tag
Sziasztok!
Áttértem pna-ról androidra,9.6.29. 48.33.87 a verzió.
Működik nem tapasztaltam eddig problémát vele,viszont kérdezném hogy térkép szin több opciót lehet hozzáadni valahogy? A menüben 2 lehetőség van,sziesebben használnám a pna-n megsszokott felülettel.
Köszönöm szépen a segítséget! -
plajos
aktív tag
válasz
kisspista #18268 üzenetére
Köszi az jó lesz. Ha van tartóoszlop akkor már megvan a helye, a letakart táblák is megadják a helyét, mert piszkosul közel jelzik. Lakott területen belül mire elolvasod mi van a táblán, már megvan a fénykép. Kb. 50 m-re van kitáblázva. Úgy látszik nem csak azt kell nézni hogy hol van a (több) kamera, hanem hogy merre néz (a többség közelre).
-
kolivanov777
tag
Üdv!
Van egy Becker z107es navim! Frissíteni szeretném a térképeket, le is töltöttem a legújabb 2015q1-es verziót! De nem fogadja el őket licenc hiányában!
ötlet?
Előre is köszönöm! -
kisspista
senior tag
-
-
Armahun
addikt
válasz
krisztian000 #18265 üzenetére
-
krisztian000
tag
Eszter TTS hangot honnan tudom letölteni?
-
plajos
aktív tag
válasz
kisspista #18260 üzenetére
Egyszerű, ahol jelez a Primo hogy fix kamera legalább ott, be kell tartani a megengedett sebességet. Ennél a kameránál speciel jártam is, így ennek a pontossága max. 10 m. Elvileg mobil kamerával megoldható hogy 2-300 méterről mér sebességet, és ha tud folyamatos képet készíteni (nem előz közben más) közelről már készíthet fényképet is. Az összes új fix kamera kb. 30-50 méterre van beállítva (szerintem ennyiről tud használható fényképet készíteni) így szerintem itt ez a veszély nem áll fenn.
-
nyikszi
őstag
válasz
Sh@dowMAN007 #18261 üzenetére
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
-
Sh@dowMAN007
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy jól működő, stabil, friss Igot a Wayteq x960bt -re.
Előre is köszönöm a linket!
üdv: Sh@dowMAN007
-
kisspista
senior tag
válasz
kisspista #18259 üzenetére
Káld külterületén lévő fix KKEP kamera elég érdekes, ugyanis 84-es főútvonalon a traffi előtt 60 km/h-ás korlátozás van (FOTÓ A HELYSZÍNRŐL). Igaz, hogy utána kereszteződés, ami - elvileg - feloldja a 60 km/h korlátozást és akkor 90km/h-val lehet továbbhaladni. A kérdés már csak az, hogy a traffi "messzebbrelátó" kamerája (ami elvileg a domb utáni eseményeket már rögzíti) a 60 km/h-ra vagy a 90km/h-ra van beállítva?
Másik irányból nincs 60-as tábla, ott simán 90km/h az ellenőrzött sebesség.
Valakinek erről véleménye, tapasztalata? -
kisspista
senior tag
válasz
plajos #18257 üzenetére
Köszönjük!
Már én is elkezdtem összeszedni őket a Traffihunter térképei alapján, de van olyan kamera, ami nem pontosan ott volt, illetve van olyan, ami nincs is még rajta (pl. Sümeg --> ez nekem is új volt).
Környékünkön is épül a traffi, a héten készen lesz, így bővül a lista! Lehet tudni, hogyan jutottál hozzá a pontos koordinátákhoz? Van a 4 oldalas "varázs"lista, ami terjeng a neten, de ez alapján még nem könnyű beazonosítani
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Hoztam egy kis névnapi ajándékot
Magyarországi fix sebességmérő kamera adatbázis (az eddig telepített új KKEP kamerák is) letölthető az alábbi linken:
[link]
A kollekció csak valós kamerákat tartalmaz, nincs benne 5 éve leszerelt, vagy kamu sosemvolt kamera mint egyes havonta frissülő adatbázisokban. A kamerák nagyrésze ellenőrzött, egyes kameráknál előfordulhat 100-300 m-es eltérések, ezek ellenőrzése folyamatban van.Üdv: PLajos
-
OldMike
őstag
válasz
SzaboZE #18254 üzenetére
Az én eszközömön 4.0.4 van, és ahogy korábban írtam, az eszközbe épített FM Transmitteren együttműködik az Androidos zenelejátszó és az IGo Primo (lehalkítja a zenét, hallani a bemondást, visszajön a zene). Ugyanígy működik az eszköz saját hangszóróján keresztül is, kizárólag a fülesnél van az, hogy a zene elnémul - ráadásul pont annyi ideig, amíg a bemondás tart - de a bemondás nem hallható.
Sajnos a készülék gyártója is csak annyit tud mondani, hogy nem tudni miért, de ez van
.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest