Új hozzászólás Aktív témák
-
lala1dan
újonc
válasz plajos #12522 üzenetére
Szia!
Egy régebbi tanácsoddal kapcsolatban kerestelek meg. :
"Beállítások/Térképbeállítások/Éjszakai térképszínek itt keress egy másik színsémát ami hibátlanul fut.Ha jól vettem ki azon kevés információból adtál nappal hibátlan, éjszakai színsémával hibát jelez a Prrimó. Ha tényleg ez a szituáció akkor ezt javaslom."
Nálam is ugyanez a hiba, viszont a hibaüzenet inicializálás közben jön, és utána nem tölti be a programot, ahol módosíthatnám a színsémát. Próbáltam az egész fejegységet a reset gombbal alaphelyzetbe állítani, e úgy látszik, ez nem segít. Esetleg, ha leveszem az akksit egy kis időre, lehet, hogy alapállapotba kerül, és onnan kezdhetem a beállításokat nulláról? A hiba nem a kártyán van (másik navi megy rendesen, ill. másik kártya esetén is ugyanezt a hibaüzenetet adja)
Üdv. Nagy L.
-
zsiga68
őstag
válasz H2zsolt #18100 üzenetére
Szia.
1. Kicsit visszaolvasol akkor már meg is van a megoldás.
2. Töröld a sys.txt-ből a tmc port stb beállításokat és az exe mellől azokat a dll fájlokat aminek a nevében a tmc jelzés van.Valamint a content/tmc mappát is.
3. [interface]
recalc_voice=0
4. Plajos UX-et vedd ki az ux mappából.[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
tudna valaki segíteni abban, hogy:
1.: 2D nézetben (követő mód) ne forogjon a térkép hanem mindig fixen észak felé nézzen?
2.: Útvonal/Áttekintés-re kattintva egy zöld sávban (zöld-levél van a sáv elején) kijelzi a kalkulált fogyasztást (de nem tudom mi alapján), és a költséget sem jelzi ki. Hogy tudom beállítani hogy mennyi az autó valós fogyasztása, illetve hogy az üzemanyag ára? Gondolom ezt valahol megkéne adni hogy valós értéket adjon.Köszi!
free your mind
-
nemcso
őstag
A járművedre vonatkozó beállításokat eléred :
Egyebek\Beállítások\Útvonal-beállítások\Jármű sorra kattintva, majd a kívánt járműtípus sorában a karbantartás ikonra kattintva tudod a gépedre vonatkozó dolgokat beállítani.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Joccccc
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy amatőr kérdésem. Igo primo-t (valami ZoZo-s verzió) használok Wayteq X850-en. Térképcserélőben választhatok Navteq (ezt használom), TomTom és TopMap térképek közül. Kerestem friss térképeket és úgy látom Navteq helyett HERE van. Ezt hogy tudom megetetni az igoval ? sys.txt-ben látom hogy van Map Changer szekció, de nem értem mit kellene csinálnom.
Jocc
-
-
ocsi33
újonc
Sziasztok !
Bocsánat, ha meg sértek valakit! Szabad még egyszer ugyan azt megkérdezni ?
iGO Primo TRUCK van a gépemen.
A sávinformációt csak autópályán mutatja,
kamion módban mindig kér várakozási időt ( pipa kikapcsolva )
Segítséget kérnék a problémák megoldására !Köszönöm !!!
-
zsiga68
őstag
Tedd a content és a licence mappa mellé egy ux nevű mappába a zip fájlt.Mivel nem használom ezért nem tudom hogy automatikus vagy be kell kapcsolni a funkciót.Az ux-ek amúgy automatikusan működnek ha az ux mappába kerülnek..Talán az extra beállításoknál van.Kis lombilk ikon.. Este megnézem ha addíg nem sikerül megoldanod.Az ux-ek primo 2.x esetén működnek.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz zsiga68 #18124 üzenetére
Semmi...hogy aktiválom az ux-et? Valahogy csak kikéne választni nem?
Most ugye létrehoztam egy könyvtárat ami nem is volt, abba beletettem az ux-et, a sys.txt-t átírtam ahogy mondtad, ennyinek elégnek kell hogy legyen?
A progi honnan tudná hogy neki az ux-ből ki kell olvasni valamit?A 10Mb-os zip-et is az ux-be kellett tenni ugye? És így simán zip.ele, kibontatlanul?
free your mind
-
vinatt74
csendes tag
Sziasztok,
Kérnék egy kis segítséget, ha valaki....
Letöltöttem a szülinapp nevü igo alkalmazást,de sajna csak 800x480 müxik,van ennek valami módja,hogy pl.854x480 is fusson?
innen töltöttem:
http://www.ujletoltes.hu/2357-igo-navigation-9-1-9-2-teljes-magyarorszag-terkep-android-alkalmazas-letoltes.htmlElőre is köszönök minden hozzászólást!
-
havri1
félisten
Helló!
Az igo szülinapi programban tudok olyat csinálni, hogy előre megadok egy útvonalat?
A és B pont, de én határozzam meg, merre menjen, ezt valahogy elmenteni, és később élesben használni?
Vagy ha igoban nem, google maps, waze esetleg?havri
-
Noxy
veterán
válasz havri1 #18128 üzenetére
Igen.
Megtervezed A-ból B-be.
Ha kész alul a "hamburger menü": Több pontos útvonal. Itt hozzá adod hogy merre akarsz még közben menni. Ha kész, útvonal mentése.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
havri1
félisten
Köszi! Kérnék még segítséget, mert nem megy.
Most nem ott vagyok, ahonnan indulni kellene. Hogyan tudom megadni a kezdőpontot?
Valahogy már odakeveredtem egyszer, de nem találom
Illetve nekem az lenne a jó, ha a térképen tudnám kijelölni a köztes pontokat, mert címük nincs (pontos útvonal a F1-re, buszoknak).
Köszihavri
-
OldMike
őstag
Üdv!
Az alábbiakban kérnék segítséget kérni, ha nem warez:
A PoiPlaza-ról letöltöttem A Magyar Turizmus Látnivalók POI gyűjteményét (H-Sight-Monument.zip). Az ebben lévő magyar KML fájlt betettem a Userdata\POI könyvtárba. Ezután a Primo Beállításokban láttam is ezt a gyűjteményt, a gondjaim viszont a következők.
A fenti angol nyelvű elnevezést nem tudom módosítani, azt írja hogy nem lehet, mert nem a felhasználó hozta létre (ez így tulajdonképpen igaz is). Viszont sajnos az ikont sem tudom változtatni (nem tetszik az a sárga egyéb veszélyt mutató ikon), mert kiválasztok egy ikont, ami látszik is, de amikor egyet visszalépek a menüben, akkor már megint a sárga tábla látszik.
Ennek a gyűjteménynek az egy évvel korábbi állapota már fent volt a készüléken, de most a frissítés előtt kitöröltem. A másik gondom az, hogy feltettem egy másik hasonló gyűjteményt is (Nature), ami korábban nem volt fent. Ez is látszik a POI listában, de nem lehet bekapcsolni .
Arra gyanakszom, hogy valószínűleg kihagytam valamilyen lépést, csak nem tudom, hogy mit.
Megjegyzés: az eszköz egy Androidos Prestigio GV7777 gyárilag telepített Primo-val.
42LM660S
-
petyissimo
csendes tag
válasz plajos #17787 üzenetére
Szia!
A collectionödből primót próbálok tenni egy wayteq x950bt-re (480x270)
2 gondom van:1. telepítésnél az érintő nem reagál. Illetve később rájöttem, hogy ha kb 3 centivel a gombok fölé-mellé nyomok, akkor meg tudom nyomni a gombokat
2. ha nagy nehezen eljutok addig, hogy "kérjük, szánjon néhány percet a készülék beállitására..." és rányomok, hogy tovább, az egész készülék újraindulVan esetleg valami ötleted?
Vagy bárkinek?
előre is köszi!
-
plajos
aktív tag
válasz petyissimo #18140 üzenetére
Szia!
Próbáld meg a képernyőt újrakalibrálni. -
petyissimo
csendes tag
-
OldMike
őstag
válasz OldMike #18136 üzenetére
Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy a kissé hosszú kérdésemre nem sikerül megoldást kapnom. Láttam, hogy korábban valakinek a POI problémájára a poi_visibilities.txt állomány törlését javasoltátok. Ez esetleg nekem is segítene?
Ez az állomány nem frissül automatikusan, amikor újabb POI kerül be a userdata\POI könyvtárba?
Köszi
42LM660S
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Hétvégén rendesen felültem a szop*rollerre, van egy pest megyei éves matrigám, de más nem volt/van. Mivel Velence felé mentünk kilőttem a fizetős útszakaszt, mindjárt még az M0-ról is le akart vezetni... visszafele ugyanez volt, nem tudtam hogy hol mehetek fel az M6-ra, mert fejből nem tudtam, honnan számít érvényesnek a pest megyei matriga. Persze kinyomtatom és ott lesz az autóban, de épp ezért vettem gps-t, hogy ne kelljen manuálisan navigálni, térképeket olvasgatni...
Van bármiféle megoldás arra, akár úgy is, hogy valahol átszerkesztem a fizetős útszakaszokat, hogy ezt a problémát ki lehessen küszöbölni?no brain, no problem
-
gipsztigris
addikt
-
Imifej
senior tag
válasz gipsztigris #18146 üzenetére
Ez még mindig nem az igazi, mert a megye matricákat nem tudja figyelembe venni. Erre kellene valami megoldás.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
gipsztigris
addikt
válasz Imifej #18147 üzenetére
Az előbb írtam, hogy a megyematricákat is figyelembe veszi! Mit nem lehet ezen érteni?
Tervezz egy útvonalat Üllő körforgalomtól a Maglódi Auchanba! Fizetős út bekapcsolva, az M0-án tervez, ha kikapcsolod, akkor Ecser felé a Pesti út felől közelít.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
emre33
addikt
válasz gipsztigris #18148 üzenetére
Szerintem másra gondol.
Azt szeretné, hogy:
Autópálya pest megye fizetős - On.
Összes többi fizetős - OFFASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
hzx0
aktív tag
Ha figyelembe venné akkor fizetös utak autopáják be Pestmegye.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest