- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jazz
veterán
Rájöttem mi a gond, vagy is nincs gond. Csak az a skin nem azt tudja ami nekem kéne.
A skin azt tudja hogy: "2D áttekntés mód észak fent".
Azaz: Csak akkor és abban az esetben lesz az észak fixen északon, amikor autópálya van, vagy jönne egy hosszabb pl. 30km-es útszakasz mindenféle kanyarodás nélkül, és a navi auto átvált "áttekintés módba" azaz egy még magasabb-legmagasabb-madártávlatba.
És csak ekkor az észak tényleg északon lesz....csak ezzel sokra nem megyek, értelme nincs, hiszen ekkor akár ki is kapcsolhatna a navi.Nekem az kellene, hogy az észak mindig északon legyen követő módban. Városban, kanyarokban, rázoomolva, mindig. Ne forgolódjon.
Úgy mint amikor rányomsz ugye a térképre, előjön a második szintű funkció térkép, ekkor ugye manuálisan az északot északra tudod rendezni. És ott is marad. Csak ez ugye nem a követő mód. (az embernek kéne vezetés közben kézzel a térképet huzigálni amerre halad az autó.)Van olyan skin vagy bármi ami tud egy fix észak fent-et követő módban, 2D-ben, minden esetben, és nem csak akkor amikor átvált a navi áttekintés nézetbe?
Köszi!
-
zsiga68
őstag
Tedd a content és a licence mappa mellé egy ux nevű mappába a zip fájlt.Mivel nem használom ezért nem tudom hogy automatikus vagy be kell kapcsolni a funkciót.Az ux-ek amúgy automatikusan működnek ha az ux mappába kerülnek..Talán az extra beállításoknál van.Kis lombilk ikon.. Este megnézem ha addíg nem sikerül megoldanod.Az ux-ek primo 2.x esetén működnek.
-
snowdog
veterán
Maradjunk a GPS pozíció kifejezésnél, azt itt mindenki érti. A kamera, meg háromszög kifejezést meg kerüljük, mert nincs értelmük. Szóval a GPS pozíció akkor is helyesen jelenik meg a térképen, ha nincs útvonal megadva. Mindig ott látszik a térképen, ahol a GPS vevő tartózkodik. Akkor is, ha az a szimbólum egy kocsi, egy repülő, vagy egy nyíl.
-
snowdog
veterán
Azt hiszem vagy veled, vagy a kérdezővel nem vagyok összhangban. Én a kérdezőt úgy értettem azt szeretné, hogy egy adott Primo kezeljen három térképcsaládot. A te linked meg arról szól, hogy több különböző iGO8 vagy Primo verzió hogyan tud azonos térképkészletet használni. A két dolog teljesen másról szól.
-
Hzqatti
csendes tag
szia!
arra gondolok,hogy ugyanazzal a programmal akarom használni a TM. NQ, TT térképeket. A Machanger segítségével!
már annyiféle megoldást találtam de nem működött egyik sem. A Machanger elindítom kiválasztom az új térképet újra is indul, adja a hangot is de mindig a map könyvtárban lévő térképet tölti be! -
snowdog
veterán
Igen. De GPS vevő nélkül minek futna az iGO? Ha nem akarod hogy rögzítsen, akkor kapcsold ki az NMEA rögzítést. Szerintem az az egyszerűbb megoldás. Ha jól emlékszem a legtöbb szkin valahol egy piros pöttyel jelzi, ha rögzítés van. Többnyire a bal alsó sarokban, de ez szkinfüggő.
-
snowdog
veterán
Ha megálltam, valami menübe be kell menni, és "eddigi adatok mentése", vagy hogy néz ez ki?
Ha az NMEA rögzítés engedélyezve van, akkor semmit sem kell csinálnod. A gép amint meglátja a műholdakat azonnal rögzíteni kezd, és a rögzítés addig tart, amíg a GPS vevő működik (ez megfelel egy logging funkciónak). Azt követően a mentés automatikusan megtörténik. A gép újbóli bekapcsolása után egy új rögzítés kezdődik, egy új fájlba. Próbáld ki, és meglátod.
A mentett állományokat - mint azt tigris is írta - a Save/Profiles/01/Tracks mappában találod.
-
gipsztigris
addikt
Ha megvan az útvonalmentésed, akkor két dolgot tehetsz.
-Vagy exportálod a mentett útvonalat az sd kártyára. Ilyenkor a kártyán létrehoz egy TRACK mappát és .gpx kiterjesztésben meg fogod találni a mentett útvonalat.
-Vagy ha ez nem sikerül (androidnál nem mindig menti el) akkor a Save/Profiles/01/Tracks mappában megtalálod a mentett útvonalakat .trk kiterjesztésben.Mindkét formátumot fel lehet tölteni pl az everytrail.com oldalra.
Csinálsz egy fiókot (ingyenes) és a create trip fül alatt fel tudod tölteni az útvonaladat. A kész útvonalat pedig már láttad.
-
gipsztigris
addikt
Igen lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest