- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz
zsiga68 #18070 üzenetére
kösz! Így sikerült. data.zip egyik ini fájlában kikapcsoltam a hivatkozást a telepules.spr -re.
Még egy gondom van. Google keresés nem működik, internetkapcsolat van, online közlekedési információkat le is tölti.
Azt mondja: kiszolgáló nem találhat. megszűnt ez a funkció? (wince) -
emre33
addikt
Sziasztok!
IGO primo (zozo skin) hogy lehetne a településeknél látható zöld ikont eltünteni?
Alábbi kép, fa, gomba stb...Köszi
-
törölt tag
válasz
#77081088 #18063 üzenetére
Üdv!
Szóval idő hiányában kicsit tudtam csak utána nézni. Valahol olvastam hogy nem igazán jó ötlet különböző térképgyártók termékeit együtt használni,pláne ha pl nem is azonos a frissítésük. Magyarországra én legszívesebben NNG-t használnám,eddig az tűnt a legpontosabbnak. Külföldön viszont nincs tapasztalatom,így csak mások kommentjeit figyelembe véve HERE térképet használnék. Kérdés az lenne hogy ebből számíthatok e valami problémára.
Köszi! -
törölt tag
Szia!
Itthon a HERE térkép nagyon hiányos,akár utakat akár házszámozást nézem. Budapesten Debrecenben többször jártam úgy hogy nem talált címet. Debrecenben több körforgalom,új útszakasz készült már vagy 3 éve,nincs rajta. Az NNG és TomTom térképek mindet tartalmazzák.Most lehet hülyeséget kérdezek! A navi tervezését befolyásolja hogy melyik gyártótól van fent térkép?
-
törölt tag
válasz
zsiga68 #18060 üzenetére
Legutóbb kipróbáltam a TomTom térképet is Magyar és Ausztria vonalon. NNG-t ismerem,szerintem a legrészletesebb hazánkra. TomTom talán nincs olyan részletes de követi a változásokat,amit sajnos a Here térképről nem lehet elmondani,legalább 3 éves lemaradásban van. Külföldre nincs tapasztalatom lefedettségre,ezért kérdeztem.
-
zsiga68
őstag
válasz
#77081088 #18059 üzenetére
Ezt elég nehéz megmondani.A tapasztalatom azt mutatja hogy általában a HERE térképeket használják nyugat EU-ban. De nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy melyik jobb a másiknál.Többen ebből a megfontolásból használnak térképcserélőt és így ha például egy cím nem található akkor a másik térképgyártó térképeivel próbálkoznak.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom vissza olvashatnék...
Hátha elnézitek!
Szóval,térkép gyártók között lényeges különbség van? TomTom,NNG vagy HERE az ajánlott európára? Vagyis az NNG-t tudom hogy "csak" kelet európát fedi le..., azért kérdezem hogy a teljes európára TomTom vagy Here?
Köszi! -
törölt tag
Üdv!
Ez a sys.txt bejegyzés mire jó? Valaki meg tudja mondani?
"[utility]
calibratefix=0" -
válasz
huncutka1029 #18050 üzenetére
Mmint naviextras? Meg is nézem, köszönöm!
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, erre szeretnék IGO navigációt tenni.
Tudtok adni linket?
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Van egy Asus R300 GPS a családban. Ősi eredeti iGO 8 van rajta, kb. 2008-as térképpel. A kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt frissíteni, illetve akár újabb megvásárolt progival működésre bírni? Jöhet priviben is, de egyszerűen teljesen meg vagyok lőve, minden link halott, nem jutok semerre vele, Asus oldalán nulla infó. Tudom, nem mai darab, de az alap megvan, ami kell, 400 Mhz proci, 64 Mb ram, 128 mb rom, 320x240-es alap felbontás. Ezen még a primo is elmenne elvileg.
Írtam máshova is,de nem nagyon pörögnek a topikok, én meg megígértem az apósomnak, hogy nem 2008-as térképpel kell szaladgálnia, bár lehet, korán örültem, hogy megoldom a dolgot.
-
gipsztigris
addikt
-
Joci73
csendes tag
válasz
gipsztigris #18045 üzenetére
Mert?
Olyan szoftvert szeretnék rátenni, ami hálózatfüggetlen, tehát nem internetkapcsolaton keresztül megy. -
Joci73
csendes tag
Lehet, hogy már leírta valaki, de hosszadalmas lenne végigolvasni a hozzászólásokat.
Sony Xperia Z3 Compact-ra rá lehet tenni Primo-t vagy iGo8-at? -
gipsztigris
addikt
válasz
alexw801 #18042 üzenetére
Szóval, ha ugyanazzal a fiókkal vagy bejelentkezve, mint amivel letöltötted anno, és a készüléked kompatibilis a SzülinApp-al, akkor annak OTT KELL LENNIE!
Ha nincs, akkor csak abban az esetben lehetséges, ha nem Playről telepítetted először. Biztosan kompatibilis a készülékeddel?
Ha PC-n be vagy jelentkezve a google fiókodba, akkor ezt látod? [link]
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #17998 üzenetére
Szóval, nem lehet áttelepíteni a iGOszülnapp-ot.
A régi telón még fenn van, kikapcsolt állapotban.
Az új telón a G.Play Store -ban a saját alkalmazásoknál nincs.
Mit tegyek? -
trnokikoma12
újonc
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni
Van egy samsung tab 3 7.0 lite készülékem és már sok igo verziót próbáltam ki, de egy idő után navigálás közben vagy kilép az igo vagy a navigálás megáll és egy helyben marad a nyíl, nem megy tovább! többszöri újraindítás után néha elindul újra navigálás de ismét megáll!!!
Tudnátok ebben segíteni, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm előre is -
törölt tag
Sziasztok!
Wayteq x880 navi hardvere elegendő a primo futtatására akadás mentesen?
Plajos multibrandingját használom,vissza olvasva találtam olyan hozzászólást miszerint ha ezt a brandingot felteszem,nem kell sys.txt- be írni semmit,csak a készülék nevét,mert a branding tartalmazza a működéshez szükséges beállításokat.Ezzel kapcsolatban vélemény? Akkor pontosan mit kell az sys.txt- be írni?
Köszi előre is! -
zoli.69
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék.
IGO Primo 2.0 hangszínszabályzó állítására nem reagál a belső zenelejátszó hangja.
Mi lehet probléma, illetve mit állítok rosszul.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Primo2.4-re szeretnék kérni egy német voice és lang mappát vagy linket ha nem tiltott.
Köszönöm! -
DM43
Topikgazda
válasz
LantosBerry8 #18030 üzenetére
Ment PM
-
zsiga68
őstag
válasz
LantosBerry8 #18030 üzenetére
Azokat nem a skin tartalmazza.A content/car mappában vannak azok a zip fájlok amik a kisautókat tartalmazzák.
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Honnan és hogyan tudok skineket letölteni és telepíteni a GPS helyzetjelző nyilacska helyett a Primohoz?
-
zizi1000
csendes tag
Üdv mindenkinek -- ünneprontóan primitív kérdésem lenne: a Primo térképeit az IGO8 kezeli-e? Régi winCE, az igo meg 8.3.5.193799 verzió.... (Tudom, dobjam ki és használjam az androidot
)
Ha mégis tudja valaki, előre is köszönöm!
üdv: ede -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Ez a verzió:
iGO Primo Israel (2.4) v9.6.29.483387
- milyen térképeket kezel és azokat honnan tudom letölteni?
(Magyarország-Szerbia-Macedónia-Görögország-Bulgária-Románia) érdekelne, lehetőleg a legfrissebbek. -
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Melyik a jelenlegi legfrissebb Here térkép? Köszönöm.
J.M.
-
zsiga68
őstag
Full HD-ra nem igazán lehet tökéletesen beállítani a primot.A datában nincs akkora felbontás ami ilyen nagy képernyőfelbontást támogatna.Ha pedig elindul ekkora felbontáson akkor általában akad, és furcsa csíkok jelenhetnek meg a képernyőn.
-
daam
tag
Sziasztok.
Belefutottam abba a problémába, hogy egy Galaxy Tab S 8.1- re próbáltam felrakni az igo-t, de valahogy a felbontást nem sikerül a készülékre optimalizálni, 2560x1600. Próbáltam én már a sys.txt-et átírni több oldalról vett infók alapján, de a hibajelenség ugyan az.
A hiba pedig abból áll, hogy a térképet navigálás közben rosszul jeleníti meg, néha csak zöld pacák sorakoznak, ha leveszek mindent (épületek, domborzat) akkor is csinálja, ha átrakom 2d-re akkor meg nagyon sok utca lesz, mintha rosszul frissítené a képet. Na ezért gondolom, hogy a felbontás a ludas.
Remélem nem járok nagyon messze az igazságtól, és minden segítséget nagyon köszönök, a jövő heti nyaralásra valahogy fel szeretném pajszerolni. -
josik
aktív tag
Üdv! Ismét a segítségeteket kérném. A 17875- ös hsz- ban leírt problémámra keresem még mindig a megoldást. Holnap használnám a Szülinapp- ot. Elöre is köszi az ötleteket, javaslatokat.
-
alexw801
senior tag
válasz
Mindkettőtöknek köszönöm a választ.
Kb. hétfőn fogom tudni kipróbálni a ZE551ML-en.
Tehát előbb konfiguráljam (gmail cím bejelentkezés, stb.) az új telót, és addig ne piszkáljam a régebbit?
HD-ről FHD-re váltás is lesz. Meglátjuk. -
trawala
csendes tag
Azt tapasztalta már vki, hogy a navigációs nyíl egy kicsit előrébb van pozícionálva a valós GPS ponthoz képest?! Ez persze megszokható, de pl. egy jobbra történő befordulás esetén, ahol közel vannak egymáshoz a lehetséges utcák, ott bizony sokszor túlfutottam rajta ...
Vmi ötlet, hogy miért lehet ez? Esetleg hogyan lehet ezen segíteni?
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Wayteq x980bt-nek esetleg tudjátok a gps, illetve tmc port és baud-ját? Sehol nem találom. Bocs, ha nagyon evidens kéne legyen a dolog, nem értek hozzá
Köszi
-
gipsztigris
addikt
válasz
internetezoo #18000 üzenetére
-
zsiga68
őstag
válasz
Az viszont érdekes hogy hónapok óta nincs új androidos primo verzió.Régebben szinte havonta volt új. Valamin nagyon munkálkodnak az NNG-nél.Csak nem a Nextgen-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gran Turismo
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest