- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
A zozo themecharger (témacserélő) ha nem jelenik meg a menüben, akkor azt elő lehet varázsolni valahogy?
-
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris #11996 üzenetére
Ugye még hsz-ben sem szokták megtűrni az említését, de itt vmiért az aláírásban való reklámozást sem tiltják. Mindenesetre fura.
(#11997) kuksa90 :
Alapelvek: "használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan)" -
kuksa90
őstag
válasz
gipsztigris #11996 üzenetére
Jó a felvetés, de nem az én aláírásomban szerepel, tehát nem én reklámozom.
Én pusztán a figyelmébe ajánlottam...ha a "kék anyós" lenne az aláírásban, azt is megtettem volna. -
M0RGI
őstag
Hello!
Leszedtem poi plázáról egy kml fájlt (pl. uszodák).
Létrehoztam a content/userdata/poi mappát és bemásoltam oda.
Igo indítása után már a mappában sorakoznak a kix, kns fájlok is.A program mégsem látja a rendes poi adatbázis mellett ezt az adatbázist, a térképen sincsen rajta egy uszoda sem.
Help plíz!
-
ernoabika
csendes tag
Sziasztok,szép estét mindenkinek!
Szeretném tanácsotokat kérni!
Eddig használtam egy 4,3"pna készüléket primo 1.1-es szoftverrel ami GJA 2.26. Plajos mod4. volt(van) extrázva!Szeretteim megleptek egy 7"-os(800x480) pna készülékkel amin 2.0-ás primo megy!
Azt szeretném megtudakolni hogy a 2.0-ás szoftverhez létezik Plajos féle skin,illetve
a már említett primo 1.1-es Plajos féle skinnel létezne erre a felbontásra és méretre???Keresgéltem ez ügyben de én nem találtam rá,nem is vagyok egy nagy navi szakértő de mindíg figyeltem itt az írásotokat ezért is várom segítségeteket,íránymutatásotokat!
Akár privibe is várom a segítségeteket,amit előre is köszönök!
Üdv.
Ernő -
TRob1
veterán
-
Milyen térképeket érdemesebb használni? Tom-Tom, vagy Navteq-et az Igo Primohoz? Melyik részletesebb?
-
snowdog
veterán
válasz
brsdnl92 #11984 üzenetére
Bankautomata, üzletek és hasonló fontos poik megtalálhatók a gyári poikban is. A gyári poi fájl kiterjesztése .poi, ezeket nem lehet házilag szerkeszteni. Többnyire minden fontos helyet tartalmaznak.
Mint írták a user poi (kml) arra jó, hogy nagyon egyéni igényeket is kilehessen szolgálni (pl akár a madáretetők helyét is összegyűjtheted). De a nagymennyiségű user poi megfigyelésem szerint akár lassíthatja is a programot, ezért én nem ajánlom annak használatát.
-
stancy
tag
válasz
brsdnl92 #11982 üzenetére
dehogy. felejtsd el a poiplázás baromságokat. Azok fals, összevissza jelölt valamik. Ráadásul a POI fájl, minden fontosat tartalmaz. KML-t csak arra használom, hogy egyedi pl. ADR adatbázist csináljak, vagy kamionos lerakó, hasznos poikat.
az aláírásomban nézz szét.. lehet hasznos lesz.
-
brsdnl92
tag
válasz
stancy #11981 üzenetére
Igen, most kezdtem el ezzel foglalkozni. Olvasgatok a témában, de nem mindent találok.
Az a kérdésem lenne, hogy a .poi és pl. a .kml fájlok között mi a különbség? Mert a POI könyvtárban országonként van egy-egy .poi fájl, de töltöttem le .kml fájlokat, amiket szintén a POI mappába kell másolni. Egy Magyarország poi fájl minden típusú "nevezetességeket" tartalmaz? (benzinkút, élelmiszerbolt) Tehát érdemes külön letölteni (Igo esetében) .kml fájlokat, különböző poi típusokhoz?Köszönöm.
-
stancy
tag
Minden kresz táblára igaz (kivéve a felső nagy kék-zöld színű információs táblákat,) , Azért Driver alert, azaz, figyelmeztetés. FDA nélkül nincs semmilyen kresztáblád.
brsdnl92!
csak 2011.-es térképek vannak.. 2012. év eleje van. 3-4 havonta jelennek meg újak. 2012. februárban adták ki a 2011.04-es szériás térképeket. talán a hó végén vagy juniusban lesz majd 2012.Q1-es .. de ez sem szentírás, néha fél év is eltelik egy-egy frissítés között.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok
Most ezt a Primot használom :
9.6.5.221194
olyan gondom van vele, hogy 266 Mhz procim van és a beépített zenelejátszó
lassított (fél) sebességgel játsza le az MP3 - akat. -
M0RGI
őstag
válasz
stancy #11970 üzenetére
"Mindegyik primo verzió tudja, csak meg kell venni az FDA (Driver Alert) kiegészítőket a programhoz. Arra vigyázz hogy a térképed kiadási dátumának megfelelő FDA fájl legyen, különben nem müködik. (Ha 2011.07-es verziós a térképed, akkor 2011.07-es FDA kell)"
Ez igaz a kötelező haladási sebesség táblák kijelzésére is? Vagy az POI?
Vagy be kell kapcsolni hozzá a sebesség túllépés figyelmeztetést?
-
stancy
tag
válasz
brsdnl92 #11969 üzenetére
Az első kép:
Mindegyik primo verzió tudja, csak meg kell venni az FDA (Driver Alert) kiegészítőket a programhoz. Arra vigyázz hogy a térképed kiadási dátumának megfelelő FDA fájl legyen, különben nem müködik. (Ha 2011.07-es verziós a térképed, akkor 2011.07-es FDA kell)Ja és gyártó sem mindegy, ha Topmap térképed van, akkor Topmap FDA fájl kell.
A második-harmadik kép az a Primo 2.0. funkciója.
Az első az Alternatív tervezés, amint látod , ki is írta. Ezt ha lassan haladsz felajánlja,(dugó kerülés)
A második pedig az új alagútnézet, ezt látod ha alagútba mész. -
brsdnl92
tag
Sziasztok!
Az a kérdesem lenne, hogy melyik iGo Primo verzió jelzi az emelkedőket, figyelmeztető táblákat? Vagy a TMC alapján tudja? Vagy csak a térképek alapján?
Erre gondolok:
(a táblára a bal oldalt a nyíl alatt)Meg erre is kíváncsi lennék, hogy ezeket melyik verzió tudja:
Köszönöm előre is.
Üdv.: brsd
-
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Hungary_TM_Rich_POI_2011.10_111216.poi miben különbözik a Hungary_TM_2011.10_111214.poi-tól?
Hol találok friss speedcam adatbázist?
Köszönöm!
-
stancy
tag
válasz
gorkmc #11959 üzenetére
A skinnek semmi köze a látható "megengedett legnagyobb sebesség" kijelzéshez.
Ha neked kevés ami az út szélén ki van táblázva (és ráadásul a szerint büntet a rendőr is), Vegyél rá egy másik kiadású térképet, rögtön megjavul. pl a tavaly nyári topmap-ot.. vagy így használod, vagy navteq térkép, vagy tomtom.. de mind-el lesz valamilyen hiba.
-
gorkmc
tag
Üdv!
Felraktam a ZoZo_2.0.12 skint. Azóta a megengedett legnagyobb sebesség tábla nem látszik, hiába kapcsolom be. Ha nem használom a skint, akkor látszik, bár sokkal kevesebbszer, mint korábban (talán a 2.0.8-as verzió volt fent eddig). Van valami egyéb beállítása az új skinnek, ami üti az állandó kijelzést?
Kösz előre is a segítséget! -
Üdv mindenkinek!
Ha az Igo-t vagy a Primo-t frissítem (veszek egy újat) egy újabb Igo, vagy Primo verzóra, akkor a régiről a beállításaimat át lehet vinni valahogy ? (kedvencek,otthon,előzmények..stb.) -
105XF
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom volt e már kérdés de azt szeretném tudni hogy az IGO8-ba elmentett poikat hogyan tudnám Primoba átmásolni és kategorizálni mint azt az Igo8-ba lehett? Lehet buta kérdés de láma vagyok. Még annyi hogy az IGO8-as poi képeket hogyan lehet Primoba át konvertálni. Segitséget előre is köszönöm!
-
jonkesz
csendes tag
Zozo mester! Nagyon megköszönnénk ha a következő skin verzióba a sebességfüggő hangerő is bekerülne. Mint ahogy az 1.2 prímóba.
Köszi
-
laszlohu
addikt
Már vannak bíztató jelek, hogy lesz Primo Androidra :
pl. android 4.0.3 - as HTC - re már van primo :
Primo-S v 3.4
- es verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest