- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
azbest #32897 üzenetére
Most néztem, az optikai meghajtó egyetlen csavar kilazításával egyszerűen kihúzható a gépből. Ez lenne az ultrabay? Bocs a lamer kérdésért.
szerk: valami ilyesmi?
-
törölt tag
válasz
azbest #32891 üzenetére
Videoszerkesztés alatt nem csak fulHD vágást értek, ill. gyakrabban szoktam time lapse videokat összerakni több ezer jpeg képből, és szeretnek lefagyogatni a programok ha 15-20 giga nyersképpel kell egyszerre dolgozni. SDHC kártyáról még tűrhetően megy a dolog, de ha a vinyóról kell betöltögetni ennyi anyagot az általában idegesítően lassú és/vagy egyszerűen lefagy. Javult a helyzet amikor ramot bővítettem, de messze nem tökéletes.
Az ssd-k írási-olvasási ideje viszont sokkal jobb a hdd-knél. Lehet hogy hülyeség 256os ssd, elég lenne kisebb, a maradék pénzből külső hdd?
Igaz hogy egy 3.5 éves kőkori notim van, amit egy mai tablet is lealáz, de nem akarok új gépet (illetve akarok csak nincs rá 300k+)
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Többek között videoszerkesztéshez használt SL500 notimat szeretném kicsit felpörgetni, nemrég bővítettem a ramot 2x2 gigára, de kevésnek érzem viszont egyelőre nem akarok új gépbe invesztálni. Blabla..szóval szerintetek érdemes lecserélnem a HDD-t egy nagyobb SSD-re?
A Samsung nemrég jóárasította az egyik 256os Sata2 ssd-jét.erre gondoltam első körben
-
törölt tag
Hello mindenkinek!
SL500as notimat újra akartam ma telepíteni, a gyári recovery lemezekkel. Az első lemezről szépen betöltődött a recovery keretprogram, majd a második lemez feldolgozása alatt a mellékelt hibaüzenettel leáll a folyamat, és nem reagál a gép semmire, csak az újraindításra, restarttal viszont elölről kezdődik az egész, és ugyan úgy megszakad.
Van valakinek ötlete? Ezek nem itthon kiírt recovery lemezek, hanem a szervízből rendelt gyári cucc.
-
törölt tag
válasz
Shadowfax #13473 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Még bő 1 év garancia van a gépen, vagyis elvileg gond nélkül fogok recovery lemezeket kapni. Ha a delta nem vállalja a postázást, csak emilben értesítenek a lemez(ek) érkezéséről akkor tényleg szerveznem kell valakit aki átveszi helyettem. Vagy egyáltalán kiadják harmadik személynek a lemezeket? Kell hozzá a számla vagy a garilevél?Vagy hivatalos meghatalmazás?
Amikor legutóbb gariztattam a gépet, kijelzőhiba miatt, a központi szervízben, nem kértek semmit, szériaszám alapján már a helpdesk visszaigazolta a garanciát.
A bürokrácia labirintusától ments meg Uram minket!
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretett TP SL500-am merevlemeze jobblétre szenderült, sajnos nem hajlandó bootolni.
Szerencsére nemrég mentettem róla minden lényeges cuccot egy másik vinyóra, viszont a recovery lemezeket nem készítettem el tehát most van egy "halott" notim ami nagyon kellene melóhoz. Honnan tudok a gépemhez való recovery lemezeket szerezni viszonylag gyorsan és kevés utánajárással? Söt, ha lehet postán keresztül...Plz help!
-
törölt tag
Sziasztok!
Egészen a múlt hétig elégedett SL500 júzer voltam. Aztán egy bekapcsolásnál ilyen képernyő fogadott:
Fasza. Újraindítással is ugyanaz a sztori: gond nélkül bebootol a gép, működik az ujjlenyomatolvasó, minden, de a kijelzőn csak egy kásás zanzatömeg van. Kijelzőcsere? Tavaly vettem a géphez plusz két év szervízgarit, 16k-ért, ami elvileg aktív.
Fölhívom a lenovo helpdesket, egy nagyon lelkes csajszi veszi fel, kb 5 másodperc alatt kideríti hogy a gari érvényes, melyik szervízbe akarom vinni a gépet? A központinál maradunk. Egy óra múlva közlik a szervízben hogy garis kijelzőcsere lesz, átfutás átlag 5 munkanap, emilben értesítenek ha kész. A hatodik napon jön a mail, elvihető a gép.
És most itt ülök a kívül belül pormentesített, új lcd-s SL500-am előtt. Mindezt csak azért írtam hogy öregbítsem a lenovo (ibm) legendásan ügyfélcentrikus hozzáállását. Nem hittem hogy létezik ilyesmi a mai Magyarországon, maximális respect.
Másrészt, nem tudom mennyi lett volna egy display-csere, ha ki kell fizetnem, de szerintem a gari-bővítés rendesen visszahozta az árát.
-
törölt tag
Sziasztok!
SL500at használok, XPvel, pár perce frissítettem a rendszert. Újraindulás után nem hajlandó csatlakozni a wifi routeremhez csak a win progin keresztül manuálisan, a lenovo access connections semmit nem csinál. Volt már valakinek ilyen gondja? Help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest