- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- BlitzWolf termékek topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
SzalaiG #39187 üzenetére
Bocs, hogy visszakerdezek, de az elobb paran felreertettek a kerdesemet, ugyhogy most, hogy konkret, rovid valaszt kaptam, kenytelen vagyok megkerdezni, hogy te miert ezt tanacsolod? (csak hogy tudjam, mit is jelent a tanacsod tenylegesen.)
Szoval szerinted miert erdemesebb?
-
Gondwana
addikt
válasz
SzalaiG #38685 üzenetére
Így tudod használni a ThinkPad-et navigációnak?
Perelje a Google-t akit zavar, de igen. Cigány vajda végigkáromkodta az utat Essenig.
Gobi2000 és navigáció: be se kell kapcsolni a modem GSM-rádióját, úgy is működik a navigáció! (Putty is megnyitja a COM portját ilyenkor és tolja is a NMEA-sorokat)brekiisti: ez a hűtő jóval lightosabbnak tűnik, mint a gyengébb T60 hűtő! Nagyságrendileg kellene jobbnak lenni ennek a hővezetőcsőnek, hogy kb. egy T60-as hűtési szinvonalat tudjon. Szerintem
-
Sensei
aktív tag
-
Shadowfax
addikt
-
brekiisti
tag
válasz
SzalaiG #38391 üzenetére
step 1
ha van 1of 1 azzal kezd majd utána 1of x 2of x és igy a végéig a ha van suplemental lemez az mehet no -ra az úgy sem kell.
H menük miatt kérdezed és csak újra akarod rakni akor mindig facory t keress és nem akarsz menteni és mindent tudomásul veszel zanzásítva ennyi
-
-
dbius
veterán
-
adabra
senior tag
válasz
SzalaiG #36855 üzenetére
Ez a BIOS file. Illetve 2 is van benne, mert külön file van az Fn-Ctrl cseréshez. Win7 64 bit alól nem lehet közvetlenül flash-elni, ki kell írni CD-re és onnan boot -olni. Ahogy a linkelt oldalon is írják, mindenki saját felelősségre csinálja...
Egyébként valószínűleg szignifikáns különbség nem lesz érezhető a mindennapi használatban.
-
Chaser
legenda
válasz
SzalaiG #33486 üzenetére
Nem jó se az akku se a keret.
audi100td: Jó persze meg lehet venni, csak nem érdemes. Anno én is árultam sanyokat, igaz jóval olcsóbban mint panasonicot. Nem sokkal adtam drágábban mint a bayes ugy. akkukat, úgy megéri. De ha boltban 35k-ért olyat tolnának elém dzsihád lenne
Pana új gyárikat 15-16-ért adtam, nem is kevesen vettek innen is belőleMost is pana van fenn vkinél 16-ért ha minden igaz.
Varázsszó...
FRU 42T4620 erre keressen rá apróknál akinek kell, azért powermanager képet kérjen aki venni akar, biztos ami biztos
Ezek elvileg pana akkuk 16k-ért újan.szerk: taltos: 120k körül vannak.
lapa: Ahogy elnéztem vidiken ez kívül-belül brutál jó, legalábbis nem nagyon találtam rajta kifogásolnivalót.
-
^Clown
addikt
válasz
SzalaiG #33486 üzenetére
A másodikra tutira nem a válasz, az elsőt nem tudom (asszem a 4:3 nem wide T61 akkuk jók bele).
(#33488) audi100td: ha van rá mód, akkor én is inkább Panasonicot vennék, a Sanyok az itteni tapasztalatok (és saját tapasztalat is) alapján hamarabb letérdelnek. Panát vizont nehéz kifogni.
-
Tim82
félisten
-
Declare
őstag
-
Gondwana
addikt
válasz
SzalaiG #29526 üzenetére
1.) BIOSban a SATA mode ugye, biztosan AHCI-ra van téve és nem compatibilityre?
Ha compatibility-n van és most átváltod, a gép persze nem fog bebootolni.
2.) A MatrixStorage driver telepítője nem telepít semmit csak egy foldert hagy maga után: C/drivers/win/IRST64/PREPARE - itt találsz egy install.cmd-t, ami a megfelelő .sys-t betolja a system32-be meg a registrybe.
3.) install.cmd után reboot, BIOS-ba be, SATA mode -> AHCI, majd öjömbódottá.Az install.cmd futtatása után ellenőrzésképp nézd meg, hogy az iaStor.sys mérete megegyezik-e a sys32-ben lévővel. (Az intel oldaláról leszedett verzióval voltak gondjaim, főleg a programokkal, amiket mellépakol - az szerintem laptopra nem való)
-
audi100td
nagyúr
válasz
SzalaiG #29399 üzenetére
A múlt héten adtam el az enyémet 4k-ért, általában kb. ennyiért szoktak menni, gyári lenovo megérhet 8-10k-t is, de az sem tud többet, egyedül az összeszerelés minősége jobb valamivel, meg visszafogott zöld LED van rajta, nem a rikító kék mint az utángyártottakon. Ha itthon nem találnál, ebay-t tudnám ajánlani: [link]
-
Psychonaut
veterán
válasz
SzalaiG #27557 üzenetére
1, Hynix 4000-ert, sajnos pont lecsusztam
2, Kingston 6000-ert
3, HP 6500-ert
4, eBayen kb. 25 dollar / darab aron mennek, ez atszamitva 5600 Ft
5, thinkpads.com foruman 20 dollar / darab aron szokott lenni, ha eppen akad...szoval mielott butasagokat, meg "napviccet" irogatsz, kicsit tajekozodhatnal.
Otisz: lasd hardverapros arak. 5000 nem szentiras, de pont az ilyen 8.000 forintos lehuzasokat szeretnem elkerulni - mint lathato, van ellenpelda, nem is egy.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SzalaiG #27336 üzenetére
Jó ideig nem szeretnék váltani. Ez már túl nagy és régi platfrom, nem kell dedikált VGA sem. Nagyon fontos a jó kijelző (min 1600x900), jó touchpad és a kényelmes billentyűzet.
Ezek között vacillálok: Thinkpad T520, Elitebook 8560p, Latitude E6520De lehet, h benyeélem mind 3-at egy tesztre és amelyik jobban a szívemhez nő azt választom
-
^Clown
addikt
válasz
SzalaiG #27288 üzenetére
Az akksinak többet kellene bírnia, kicsit karcos, gumitalp hiányzik, a billentyűzete angol, nem fingertouch-os a kijelző, viszont elég ritka darab
Minden annyit ér, amennyit adnak érte, ennyi biztos. Viszont januárban visszaesik a kereslet, tehát nyomottabb árat kell, hogy szabjon az eladó, ha sürgős(ebb) az eladás.
-
Gondwana
addikt
válasz
SzalaiG #26748 üzenetére
Tengerszem, kb. 80Eur, 2008 végén. Most kb. ezt nézem hasonlónak.
-
Peter M
tag
válasz
SzalaiG #26514 üzenetére
Tudom a W520-ban annak a képernyő családnak az utódja van, w500hoz képest fényévekkel jobb.
A képernyő adatai:
Information
Gossen Mavo-Monitor
Maximum: 236 cd/m²
Average: 217.9 cd/m²
Brightness Distribution: 87 %
Center on Battery: 236 cd/m²
Black: 0.36 cd/m²
Contrast: 656:1270 cd/m² Lenovo által megadott
W500 V5700-al effektív egy HD 3650 jobb/nagyobb memóriával és egy NVIDIA GeForce 410M, NVIDIA GeForce GT 415M között van a notebookcheck GPU listáján
-
mv
aktív tag
válasz
SzalaiG #12209 üzenetére
X széria: "Ultraportable", 12 colos méret, alacsony fogyasztású proci, integrált Intel graf, hosszú akksiidő.
T széria: "Thin and light", 14-15 col, széles prociválaszték, a hordozhatóság mellett szempont a teljesítmény is, integrált grafika mellett komolyabb diszkrét megoldás is előfordul.
Ami közös: megbízható, tartós gépek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest