- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacorro
aktív tag
válasz
Chaser #50217 üzenetére
Két E4300-am is van, az egyik ledes, a másik nem ledes, nyilvánvaló, hogy melyiket használtam. Sajnos ilyen a világ, engem a 16:9-es képarány is kikészít, de egyszerűen csak ilyen panelokat gyártanak...
Viszont a T510 eddig kellemes csalódás, egészen korrekt képe van az 1600x900-as kijelzőnek. Kíváncsi leszek rá kalibrálás után. Nyilván nem fedi le teljesen az Adobe RGB színteret, de az a tippem, hogy kellemesen lehet majd rajta fotót is szerkeszteni.
-
pacorro
aktív tag
T500 50-ért, hátha valakinek érdekes lehet.
-
pacorro
aktív tag
válasz
Psychonaut #27627 üzenetére
Nem akarok vele nyerészkedni, viszont örülök neki, ha jó kezekbe kerül.
Most félreraktam egy darabig Kaller1-nek. -
pacorro
aktív tag
Sziasztok,
Van egy szép IPS-es T60-asom (15", 1400x1050, T2400, X1300, 4 GB RAM, magyar billentyűzet, XP prof matrica).
Hátha érdekel valakit itt is, addig nem rakom ki az aprók közé.
Nagyon szép állapotú.
60 gigás vinyó van benne, de az kell nekem az adatok miatt. -
pacorro
aktív tag
válasz
Peter M #26513 üzenetére
Köszi!
Fene se gondolta volna, hogy pl. a W700-ban nem IPS van.
Megnézem majd a notebookreview-t. A kérdés, hogy oldalról-felülről mennyire torzulnak/fordulnak át a ThinkPad W gépek színei.Ha jól tudom, HP DreamColor csak a 17 colos EliteBook w-kben van, az picit nagy (de bevállalható). Érdekes, de a Delleket valamiért sosem szerettem.
-
pacorro
aktív tag
Sziasztok,
Van egy öregecske T60-asom, 1400x1050-es IPS panellel. Nagyon szeretem, de egyre jobban érzem a korlátait (T2400-as proci, már érezhetően rosszabb a kijelző maximális fényereje).
Tuningolhatnám SSD-vel, szereltethetnék bele jobb processzort, cseréltethetnék kijelzőt, de úgy érzem, hogy ezzel csak elhúznám a váltást, aminek szükségszerűen meg kell történnie egyszer.
Az IPS panel nagyon fontos nekem a színhűség és a betekintési szögek miatt, tehát a következő gépemnek is ilyennek kellene lennie.Egészen eddig abban a hitben éltem, hogy a W700-akban és a W500-akban IPS panel van, de a többször belinkelt thinkwikis táblázat ennek ellentmond. Hihetek neki? Milyen panel van a W széria modelljeiben?
Dell és HP gépekről nincs valamilyen linketek, hogy melyikben milyen panel van (ha nem szentségtörés itt ilyesmit kérdezni)?. Ha rajtam múlik, újra ThinkPadet veszek majd, de ha nem találok megfelelő kijelzőset, akkor lehet, hogy ráfanyalodok valami másra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mini PC
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Goddess of Victory:Nikke
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged