Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csubuka

addikt

válasz Tim82 #93775 üzenetére

:R Nagyon szépen köszönöm!

-Ezzel mindenre megoldást mutattál, szuper. Nincs PATA vinyóm, így az üres. Ez megmagyarázza a felesleges tökölést.
    -A venti elég zavaró, de akkor megszokom.
    -Mókolásra fel, szuper, akkor megoldom, pedig én is mindent okosba beállítottam a BIOS-ban már, csaknem adta be magát mégsem.

Poénból a pár ezrest megéri. Meg mert apám kért egy random műhelyes gépet. Csak egy "space"-t kell szereznem és újra szól az elpusztíthatatlan T43. Amúgy valami DOS-os akármit kell majd rajta futtatni, szóval nem kell egy core-iPaks2 erre a célra.

Van egy elfekvő 32 gigás SD karim. Ez akár jó lehetne nem? Vagy a 32GB tól sok ha DOS-t akarok futtatni rajta mert az nem fog bírni vele?

(#93774) Mirr Murr: Sajnos, gondolom csodák nincsenek. Szerencsére el vagyok árasztva modern TP-kkel: céges T440p "átok" becenévvel (talán idén cserélődik már :) Egy 420-as jöhetne simán helyette :DD Az tuti kényelmesebb) meg a saját W520-om. Az korrekt mondjuk. El akartam adni mert nagy szükség nincs rá, de egyszerűen jó. Ez csak ilyen trollkodásra kell, meg mert csoda, hogy 11 éves akksival egy órát bír.

Új hozzászólás Aktív témák