- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Nagyon szépen köszönöm!
-Ezzel mindenre megoldást mutattál, szuper. Nincs PATA vinyóm, így az üres. Ez megmagyarázza a felesleges tökölést.
-A venti elég zavaró, de akkor megszokom.
-Mókolásra fel, szuper, akkor megoldom, pedig én is mindent okosba beállítottam a BIOS-ban már, csaknem adta be magát mégsem.Poénból a pár ezrest megéri. Meg mert apám kért egy random műhelyes gépet. Csak egy "space"-t kell szereznem és újra szól az elpusztíthatatlan T43. Amúgy valami DOS-os akármit kell majd rajta futtatni, szóval nem kell egy core-iPaks2 erre a célra.
Van egy elfekvő 32 gigás SD karim. Ez akár jó lehetne nem? Vagy a 32GB tól sok ha DOS-t akarok futtatni rajta mert az nem fog bírni vele?
(#93774) Mirr Murr: Sajnos, gondolom csodák nincsenek. Szerencsére el vagyok árasztva modern TP-kkel: céges T440p "átok" becenévvel (talán idén cserélődik már
Egy 420-as jöhetne simán helyette
Az tuti kényelmesebb) meg a saját W520-om. Az korrekt mondjuk. El akartam adni mert nagy szükség nincs rá, de egyszerűen jó. Ez csak ilyen trollkodásra kell, meg mert csoda, hogy 11 éves akksival egy órát bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- EAFC 26
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest