- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
TomMusic
üzenetére
Eszem ágában sincs meggyőzni téged, én csak leírtam azt, hogy mit tapasztaltam úgy, hogy mindkettő gép volt nálam. Az Edget kivágtam volna az ablakon a probookot meg jó volt használni. Ezerszer jobb touchpad, anyagokban össze nem hasonlíthatóak, 3 év gari, pofonegyszerű bővíthetőség és amit mondjuk nem néztél meg (nem baj más sem szokta), hogy a kisebb akkuval is elpicsázza az Edge-t. A wattóra meg a cellázás az 1 dolog, a valós fogyasztás meg aminek van értelme.
Mondanám, hogy használd őket és egyből eldőlne a dolog, de ez nem életszerű, így vagy hallgatsz arra amit én mondok és amit a tesztek vagy...hát na.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Goddess of Victory:Nikke
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Napelem
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest