Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tim82 #61133 üzenetére

Annyi volt a trükk, hogy automatikusan elrejtőzködő tálca, és máris jóval nagyobb területed volt dolgozni, no, meg egy jó külső BT-os egér, amivel gyorsan lehet scrollozni. ;)
    Igazából az alapprobléma adott... Óriás excel tábla és az általam említett netbook-->hatalmas szívás, egy nagyobb 15,4 noti kicsit kisebb szívás, nagyfelbontás ugyanez mégkevesebb szívás, míg egy 23-24 colos asztali Full-HD monitoron már egészen kevés szívás, de még mindig az, ha oda sem fér el a nagyja. :DDD
    Természetesen senkit nem bátorítok arra, hogy ilyen jellegű óriás pénzügyes excel táblák rendszeres használatára kisfelbontású és képméretű notit vegyen, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha kisebb és kevesebb excel táblára bőven elég a hagyományos felbontás. :R

A paneles dologgal viszont egyetértek. :R Bár kevés kivételtől eltekintve (AFFS és néhány 8bites vagy jobb IPS) azért notikba nem nagyon kerülnek igazán jó panelek sajnos. :(

(#61136) Tim82: Az a vicces, az említett 1024*600-as netbookomon többször szívtam az 1024-es szélesség miatt excel-ben, mint a magassággal. A magasságot remekül megoldotta az egerem gyors scrollja (Logi M555b szabadonfutós scrollozással) ugyanakkor az okozott kellemetlen perceket, hogy semmiféleképpen sem tudtam egymás mellé tenni két táblát, mert nem fértek el, illetve sokat kellett így is oldalra scrollozni, ami lassította a munkát....

Új hozzászólás Aktív témák