Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Úgy értettem az ugyanazon generáción belült, hogy pl 2db c2d esetén. Hol mondtam én olyat, hogy egy amd megy egy intel között az órajelet kell nézni,

(#59357) hito: Amelyik videónál mely a hardveres gyorsítás, azt persze, hogy gond nélkül viszi, mert oda nem kell cpu erő. Csak vannak olyanok, ahol nem megy, ott már nem tapsikolnál olyan vígan.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő