Hirdetés
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- OnePlus 8T – fazonigazítás
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jajistenem
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, van egy T60 -asom. Már jó ideje ment gond nélkül. Vettem bele egy új winyót , a régit elajándékoztam. Van hozzá recovery disc-em, gondoltam majd arról visszateszem a rejtett partíciót. Következőt próbáltam:
Boot lemez be... megy is szépen bebootol.
menüben : Restore your system -et kiválasztom, majd a Restore my hard drive to the original factory state. Tovább megyek ott kiválasztom, hogy nem akarok menteni semmit. elfogadom a feltételeketm elindul a Predesktop Installer. telepít is szépen (X:\i386 -be) aztán egy kis idő elteltével kiírja (kb 50% ig megy el.. copying files van kiírva), hogy :There was an error during initialization. És persze abba is hagyja a telepítést. Vissza jutok a főmenübe
Így elég nagy bajba vagyok, nem tudom használni a gépet. Valaki tud segíteni? Egyáltalán mire jó a többi lemez? ezen kívül van még asszem 6, de azok nem bootolnak. Ez az egy bootol.
Ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest