Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• taltos

senior tag

válasz Tin #5067 üzenetére

Köszönöm szépen a tanácsokat (és másoknak is!)!

Sajnos .:Vision:. fórumtárssal közös megegyezéssel meghiúsult az üzlet (nem a flame miatt írtam, hanem mert pár emberrel PMeztem, és itt említem meg egyszerre mindenkinek a végkifejletet), így új notebook után kellet nézni.

Tanácsodat megfogadva Tin, találtam is egy nagyon jó 1680x1050-es, P8700-as CPU, 320 GB 5400-as hdd, dupla VGA, 9 cellás, stb T500 -ast, de ma estére elvitték. :( Mivel ilyet nem találtam másikat, pedig ez érdekelt volna, ezért egy ilyet néztünk ki. Kicsit aggódok a kisebb felbontás és kijelző miatt, de legalább LED, hátha ér valami meglepetés. Azon kívül végülis ugyanaz, mint az elszalasztott T500-as, kivéve az akkut, de az egyébként sem volt tényező, mert jobbára hálózatról használnám (csak hordozgatni kell). Mindenesetre rákérdezek majd, amikor ezt megyek megnézni, hogy tudnának-e szerezni olyat, amit ma elvittek, hátha... illetve megnézek majd egymás mellett egy T400 és egy T500 -ast, hogy mekkorák. Súlyra nem tűnik soknak a T500-ason az a + fél kiló, lehet, hogy a 14" sem lesz érezhetően kisebb a T500-hoz képest.

No, majd elválik... Egyébként szerintetek mennyire erőltessem majd már az elején a 4GB memóriát? Vagy ráér később is bővíteni? (64 bites Win 7ttel használnám, szóval hosszú távon biztos 4 GBra bővíteném).

Új hozzászólás Aktív témák