Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
Írtam korábban, hogy cicergett a T500 ventije meg van a zsanérnak holtjátéka. Még a gari lejárta előtt bejelentettem a Smartservice-nél. Helyszíni gari lett volna rá, de kicsit nehezen ment az egyeztetés aztán pont arra lett dolgom, bevittem személyesen. Fél órán belül kész volt, clean illatúan kaptam vissza a gépet, kicserélték a komplett hűtőt, biost is frissítettek. A zsanér lötyögés viszont már nem garanciális probléma.
Udvariasak voltak, nem kellett semmi papír, csak a gép, szóval összességében elégedett vagyok, soha rosszabb supportot.Amíg várakoztam, netezgettem kicsit a kiállított X230i-n, nagyon tetszett. Masszív kis könnyű gép. A billentyűzet kiosztás tényleg elég fura (a felső sor), de azon kívül fasza nagyon. Semmi hangja nem volt, nem ment a ventije.
Volt egy T530 is, az is egyben volt(nem lötyögött a zsanér), viszont annak egyfolytában tekert a venti, nem is lassan. Úgy látszik, ez ilyen t5xx-as probléma. Mondjuk TPfancontrol megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest