- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
Tudom, hogy billentyűzetek anno ezerszer voltak már, másfél órája keresek, de sem itt, sem máshol nincs meg a válasz:
T400, a harmadik 42T3284 -t nyúzom, és egyszerűen nyikorog, nyeklik-nyaklik alattam fél-háromnegyed év alatt, kimaradnak leütések, változik a nyomáspont, stb.Próbálom kideríteni, hogy ez melyik gyártóé, mivel emlékeim szerintem az NMB-t megvette a Chicony, és minden keresésem összevetve ez Chicony, tehát ha másik gyártótól szeretnék T400 billetyűzetet, marad az ALPS, ami ha mindent jól olvasok 42T3220 kellene, hogy legyen, kérlek javítsatok ki, ha tévedek.
Viszont... szívem szerint visszanyúlnék régebbre, mondjuk T60 ALPS-hoz, ha jól tudom, akkor gond nélkül belepasszol a T400-ba VAGY párom X201 billentyűzetét kereném meg, ami alul kék emelős, ergo eméletileg ALPS - árakat és elérhetőséget tekintve mondjuk sajnos UK English lesz az. ( nagy enter, stb., de legalább kapható )
Őszintén: tudtok konkrétat ajánlani? Tökmindegy, milyen szériába való, csak belemenjen a T400-ba és ne Chicony legyen
Értsd, FRU szám kell, sőt, ha pl. ebay linket tudtok, az már tényleg isteni csoda lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- További aktív témák...
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO 5 /RYZEN 7-7735HS/16GB 512SSD NVIDIA RTX 3050TI 4 GB 144Hz
- Asus TUF Gaming A1S
- Asus Vivobook Go E1504GA-NJ146 /2026.01.02 gari/ 12gen. 8mag-8szál / 8gb RAM / 512 NVME/ WIN 11 PRO
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest