Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
cadeyrn
üzenetére
"Próbálom kideríteni, hogy ez melyik gyártóé, mivel emlékeim szerintem az NMB-t megvette a Chicony, és minden keresésem összevetve ez Chicony, tehát ha másik gyártótól szeretnék T400 billetyűzetet"
Honnan veszed, hogy megvette a Chicony? Nem kötekedésből kérdem, csak a neten nem találtam erről infót. Meg az NMB billentyűzeteken kívül rengeteg más terméket is gyárt, mint csapágyak, motorok, ventilátorok, stb.
A Chicony egyébként eleve teljesen más mechanikát alkalmaz mint az NMB, felépítésben inkább az ALPS áll közelebb hozzá.
-
Gondwana
addikt
válasz
cadeyrn
üzenetére
Billentyűzet gyártójra eddig a legmegbízhatóbb információforrásnak az UR-kód (vagy RU vagy ahogy olvasod a fordított R-t az U mellett) bizonyult: az alatta lévő szám a gyártó egyedi azonosítója, valahonnan hipotalamusz előtt kicsit balra nekem úgy dereng, hogy 96000 vagy valami hasonló volt az NMB, ez alapján hasonlítsd össze a billentyűzeteidet.
(Ezen a mennyire hajlik a HDD-nél, meg ki kell-e ott tömni dispután engedelmetekkel jót mosolyogtam: a nyílás eleve magasabb mindig, mint 9.5mm, talán még a 13mm-t is eléri, mégse jutott eszébe senkinek, hogy hdd felett is ki kell tömni, ráadásul eddig az összes 2.5" hdd-n láttam olyan feliratot, hogy DO NOT PRESS, tehát valószínű, hogy nem látták elő teherhordó vázszerkezeti elemként vaó használatra, ráadásul a két gumibakot soha nem a hdd tartja, hanem a fémkeret, azaz üresen is berakhatod a keretet, nem fog mozogni,
ha meg mégis zavar a tudat, tömd ki wcpapírral. Az meg, hogy hű de hajlik a Mg-ötvözet a HDD-nél nálam szintén a nemrendeltetésszerű használathoz tartozik.)Szerk.: T43 napi árfolyamon - az nem P4 lesz, hanem Pentium M, illetve nem írtad, hogy intel, vagy Ati X300, milyen kijelző...
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)