Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
Már majdnem elkezdtem írni, hogy fogalmam sincs, ez az Edge mitől Thinkpad, hiszen megfosztották lényegében minden TP karaktertől, meg hogy én sokkal inkább valami premium szintű Ideapadként "marketingeltem" volna, és akkor kevésbé szúrná a szemem. Aztán úgy voltam vele, hogy még hátravan fél oldal a tesztből, azt még elolvasom, és utána megírom jól a frankót. Erre mit találok az írás legvégén:
"Overall I find it interesting that Lenovo added the Edge to the ThinkPad lineup. The only features it shares with the ThinkPad notebooks is the recognizable touchpad with pointing stick controls and the logo on the palmrest. If it was introduced as a new IdeaPad the keyboard change would have been better received and the chassis design would have been criticized less."
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Lenovo LOQ - Prémium Care Garancia - i7 13650HX / 16GB DDR5 / RTX4050 / 1.5TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi