Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
Már majdnem elkezdtem írni, hogy fogalmam sincs, ez az Edge mitől Thinkpad, hiszen megfosztották lényegében minden TP karaktertől, meg hogy én sokkal inkább valami premium szintű Ideapadként "marketingeltem" volna, és akkor kevésbé szúrná a szemem. Aztán úgy voltam vele, hogy még hátravan fél oldal a tesztből, azt még elolvasom, és utána megírom jól a frankót. Erre mit találok az írás legvégén:
"Overall I find it interesting that Lenovo added the Edge to the ThinkPad lineup. The only features it shares with the ThinkPad notebooks is the recognizable touchpad with pointing stick controls and the logo on the palmrest. If it was introduced as a new IdeaPad the keyboard change would have been better received and the chassis design would have been criticized less."
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest