Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

(#34263) brd Jam, nyilván akkor lenne mérvadó, ha lenne egy hdd s is róla, de ennyi idő alatt nekem a kopsz xp se hibernált (nagyon messze nem)

A másik amiért írtam az ssd t, hogy amikor felébred a gép az nagyon lassú, hogy áll egy helyben a think es kezdő képernyő és ezerrel teker a winyó, mire belép tényleg a winbe. Arra gondoltam, talán a win7 meg a lenovo saját programjai amik futnak a háttérben, azokra kell várni sokat. :F

(#34261) franc0: nagyon egyszerű, apple nem jó autocadre, nem vagyok oda jelenlegi macbook designért (kályhaezüst szín a halálom autóba gépbe mindenbe) és baromira nem kompatibilis semmivel (nincs vga kimenete stbstb). Sony meg sem fordult a fejembe, mint írtam Lenovo, Hp, Dell ezeket tartom érdemlegesnek, de a Hp 1kg al nehezebb lett volna (ráadásul nem volt világítós billje se :P :B ), a dell precision meg 600k és ugyancsak dög nehéz. Viszont ez az új t530 mindenben megfelelt az igényeimnek így egyértelmű döntés volt.(16:9 től eltekintve :((( de azzal ugye nem tudunk mit kezdeni)

(#34265) audi100td :R semmivel. Valamilyen oknak lenni kell :F (mintha itt már tartottunk volna a beszélgetésben :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák