Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Magnat

veterán

válasz piqla #22632 üzenetére

Szia,

én is nemrég cseréltem a T60-at T400s-re. A T60-nal 2 bajom volt, az 1ik, h csak 3 giga ramot kezel, a másik meg h a kijelző fényereje nem mindig elég... utóbbival még együtt is tudtam volna élni, de virtuális géphez a 3 giga nem mindig elég. Nálam 160-170 volt a limit, elkezdtem T410-eket nézni, de miután lemaradtam 1-2 jó vételről és a Hardveraprót elárasztották a nemtomhogyhívják nevű kiskunhalasi "nemadomkiaserieltcsakahelyszínen" típusú hirdetések, ráadásul ahogy hallom, az i5-ös T sorozat hűtése sincs a helyzet magaslatán (volt aki emiatt vitte vissza), elkezdtem T400-akat nézni 100-110 körül. Aztán kikötöttem egy T400s-nél, majdnem az a konfig, amit te nézel, csak 256-os ssd-vel és kártyaolvasó nélkül. 1 dolog zavar benne, amit más is említett, h c2d arhitektúra, ami nyilván nem fogja tartani az árát már úgy mint az i sorozat, de 1ébként a proci erővel semmi gondom sincsen. Melegedni nem melexik, vékony, könnyű, mégis T minőség. És ha újan veszed, a 3 év gari elég megnyugtató. Az enyémen 4 év volt, 2 még hátravan, emiatt is döntöttem emellett. Szóval összegezve: nem rossz gép ez :)

Új hozzászólás Aktív témák