Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz dbius #16079 üzenetére

bocs, nem a te fejedet akartam leszedni, de nagyon erősen bennem maradt az első benyomás. mikor azt a sok színes ledet megláttam kábé olyan szintű tervezéssel, hogy "legyen 3 centinként egy más színű", akkor nálam onnantól okos lehetett, de szép meg jó nem.

meg ahogy említve lett megjött a sör, szóval bocsánat a kifakadásért.

a linkelt gép egyébként valóban szimpatikusabb lenne, mint a 2540p, feltéve ha van hdd keret hozzá. van hdd keret hozzá?

"Azért egy Elitebookot nem kellene ilyen könnyen leírni szerintem."

az ilyenekben azóta nem hiszek, mióta magam ragszalagozom a t61 lötyögő dolgait.

sose voltam hűde tájékozott notebookban, amit kaptam azt használtam. így retrospektívan visszagondolva azonban mégis jó támpont összehasonlítani mondjuk a dell d630 / d830-at a t61-gyel, vagy a dell c840-et a t43p-vel, vagy éppen a compaq armada e500-at a t21-gyel. akárhogy erőlködök csak arra jutok, hogy a thinkpad feliratúak mindig is agyonalázták az aktuális ellenséges próbálkozásokat. az árak viszonyáról nincs tudomásom, de ha jól sejtem legalábbis hasonló kategóriákról beszélünk.

@hankpoke: spec firewire szerintem nincs bennük. meg jelentős tényező lehet a wwan modem, csakúgy mint a wwan-előkészítés. ezekre érdemes odanézni.

[ Módosította: bwoay ]

Új hozzászólás Aktív témák