- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2025.10.10-én írtam üzenetet a 4iG szerviznek (pontosabban az ügyfélszolgálatnak) és akkor jött elég gyorsan az üzenet, hogy vihetem a laptopot hozzájuk. Végül elmentem a 4iG szervizbe és a kb. 30 perc eltévedési időveszteség után rátaláltam a szervizre. Ezután elmondtam az ott dolgozónak a problémám, kiderült, hogy a rendszerben nincs felvéve a gép. De tök érdekes volt, hogy ők már találkoztak ezzel a problémával és hogy modemcsere, alaplapcsere nem oldotta meg. Már anyu laptopjában megvolt a C szerviztől a modemcsere és az alaplapcsere. Szóval odaadtam a laptopot és akkor megmutattam a Telekom oldalán lévő APN beállításos információt. Ezeket kimásolta és akkor utána még valamit állított rajta, ami nincs fenn a Telekom oldalán, merthogy ez Windows beállításhoz tartozik. De végül meglett a hálózatra csatlakozás, pedig a nincs hálózat volt látható. Amúgy mint kiderült, a Telekom oldalán lévő adaton kívül, ami éppen nincs fenn, de a laptopomból kiszedtem adatot, az éppen hibás volt. Szóval nem minden laptop tud ugyanazzal a beállítással kapcsolódni a hálózatra, hanem ez függ a gyártótól, operációs rendszertől is. Amikor hazaértem, visszafele is eltévedve, villamossínt követve, akkor végül kiírtam egy Word dokumentumba, hogy miket kell beírni és kiválasztani az APN beállításnál ahhoz, hogy legyen a Lenovo ThinkPad L14 Gen 5-ben működő mobilinternet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő