- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Még el se terjedt, de már másolnak
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Nekem sosem esett kézre a terminálozás, pedig a régebbi TP-ken imádok gépelni amikor csak lehetőségem van rá. Olyan alap dolgokat megoldok terminálban mint mondjuk a frissítés, csomagtelepítés és társai, de például egy swap fájl kreálásához már ki kell puskáznom a parancsot. Hiába értem, hogy melyik része mire való és mit kell esetleg módosítanom a saját esetemben, fejből nem megy.
Mondjuk én 12 évesen ismerkedtem meg a Linux világával, és mivel akkor még internet nem létezett (számomra), így maradt a tanuld magad megoldás. Mondjuk ez utóbbi most sem változott, inkább százszor teszem tönkre a rendszert minthogy még egyszer Linuxos közösséghez forduljak bármi miatt is. Ennek ellenére a nyugdíjas T61-em például csak a Linux miatt használható még ma is (míg a GPU halál el nem választ), a T500-ra is az került, mivel sokkal könnyebb volt átszoktatnom erre a családot mint a Windows 10-re, az X230T pedig pont most kapott egy Mintet a Windows 11 mellé. Illetve most, hogy van már Proton, valószínűleg az asztali gép is kapni fog egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- YouTube
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Még el se terjedt, de már másolnak
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest