Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz HSM #101786 üzenetére

Ez egy eufémizmus?! :DDD Másmilyen...

A thinklight arról szól, hogy legyen fény. Hogy az most felülről vagy alulról jön szinte mindegy. Igaz, hogy a fenti világításnak azért vannak hozadékai, de nem állítja meg a napot ha éppen nincs többé megvilágítva a környező terület. Egyébként manapság nagyon keveset használom... Inkább eseti jelleggel jön jól.

A zárható vs nem zárható fedél nálam még nem okozott nagy meglepetést...

A billentyűzet viszont már okozott kellemetlenséget. Annyi hátránya van a t420-nak, hogy hangos. De az X260 nyomorítottsága zavaróbb... Az elrendezésről nem is beszélve. Még mindig keresem a jobb fent...

Panel dolog örök vitatéma volt...Tn -en is van élet. Van akinek ez prioritás. Én momentán nem végzek olyan munkát amivel a színhűségre figyelni kell.

A LAN meg a WIFI hibája egyedül az, hogy az Intel gyalázatos módon alig nyújt támogatást hozzá. A drivereket kb 2 percig fejleszti a kiadás után és kész... Így azért nem nehéz hibát találni egy ennyi idő konstrukcióban. Miközben a frissebb széria hibátlanság csak egy illúzió, hogy még nem találtad meg...

Egyébként én kicsit szomorúan láttam, hogy valamiért nem csaptak őrület felhajtást az Anniversary Edition körül. Mintha nem akarták volna, hogy sikerese legyen. Mit gondolsz miért?! :U

Új hozzászólás Aktív témák