Hirdetés
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
spyduck #3188 üzenetére
Tudod mit? Elhiszem neked, hogy a 6820s hűtése megelőzi a korát, és hogy minden más gépben vagy megy a venti, vagy nem, de a sebessége az állandó, ha megy. Már csak azért is, mert nincs kedvem öszeírni azt a több tucat különböző gépet, amit hosszabb-rövidebb ideig használtam már. Emellett - veled ellentétben -, utána is olvastam a dolognak.
""nem megy a venti"--> jó megy az mindig csak nem lehet hallani, de a lényeg nem itt van hanem a hangosságon!"
Ezt meg végképp nem értem. 40-50 fokos procihőmérséklet alatt (típusa válogatja) konkrétan áll a ventilátor, és csak a passzív hűtés hűti a gépet, e fölött kapcsol be a hűtés - szerinted csak egy, a gyártók szerint több fokozatban.
A linkelt képen az én gépem alapbeállításait látod. A gép ACPI-jában rögzített értékek alapján minden gépé hasonlóan néz ki, és alkalmanként módosítható is (pl a képen is látható NHC-vel).
"Olvass vissza a topikban mert volt már panasz arra, h a 6820s-nek folyamatosan megy a ventije!"
Több HP modell is van (szinte mindegyik), ami alapból olyan ACPI-val jött ki, hogy a userek panaszkodtak, hogy zajos a gép, nagy részüknél egy bios-frissítés módosította ezeket az értékeket, és utána csendesebbek lettek. Hogy téged idézzelek, "olvass vissza a topikban", mert ez egy visszatérő probléma HP gépeknél, már évek óta, több modellnél szisztematikusan.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000
- ASUS ROG Strix G15 G513RC 2022 (teljesen új, 3 év garancia)
- DELL LATITUDE E5490 VILLÁMAKCIÓ! 39.990Ft
- Lenovo ThinkPad T480 - i5 8350u/8GB/256GB SSD/HUN SZép állapot!!!Á++
- Jó állapotú Dell Precision 7740 i9-9980HK, 32GB RAM, 512GB SSD, RTX 3000, FHD kijelző laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest