Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz nfsu17 #3196 üzenetére

Ha adnak HP hologramos, dombornyomott, mittudoménmilyen garjegyet, amin a szériaszám egyezik a gép szériaszámával, ráadásul magyar a billentyűzet és az operációs rendszer, akkor nincs átverés, az új gép. A szériaszám alapján te is leellenőrizheted a HP honlapján, vagy a HP supportnál.

Hogy az asis megéri-e? Én asis gépet vettem, ugyanennél a cégnél, több alkalommal is, ráadásul jópár éve, és még mindig megvan a cég, nem szívódtak fel, szóval ez valamilyen szinten biztosíték. Garanciális problémám egyszer volt, a merevlemeznek volt érintkezési problémája, szó nélkül átnézték, és lenyomtak rajta egy félnapos tesztet, miután megigazították. Hogy egy alaplapcseréhez, vagy kijelzőcseréhez hogy állnának hozzá, arról őszintén szólva fogalmam sincs, de úgy gondolom, hogy az elmúlt néhány évben ettől lenne hangos a fél online világ, ha rendszeresen ilyesmi problémáik lennének.

Ezzel együtt az asis gépeket nagyon átgondoltan kell venni - nekem is a használt géppel szemben volt csak alternatíva.

A Vista OEM verzió, előre van telepítve a gépre, aktiválást nem igényel, telepíteni sem kell, az első indításnál végigvezet egy beállítási folyamaton - ha ezt a bolt már nem tette meg helyetted. Ekkor hozhatsz létre egy rendszervisszaállító lemezt is gond esetére.

p

Új hozzászólás Aktív témák