Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #40263 üzenetére
Szerintem 14"-on még vállalható az 1366x768-as felbontás, nem szükséges az 1600x900. Talán már 15,6"-nál jól jönne. Az már egy másik része a dolognak, hogy lehetne jobb minőségű az az 1366x768-as panel. Biztos nem költenék plusz még ilyesmire.
-
benderguz
csendes tag
válasz
SeniorTilla #40257 üzenetére
Igen fel telepítem felismeri,de egy kis háromszögbe egy felkiáltójel van mellette.Viszont akkor is ott van a felkiátó jel ha nincs telepítve semmi.
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #40251 üzenetére
Hard Disk Sentinel 100% írja és nincs hiba.
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #40249 üzenetére
Tegnap telepítettem újra most megint telepíthettem a win-t. Előfordulhat megint?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SeniorTilla #40241 üzenetére
-
Peczek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #40241 üzenetére
Jó, majd költök a pedikürre, de a cad-es programokkal (pl. Archicad) a controlt folymatosan használod.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #40222 üzenetére
Tehát akkor ezért. Egyébként már kezdenek eltűnni lassan ezek a mellékelt win telepítő lemezek.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #40220 üzenetére
Tudod az az érdekes, hogy egy régi majd 10 éves gépre nem ment fel, csak a gép gyártói lemezes xp-je, ugyanis, csak a gyári lemezes telepítőnél fogadta be a laptopon lévő matricás kulcsot, más xp esetében nem.
Egy másik gépen szintén ez volt, utólagos regisztrálásnál nem fogadta be a win7 matrica kulcsot, csak ha az a gép gyártói lemezes win7-ről volt telepítve. Szóval benne kellett, hogy legyen már régen is a biosban. -
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #40215 üzenetére
Egyébként nem tudod miért hagyták abba ezt a matricás dolgot?
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
SeniorTilla #40212 üzenetére
Szóval, ha egy kalóz oldalról leszedek egy sima win 8 telepítőt, akkor azt felrakom, ugye a gépbe bele van égetve a serial, és akkor ennyi?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #40212 üzenetére
Igen, közben újraszerkesztettem.
Milyen jó volt, amikor még rajta volt..szerk: a többit ugye nem nekem írtad?.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
SeniorTilla #40207 üzenetére
Windowsal vettem, de használtan, így nincs lemezem...
Kellene vennem, egy ilyet? -
littleNorbi
aktív tag
válasz
SeniorTilla #40189 üzenetére
Sajnos nekem is ez volt az érzésem. Köszönöm!
-
animatrix11
őstag
válasz
SeniorTilla #40175 üzenetére
Ebayről vettem, küldtek hozzá valami papírt az megfelel? Azért kérdeztem, mert valakik azt mondta semmi nem kell csak beviszem a szerízbe
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #40175 üzenetére
Ez így van, tényleg kell valami papír, amivel lehet igazolni a gépet, egyébként jogosan.
-
mightymo3
tag
válasz
SeniorTilla #40154 üzenetére
Pont ilyenre gondoltam. Nekem usb kell mert nincs meghajtom de akkor nem kell 10 ezrekben gondolkodni. Köszönöm a segítséget.
-
mightymo3
tag
válasz
SeniorTilla #40152 üzenetére
Köszönöm. Szeretem amikor nem kell annyit barmolnom az egésszel, amúgy tőled vettem a gépet. Mit tartalmaz ez a csomag
-
Csokiii
aktív tag
válasz
SeniorTilla #40130 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SeniorTilla #40115 üzenetére
& Khelben: értem és köszönöm a választ
igazából csak azért gondoltam mert azért a 64 MB kevésnek tűnik nekem...
bár ezekhez az igp-khez annyira nem értek mint a régi módi integrált vga-khoz -
válasz
SeniorTilla #40073 üzenetére
Kis naivak voltunk...
-
OnlineWolf
tag
válasz
SeniorTilla #40058 üzenetére
Köszönöm a megerősítést!
Ideillő eset: Amikor eladtam a laptopom, kedves voltam és 55%-ra merítettem a leendő felhasználónak (GLS futár szállította pénteken és csak hétfőn (ma) veszi át).
-
SkiDev
őstag
válasz
SeniorTilla #40054 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! 73%-ig lemerítettem, most tölt...
Csak furcsálltam, hogy eddig 100% közelében is töltött, még 89%-on sem akart most."És ha folyamatosan így használod, tönkre fog menni az akksid." ~ hogyan lehet jól használni?
-
Razermazer
őstag
válasz
SeniorTilla #40041 üzenetére
Köszönöm az infot, utánanézve a hűtőnek én még ebay-en sem nagyon találtam másfajta hűtőt ami passzolna rá, csak a gyári. Azt használják az i7-hez is [típusát tekintve ezt] másik fajta az diszkért gpus változathoz való, nem is tudnám használni, ütközik az alaplapba.
Ahogy írtad lehet hogy van olyan hűtő ami passzolna rá és erősebb, de lövésem sincsen, hogy melyik lenne, mérete mekkora? valaki esetleg tudná? az ne tartsa magába.
Ha más nincsen a gyárival megnézzük mit tud, biztos hangosabb lesz mint i5-el ez biztos, throttlingot is megnézzük ha beáll 70-75 fokra akkor nincs mitől tartani, ez az alap szerintem egy sandy i7-nél 2670qm-nél ennyi volt, vagy az kerül bele vagy egy 2630qm. Ht nem is nagyon lesz használva elég a 4 mag, akkor mindjárt hűvösebb. -
Pferi
senior tag
válasz
SeniorTilla #40020 üzenetére
Annyi volt a gondja hogy nagyon sokat és erősen ment a hűtőventilátor a notebookban. Utána elvittem kitakaríttatni egy szervizbe, azóta sokkal halkabban teszi a dolgát.
-
nexwo
őstag
válasz
SeniorTilla #39999 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
adatfalo
senior tag
válasz
SeniorTilla #39983 üzenetére
Szia!
Köszi, próbáltam fellelni a gyári drivereket, de a HP weblapján egyszerűen semmi nincs jelenleg ehhez a típusú gépekhez, de ha esetleg tudnál adni egy működő linket azt nagyon megköszönném. (google most nem volt a barátom).
-
Atomantiii
addikt
válasz
SeniorTilla #39986 üzenetére
Igen azt tudom, hogy a 32 bites nem használ annyit.
-
Atomantiii
addikt
válasz
SeniorTilla #39984 üzenetére
Mint már írtam nincs nálam a gép, ezért fogalmazok én is így. De akkor továbbadom, hogy próbáljanak csak 1 rammal telepíteni, valamelyikkel hátha beindul. Csak az az érdekes, hogy a bios meg látha a 8 gigát. Azért köszi, remélem jutunk valamire.
-
Atomantiii
addikt
válasz
SeniorTilla #39977 üzenetére
Nem lehet, hogy a biosban kell neki állítani valamit? Valakinek valami ötlete még esetleg?
-
Atomantiii
addikt
válasz
SeniorTilla #39977 üzenetére
Biosban látja a 8 GB-ot, de akkor megírom neki, hogy próbálja egyesével külön hátha úgy tovább megy a telepítő.
-
Atomantiii
addikt
válasz
SeniorTilla #39975 üzenetére
Nincs nálam csak kérdezték tőlem, hogy mi lehet a gond vele, mert nem tudnak rá telepíteni win 8-at. Azért akarnak 64 bitest, mert 8 GB ram van benne.
-
fbeni91
tag
válasz
SeniorTilla #39966 üzenetére
jó igaz nem úgy írják. de próbáltam eggyesek kedvé-ért le egyszerűsíteni a dolgott. akko CPU. ennyi. Helyes írást mért kéne nézni? én sem nézem senkijét.
más részt pedig szervizes vagyok. de sajnos az electronikai részhez nem értek, nincs micro electronikai végzettségem! :/
nem néztem le senkit, csak kár olyanokat írni h tápot néztem-e h jó? aksi jó-e? stb.....
thx... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
+1
leírtad ami eszembe jutott amikor olvastam az írását az Úriembernek -
KZP
őstag
válasz
Ritkán értünk egyet, de most a szívemből szóltál!
-
Thusor
őstag
válasz
SeniorTilla #39962 üzenetére
Akkor gondolom ezt garanciába cserélik. Még november végéig garanciális a gép. Melyik szervíz ajánlott most garanciában?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
SeniorTilla #39931 üzenetére
A feleségemnek otthonra vettünk 1 éve egy HP250-et,semmi bajunk vele.A vele egy árban lévők is hasonlók voltak.Szerintem ez is pénztárca függő.Ha nem fogyna,nem gyártanák.
-
OnlineWolf
tag
válasz
SeniorTilla #39903 üzenetére
A mobiltelefonok is újonnan a boltban ezért vannak 50% körül.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39897 üzenetére
Igen, az a válasz nagyon érdekes lenne, pláne úgy, hogy sok mindenki abban a tudatban volt akkor és még most is páran, hogy oda majd tesz bele egy rendszer ssd-t és milyen szép lesz.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39894 üzenetére
Ja hogy 3g-nek, de miért nem lehetett msata ssd támogatást adni még neki?...pláne egy olyan gépbe..
-
hurenzon
senior tag
válasz
SeniorTilla #39880 üzenetére
Pl.
Itthon ezt adják 10 e Ft értDe nem tudom, hogy kell kicserélni.
-
letepem
aktív tag
válasz
SeniorTilla #39872 üzenetére
most próbálkozom wincrisis-szal csak sajnos olyan régi ez a lapos 7-8 éves hogy normális biost nehezebb hozzá találni,mint megcsinálni! Konkérat nem tudok belépni a biosba ez itt a gondom!
Csináltam már pár biosfrissítést, mindig "védekezem", szóval velem ilyen probléma még nem fordúlt elő!
Nem én csináltam, elvileg a HP saját bios toolját használta a 8510p monitor letöltésein belül elérhetőt. Ezért nme értem, ha tényleg így történt egy gyártói biosflashtool hogy tudta elrontani!? -
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39872 üzenetére
Csak megjegyzésnek: nem ilyenkor van az, hogy ki kell cserélni a bios chipet vagy az alaplapot?, ami ugye..
-
rappit4
őstag
válasz
SeniorTilla #39861 üzenetére
Na most annyit csináltam, hogy a device managerben letöröltem a realtek drivert és újraindításnál eltűnt a beats kezelőfelület.
-
rappit4
őstag
válasz
SeniorTilla #39859 üzenetére
Pont ez az, hogy sehol sem találom. Csak a realteket írja közben az ikonja ott a tálcán és bele is nyúl a hangba. Device managerben is csak a realteket látom. Direkt nem telepítettem fel, de mikor felfrissítettem 10-re magától feltelepült. Egyébként bocsánat, hogy egy kicsit erősen fogalmaztam, de eléggé felhúztam magam rajta.
-
Ciccuka
veterán
válasz
SeniorTilla #39817 üzenetére
Legalább 20 laptopos bios frissítésen vagyok túl és eddig még mindegyik sikerült.
A baj azzal van, hogy a szakmai fórumon akkor bújnak elő a fórumtársak az odújukból, amikor a másikat kell kritizálni. Igazából pont te álltál neki kritizálni.
-
hurenzon
senior tag
válasz
SeniorTilla #39808 üzenetére
Egy hsz is elég lett volna....
Neked meg tudnod kellene a szabályzatot. ... mielőtt másnak szólsz be.... -
Ciccuka
veterán
válasz
SeniorTilla #39808 üzenetére
Ha nem egyezik a véleményünk, módszerünk az nem feltétlen butaság.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39805 üzenetére
Főleg akkor, ha a gép+bios+driverek tökéletesen működnek együtt, akkor azzal a bios-szal jó lesz amíg a gép elromlik vagy lecserélődik, akár 8-10 évig is (pl. van is egy 8 éves laptop még a gyári bios-szal). Általában nem is keresek, foglalkozok bios-szal, mintha az nem is lenne.
(Egyszer volt, amikor frissíteni kellett bios-t, de ott maga a gép volt hibás és csak a teszt miatt mint lehetőség). -
Ciccuka
veterán
válasz
SeniorTilla #39795 üzenetére
Igen a gyári legfrissebbet kell felrakni, miután az összes windows frissítés is a helyére ment.
-
Ciccuka
veterán
válasz
SeniorTilla #39793 üzenetére
Ha felraksz egy régebbi drivert és utána kezded el frissíteni a windows-t az nem a épp a legjobb megoldás. Példásul SSD-k esetén jobb a windows-os AHCI driver, mint az AMD-s.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39782 üzenetére
Kicsit elmaradtam a témában úgy néz ki.
Valóban jó lenne, ha valaki kicsit részletezné a dolgot. -
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39780 üzenetére
Akkor a kijelzőben mi romlott el, ha nincs invertel és kábel sem lehet?
-
gabee jr
tag
válasz
SeniorTilla #39766 üzenetére
Megtaláltam
Ezek szerint Windows install ISO ki fogja tudni olvasni az UEFI biosból az ott tárolt kulcsot, elvileg semmi nem kell hozzá. Na kíváncsi leszek erre... -
gabee jr
tag
válasz
SeniorTilla #39766 üzenetére
Milyen progival essek neki kiolvasni a biosból a kódot? Valami spéci HP szoftver, vagy hogy kell elképzelni?
-
adika4444
addikt
válasz
SeniorTilla #39753 üzenetére
Na ebbe belegabalyodtam ahogy olvastam, de nagyon, úgyhogy leírom az elképzelésem aztán ez befolyásolja a 3 év garit?
Tehát egy ilyen gépet tervezek december folyamán venni a Laptopszalontól, és bele szeretnék tetetni egy SSD-t a hdd helyére, hdd helyett pedig majd egy 1 tb méretű WD Red-et az optikai helyére.
Ez járhat bármiféle garanciavesztéssel?
Köszi! -
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39753 üzenetére
Na, ezt még nem tudtam, tehát ha pl. kicserélték benne a fant, akkor már nem vehető rá bővítés?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39751 üzenetére
Egyébként nekem is így mondták régebben, hogy a lejárta előtt lehet, a fordítottjának egyébként nem sok értelme lenne.
-
sztikac
őstag
válasz
SeniorTilla #39745 üzenetére
Bocs, hogy nem magyarul van a link, de itt elég egyértelműen le van írva:
Vásárlástól számított 180 napon belül veheted meg. A Post Warranty CP az más téma.
Ez a HP hivatalos állásfoglalása.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39740 üzenetére
Igen, pl. van egy ssd, van széria száma, a széria számot hiába mutatja be az ember az eladónak, legfeljebb azt mondja, hogy viszlát.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #39734 üzenetére
köszi
de akkor elvileg SN alapján is működik továbbra is?
Értem én és egyet is értek a számlás vásárlással -
drmotto
őstag
válasz
SeniorTilla #39702 üzenetére
Nem az enyém a gép, én csak frissíteném. Egyébként ha nem jön be a tulajnak, van gyári win7 telepítő, visszatesszük a régit.
(#39703) szabonagyur
Nem én ragaszkodok hozzá.
-
adika4444
addikt
válasz
SeniorTilla #39695 üzenetére
Ja értem. Meg közben eszembe jutott, az USB különbség is, 450 és 650 között 2x2.0 2x3.0 kontra 4x3.0 bár manapság szerintem 2 3.0 is bőségesen elég.
A választ köszi! -
Daczy
aktív tag
válasz
SeniorTilla #39676 üzenetére
A sajat billentyuje sem megy, illetve kulso usbs sem. Mar nem tudok mire gondolni. A gep mpst kerult hozzam, nem tudom a korabbi eloeletet.
-
Daczy
aktív tag
válasz
SeniorTilla #39670 üzenetére
Nem, előtte se ment, és a frissítés után sem ment. Azért frissítettem, mert bíztam benne, hogy ez megoldja a problémát. Lehet, hogy hardverhiba?
-
Daczy
aktív tag
válasz
SeniorTilla #39668 üzenetére
Sajnos nincs ilyen menupont, csak egy butitott phoenix bios van rajta (hp szokas...)
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39657 üzenetére
Ha nem lehet váltani az integrált és a dedikált karik között, hanem alapból a dedikált megy mindig, akkor bizony plusz fok töbletek vannak, egy integráltas alapjáraton is hűvösebb, mint egy dedikált, és van, hogy még már pár fok is (pl. 4-5 is már) sokat számít a burkolatot tekintve. Nekem biztosan nem kellene dedikáltas, főleg, hogy amint írtam fentebb, már egy hd3000 is megteszi ált. felhasználásra a mindennapokra, nemhogy egy mostani hd4600 illetve hd5600, mindenre bőven jó, még sok is.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39651 üzenetére
Csak kiegészítésnek, hogy az lehet hogy más egy eb. mint egy pb. , de a mostaniak már nem olyanok, mint pl. amiket írtam az előző hsz.-ben.
-
válasz
SeniorTilla #39636 üzenetére
Ha valakinek annyira kell a teljesítmény, az nem U-s procit fog venni. Tény, 20% körül tudhat többet egy jól behűtött(!) i7-5600u az 5300u-nál. (a családban van 5200u és 5600u, majd ránézek 1x a kicsire is aidával) Viszont ha elbírod a 4magos mobil munkaállomást, akkor mehet egy rendes 4magos i7, multiban dupla teljesítménnyel. Ha nem bírod el, akkor így is úgy is kompromisszum.
-
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla #39630 üzenetére
Az U-s I7 pont annyival gyorsabb az I5-nél, amennyivel magasabb az órajele. Ez jelen esetben 2,9 vs. 3,3 GHz turbo módban, ami kb. elhanyagolható, de legalábbis nem érezhető különbség. Felárat nem ér.
-
bali93
tag
válasz
SeniorTilla #39613 üzenetére
Kipróbáltam win7-tel is, konkrétan telepítés után egyfolytában újraindul. Ebből asszem szerviz lesz.
-
bali93
tag
válasz
SeniorTilla #39613 üzenetére
7-essel nem, de 8-assal és 10-essel illene mennie, ha már van rá driver...
Megkérdezem a Win topikban is, köszi. -
b.kov
senior tag
válasz
SeniorTilla #39601 üzenetére
Köszi! Még próbálkozok akkor, aztán ha az sem, akkor visszaviszem.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #39586 üzenetére
Tényleg, ez a külső monitoros dolog még egy jó ötlet.
-
Viktor77
titán
válasz
SeniorTilla #39574 üzenetére
Pedig de. Ráadásul a 4+2 dualban megy.
-
TomiTheHero
csendes tag
válasz
SeniorTilla #39574 üzenetére
Na igen, tanultam belőle.. fizikailag kell megnézni amit csak lehet, mert ezek szerint progi néha csal...
Köszi! -
TomiTheHero
csendes tag
válasz
SeniorTilla #39570 üzenetére
RAM-ra kérdeztem vissza.
Bár kezdek rájönni a problémára.. 1333MHz ramot vettem.
HP Support Assistans szerint 1067MHz ram dolgozik a gépben.
Viszont megnéztem a ténylegesen bent lévő RAM spare (621569-001) számát, az szerint 1600MHz.
Köszi HPAmi biztos, hogy 1333MHz nem megy.
HP oldalán semmit se találok a gépemről, jó lenne legalább azt tudni, hogy tényleg csak 6GB a max, vagy húzható 8-ig.
Hiába keresek ezekre rá, nem ad találatot:
Gyári szám: CNF111CFFK
Cikkszám: LN229EA#AKC -
Viktor77
titán
válasz
SeniorTilla #39570 üzenetére
A ramos válaszodra kérdezett rá.
-
TomiTheHero
csendes tag
válasz
SeniorTilla #39565 üzenetére
Melyik paramétere miatt nem jó?
-
gyuszmó
őstag
válasz
SeniorTilla #39528 üzenetére
thk
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #39486 üzenetére
Értem, akkor meg se próbálom.
-
jety91
őstag
válasz
SeniorTilla #39492 üzenetére
Nekem nem a win10-el van a bajom, az eddig meglévő driverek sincsenek fenn a honlapjukon (win 8.1)
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #39492 üzenetére
Nem tudom miből gondolod nekem ez annyira fontos
-
glspeter1
őstag
válasz
SeniorTilla #39471 üzenetére
Már megoldottam, de azért köszönöm.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
SeniorTilla #39445 üzenetére
Lehet, hogy nem a legfrissebb a proci, de nekünk nincs vele gondunk.
Ősszel 119000 Ft-ért lehetett kapni WIN8.1- nélkül, mi 129000FT-ért vettük WIN8.1-el.
Akkor ilyen jellemzőkkel rendelkező más gyártmányok is ennyiért mentek.
A feleségemnek vettük netre, iskolai munkákra.
Természetesen az igények meghatározzák, hogy milyen árkategóriájú gépet kell venni. -
doora18
csendes tag
válasz
SeniorTilla #39409 üzenetére
Csak új gépek jöhetnek szóba, cserébe kicsit bővebb keret van rá.
-
davis999sola
tag
válasz
SeniorTilla #39392 üzenetére
kösz a gyors választ
jakos73köszi
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #39387 üzenetére
Oké, köszi. Csak egy kolléga céges gépe, szóval, ha megkergül, akkor nem lesz túl derűs, csak kukáztam neki otthonról egy 1 gigás modult, mert panaszkodott a sebességre (joggal) és új gépet egyelőre nem kap. 32-bit oprendszerrel nagyon csodás a szerkezet...
Ez az össz bővítés nagyjából, 2 gigás modul már pazarlás volna...
-
frovery
senior tag
válasz
SeniorTilla #39376 üzenetére
Szerintem meg a te megközelítésed a felháborító. Kötelessége a gyártónak gondoskodnia a driverekről. Az természetes, hogy a régiekhez már nem készítenek újabb oprendszerre, nade egy zsír újhoz sem, az szerintem felháborító.
Ez olyan, mintha veszek egy autót, amihez nem gyártanak üzemanyagot. -
nemi67
újonc
válasz
SeniorTilla #39366 üzenetére
Köszi,
itthoni, garis. -
zsolthee
senior tag
válasz
SeniorTilla #39338 üzenetére
2-3 hetes a gép, nem poros.
Mivel nincs benne más mozgó alkatrész, más nem is lehet elvileg.
Most van időm megint foglalkozni vele, terhelem egy kicsit MemTest-tel, hátha megint elő tudom idézni.
Megy már 20 perce, de zörejnek semmi nyoma. Pedig múlt héten én is hallottam a kattogást, nem csak a user...
A ventilátor háza lehelet vékony lemezből van, nem "vastag" műanyag mint a 8560/8570 sorozatban. Nem lehet, hogy az rezonál, hozzá ér a lamellákhoz?
Csak azt nem értem,hogy ha megy aktívan a hűtés, akkor miért ilyen csendes?
Na, eljutottam odáig, hogy már az is baj ha nincs hangja... -
HPAA
őstag
válasz
SeniorTilla #39244 üzenetére
a képernyő pontos típusa már megvan , az fix
már csak a hozzá való /elméletileg 50 pin-es/ lcd kábel pontos típusát kellene valahonnan teljes bizonyossággal meghatározni
ahogy olvastam ez az egyedüli kijelző amihez ez kell , az összes többihez 40-es valóelvileg ez lenne az , de sehol nem láttam még hivatalos leírásban : P/n:dc02000xb00
5let , hogy pontosan hol tudnám kideríteni
-
HPAA
őstag
válasz
SeniorTilla #39244 üzenetére
no igen , érdemes lenne megnézni a gép sajátját , viszont ott ugye a neve is adja : a sajátja lenne
-ezesetben egy TN-es FHD panel a hozzá tartozó kábellel
amire szeretném átváltani az ugye egy másik , ugyanezen széria csúcsának számító
-DC FHD panel 50pines kábellel
ennyit sikerült kiderítenem eddigszerintem gond nélkül cserélhető, viszont pontosan kellene tudnom mielőtt berendelgetem , illetve pl. az 50-es kábelnek is kellene pontos száma...
-
8nemesis8
veterán
válasz
SeniorTilla #39214 üzenetére
Mit javasolsz?
Maradjunk a Yoga 2-nél?
Egyébként nem meglepetés annyira, nézegettük vele a gépeket! -
sz.j
nagyúr
válasz
SeniorTilla #39207 üzenetére
Köszönöm a részletes infót.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SeniorTilla #39209 üzenetére
értem, köszönöm a választ
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SeniorTilla #39207 üzenetére
+1
ez így is van, szerintem is - bár még sohasem próbáltam -, csak próbáltam virágnyelven fogalmazni, nehogy bünti legyen belőle
de elvileg menni fog...
annyi engem is érdekelne hogy akkor is lehet gari vesztés nélkül hdd-t cserélni ha meg kell ennyire bontani egy notebookot?
link
már minthogy ez is benne lehet a kézikönyvében? -
Sokimm
senior tag
válasz
SeniorTilla #39173 üzenetére
Adjunk neki több feszt, és akkor: "égessük el".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged