- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
szabonagyur #37988 üzenetére
Köszi a tippet, AMD megoldása nem is működik csökkentett módban (
), úgyhogy a DDU "megmentett"
Úgy tűnik, a 61161-es számú működik egyelőre, remélhetőleg így is marad. -
Ragnar95
félisten
válasz
szabonagyur #37986 üzenetére
Az alkalmazások automatikus frissítések azt hiszem, bepipáltam.
Miközben a driver felment netre volt dugva.
Most csökkentett módban megpróbálom törölni a Catalystot, aztán teszek egy próbát a 61161 kódnevű driverrel a 61159 helyett, hátha ezzel több sikerrel járok. -
Ragnar95
félisten
válasz
szabonagyur #37984 üzenetére
Valóban, nem értem, nekem miért nem hozta ki a kereső
Viszont én is elírtam, mert Pavilion 17-F102NH, nem F101
Esetleg arra ötlet, hogy bírjam működésre a gépet?
Amúgy most nézem, ugyanezt a drivert raktam fel, ami a 17-F102NH driverlistájában is szerepel és így nincs kép -
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
A családba Karácsonyra került egy HP Pavilion 17-F101NH notebook, ami FreeDOS-szal érkezett.
Először Win7-et próbáltam felrakni rá, de rájöttem, hogy arra a HP volt olyan kedves és nem készítette el a drivereket, így még az USB portok sem mentek, úgyhogy jött a Win 8.1.
Itt minden szép és jó is volt, amíg fel nem raktam a Catalystot, ami viszont elég komoly problémát okozott, mivel miután felraktam kért egy rebootot és azóta nincs kép bekapcsolás után. Betölt a windows, először még a bejelentkezési képernyő is bejött, mostmár viszont az sem, egyszerűen megjelenik a windows logó, majd full fekete képernyő.
Csökkentett módban jó minden, de szeretném normálisan használni a gépet.
Zseniális módon a HP honlapján a specifikáció is rossz és nincs is driver a géphez, a driver menüpont egy másik modellhez dob át, aminek tök más a hardvere, így innen töltöttem le a legfölső graphics drivert, mivel ezt dobta még fel a honlap és ez nagyjából stimmelt hardverileg.
Itt a helyes specifikációval szerepel a gép.Hogy tudnám működésre bírni nem csökkentett módban a gépet lehetőleg úgy, hogy a videókártya is működjön?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Proxmox VE
- Energiaital topic
- Sorozatok
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- DELL 7490 i7-8650U 16 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB / 256 GB FULLHD TOUCH WIN11 EU BILL - ÁFÁS számlával!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Dell Latitude 7420, 15,6" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest