- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
szabonagyur #37988 üzenetére
Köszi a tippet, AMD megoldása nem is működik csökkentett módban (
), úgyhogy a DDU "megmentett"
Úgy tűnik, a 61161-es számú működik egyelőre, remélhetőleg így is marad. -
Ragnar95
félisten
válasz
szabonagyur #37986 üzenetére
Az alkalmazások automatikus frissítések azt hiszem, bepipáltam.
Miközben a driver felment netre volt dugva.
Most csökkentett módban megpróbálom törölni a Catalystot, aztán teszek egy próbát a 61161 kódnevű driverrel a 61159 helyett, hátha ezzel több sikerrel járok. -
Ragnar95
félisten
válasz
szabonagyur #37984 üzenetére
Valóban, nem értem, nekem miért nem hozta ki a kereső
Viszont én is elírtam, mert Pavilion 17-F102NH, nem F101
Esetleg arra ötlet, hogy bírjam működésre a gépet?
Amúgy most nézem, ugyanezt a drivert raktam fel, ami a 17-F102NH driverlistájában is szerepel és így nincs kép -
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
A családba Karácsonyra került egy HP Pavilion 17-F101NH notebook, ami FreeDOS-szal érkezett.
Először Win7-et próbáltam felrakni rá, de rájöttem, hogy arra a HP volt olyan kedves és nem készítette el a drivereket, így még az USB portok sem mentek, úgyhogy jött a Win 8.1.
Itt minden szép és jó is volt, amíg fel nem raktam a Catalystot, ami viszont elég komoly problémát okozott, mivel miután felraktam kért egy rebootot és azóta nincs kép bekapcsolás után. Betölt a windows, először még a bejelentkezési képernyő is bejött, mostmár viszont az sem, egyszerűen megjelenik a windows logó, majd full fekete képernyő.
Csökkentett módban jó minden, de szeretném normálisan használni a gépet.
Zseniális módon a HP honlapján a specifikáció is rossz és nincs is driver a géphez, a driver menüpont egy másik modellhez dob át, aminek tök más a hardvere, így innen töltöttem le a legfölső graphics drivert, mivel ezt dobta még fel a honlap és ez nagyjából stimmelt hardverileg.
Itt a helyes specifikációval szerepel a gép.Hogy tudnám működésre bírni nem csökkentett módban a gépet lehetőleg úgy, hogy a videókártya is működjön?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest