- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
2ning
tag
válasz
Aethelstone #35288 üzenetére
Találtam a BIOS ban a secutity beálloknál hogy secure erase. Fel is hívja a figyelmet hogy vigyázz mert minden adat elvész. Ez vajon a recovery és minden partícióról töröl?
-
2ning
tag
válasz
SeniorTilla #35285 üzenetére
Ez jó hír! Bocsi biztos alap kérdések, de első új laptop.
Ha engedi az összes partíció törlését a win 8 telepítő, és letörölném az összeset, utána leformázható NTFS-re? -
2ning
tag
Üdv HP guruk!
Kellene egy kis segítség. Új laptop, suse linuxal. Hat partíció van rajta!Windows 8.1 kellene rá 2 partícióval, de nem tudom telepíteni a windowst, a legnagyobb 417 Gb partíciót nem tudom formázni (szürke) A neten valami mbr törlésről írtak. A legeslegegyszerűbb megoldás kellene.
Előre is köszönöm!
-
2ning
tag
Nem tudom jól értem-e. Ha vennék egy [ILYET] a notihoz, akkor lenne:
- egy külső USB 2.0 csatolós HDD, SSD, vagy DVD-m, attól függően mit teszek a BOX-ba ?
- betehetem a DVD helyére a notebookba, SATA-s HDD vagy SSD-vel ?Mit szól hozzá a windows., ha ezzel az eszközzel csatlakoztatok egy olyan HDD-t amin, másik gépből származó Windows XP, WIN7, stb. op.rendszer is van ? Adatmentés, másolás céljából például. A gyakori le-fel, ki-be csatlakoztatás nem tesz be a notin az op.rendszernek?
Remélem értitek mit bregyogok.
-
2ning
tag
Azt írja" Intel(R) Active Managment Technologi SOL " "not supported bluetooth funkcion" meg "device unplugged".
Ez azért érdekes mert itt ül a kék bluetooth ikon az értesítési területen , és már 3 telefont is csatlakoztattam (párosítottam) hozzá. Volt fájl küldés és fogadás is. Szerintetek telepítsem? Vagy maradjon így?
-
2ning
tag
Sziasztok!
HP Compaq 8510p-n van egy COM5 ismeretlen eszközöm. Melyik driver hiányzik? Nem tudok rájönni. Win7 Ultimate 64bit. [HP Driverek]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged