- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
dime27 #62460 üzenetére
Nekem is volt plexis gephazam, de sose ertettem ezt a karcolodas dolgot, mitol lenne karcos
Osszerakod a gepet, leteszed a helyere aztan neha leporolod egy puha ronggyal vagy en pl. monitor nedves kendovel szoktam tisztitani.
Mikor es milyen anyaggal erintkezne az oldalablak ami megkarcolna? -
fogtunder
nagyúr
válasz
dime27 #60569 üzenetére
bármelyik LED szaküzletből, van belőle jó pár, kb. mindegyik ugyanazt árulja. veszel RGB LED szalagot, tetszőleges folyómétert, hozzá egy vezérlőt, kábelt, adsz neki valahonnan 12V betápot (föntebb voltak alternatívák, de a gépből is megoldható a kivezetése), kis forrasztás, aztán kész. én mágnesest nem találtam, csak a PC kiegészítő gyártóknak van aranyárban, alapból öntapadósak, de lehet kapni öntapadós mágneses szalagot, azt ráragasztod a hátuljára, el kellene bírnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged