- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
válasz
tvse1995 #41144 üzenetére
A pontos paramétereket én is tudom, csak azért érdekelne mert ha van kellő hely a 120mm nek akkor csak fúrni kellene egy keveset.
(#41143) F34R
Van nálam 3db WingBoost, 2 120 és 1 140. De a 140 van 120 furat is.Csak azért érdekelne mert ha befér a 120 hátra és csak fúrni kéne és nem szétbarmolni, akkor megvenném.
-
siti
őstag
válasz
tvse1995 #33534 üzenetére
élőben nem lesz ám olyan jó. nem egy por meg szöszmentes helyen van. most ráfújtam az utolsó réteget, szép fényes, ha ilyen is marad, akkor látszani fognak a porpöttyök. lehet matt festék jobb lett volna, de ez volt itthon. meg persze az egyenletes festéstől is messze vagyok, de úgyis bent lesz egy házban
-
-
imibogyo
veterán
válasz
tvse1995 #32417 üzenetére
Nem az ha az ember megcsinálja magának!
-
Jim-Y
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged