- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
smallmer #73134 üzenetére
roger.smith-től vásárolnék, olyan méretben színben gyártja le amilyenre szeretnéd és formában (lágy vagy merev kábelt szeretnél), kicsivel olcsóbb mintha a boltban vennéd illetve nagyon korrekt is (én hibám volt hogy nem jelentkeztem mely Corsair RM1000x szériához szeretném a kábeleket 2018 vagy 2021 kettő között a különbség a az alaplapi 24 pin be táp kábelnél keresendő a kisebbik táp csatlakozó a '18-on kívül a '21-n belül van ki javította csak a futárt kellett állnom oda vissza erre figyelj oda ha hasonló helyzetben vagy)
-
Speedy007
őstag
válasz
smallmer #72812 üzenetére
Össze lehet őket fűzni vagy hubot használsz. Én speciel meg vagyok elégedve velük 3 van a radiátoron és 3 ami a házban keringeti a levegőt. Nekem az jön be az Arctic ventillátorai esetén hogy van gyártói ajánlás vagy segédlet ahogy tetszik hogy hogyan tudod be hangolni a ventillátorokat és nem hosszasan állítgatni tesztelgetni hogy a számtalan kombinációból melyik is jó lenne.
-
-
Speedy007
őstag
válasz
smallmer #72781 üzenetére
egyedileg le gyártott kábelek esetén roger.smith fórumtársat kell keresni gyors és nagyon korrekt én csesztem el a rendelést mert nem említettem hogy melyik RM1000x szériához kérem a kábeleket 2018 vagy 2021 24 pines csatlakozó csatlakozási pontja van más helyen a tápegységnél a kisebbik van a '18-son kívül '21-sen belül pk-n kívül másba nem került ennek a fiaskónak a javítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Cyberpunk 2077
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest