- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
pszihó #12401 üzenetére
Az hogy voltál katona hogy jön ide?Ez itt egy fórum,amit bárki látogathat,nem pedig a katonaság.Nem igazán értem ennek mi köze van ahhoz,hogy a képeidet egy olyan oldalra töltötted föl,ahol én speciel semmi képet nem látok,de valószínűleg nálam van a gond a firefox-al.Attól,hogy van itt jópár nálad fiatalabb fórumozó-akik ráadásul se katonák se határvadászok nem voltak-az nem jelenti azt,hogy a korodnál fogva mindent jobban tudhatsz vagy éppen nem tehetik szóvá a dolgot.Az első két képed próbáltam megnézni,bejött ez az elcseszett gportal-os oldal,onnantól kezdve rá se kattintottam a többi képedre.
Azzal,hogy ide linkeled a képeket vállalod azt is,hogy kritikát kaphatsz.Vagy szerinted mindenkinek a seggét kéne nyalni a sz*r minőségű telós képekkel meg a lassabbnál lassabb képfeltöltőoldalakkal,hogy hú apám nagyon ász vagy?
1988-ban (és se előtte/se utána) nem kiváltság vagy érdem volt a katonaság,hanem kötelező szolgálat.Nem számít,hogy akkor határvadász vagy maga az atyaisten voltál,ha egy ratyi oldalra teszed föl a képeket,akkor nem fog újongani senki.A kritika meg nem egyenlő a kóstolgatással. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
pszihó #12384 üzenetére
Amint látom a végére csak leesett, mivel rám dobtál egy privit. Megkérhetnélek, hogy ne küldj több privát üzenetet, főleg ilyeneket ne? Nem hiszem, hogy egy fórumon meg kelle szabnod, hogy mibe szólhatok bele vagy sem. Ha meg nem tetszik, hogy beleszólnak a dolgaidba, akkor rendezzétek privátban. De, ha már így belementünk: ha megnézed kb. 10 oldala arról van szó, hogy a sok suta, nem tud semmi mást, mint bejönni ide, linkelni. Pedig néha nem kellene sok, csak arra használnia a szemüket, amire való, és nem csak nézni, hanem látni is, vagyis olvasni. Elolvasni, hogy mi lenne a lényege. Normális méretű képeket, normális képefeltöltő oldalakra. Ettől függetlenül továbbra is a sok fos oldalara töltögeti fel a többség a big nagy képeit. De be lehet nézni a "Kivel érdemes üzeletelni" topicba is, ott se képesek olvasni az emberek, mindenki write only. Ennyi. És valóban, igazad van, 40 évesen eldöntheted, hogy hova töltöd fel a képeidet, amiről viszont nekem - és persze másoknak is - szabadon lehet véleményem. És most ezen is meg lehet sértődni - 40 évesen - és pisálhatsz a széllel szemben, ahova feltötötted a képeidet, az akkor is fos maradt. (Többek között azon is megsértődtél, hogy valaki jeleezte nem jók a linkek...) Senki nem akart személyeskedni, de te rögtön magadra vettél mindent, még azt is, amit jó szándékkal írtak.
-
törölt tag
válasz
pszihó #12367 üzenetére
Dehogyis... Nem úgy értettem, hogy te vagy hülye, hanem az ötlet hülyeség, mert gagyi az oldal, és tele van reklámmal.
Ne haragudj.Tudom hogy finomabban is fogalmazhattam volna, de egyszerűen annyira utálom azt az oldalt, hogy csak na
D1Rect: Nem pont ugyanez a betűtípus.
-
Gergo_pet
aktív tag
Szia, szerintem mindenképpen a coolermaster és a thermaltake házai táján kéne szétnézned, ha hatékony hűtésrendszerrel szeretnél házat, ha pedig valami elegánsabb, kevésbé jól szellőző (de még mindig bőven elég jó) házat akkor az asus újabb cuccait ajánlanám, vannak köztük kellemes darabok. Ha meg a mai csicsatrendet szeretnéd követni akkor ott vannak a különböző kigyók meg japán harcosokról elnevezett csodacsillivillik akármelyik honlapon.
-
Gergo_pet
aktív tag
Nem kell kiabálni, csak nyugodtan, lazán.
Overdose: Hát igen, ha valakinek ilyen szép rend van a házában, annak jól szellőzik, ráadásul olyan, mintha valami hatalmas ház lenne, ugy elvesznek benne a cuccok, van légtér bőven, nemcsoda ha jól szellőzik. Ráadásul Zalmi fan vagy ugy látom, azok mellé nem is nagyon kell kiegészitő hűtés, elég jó hatásfokkal dolgoznak azok egyedül is. A vidkarin is még lecserélnéd egy VF700Cu-ra és nagyon zsir lenne. -
!Overdose!
őstag
Nem nagyon hangos?
Egyébként mindenki figyelmébe ajánlom, hogy mielőtt ész nélkül telidobálja a házát ventikkel, győződjön meg róla, hogy van-e értelme!
Én mióta megvettem ezt a Chieftec házikót, azóta nem használok rendszerhűtőt, mert nagyon jól szellőzik nélküle is a ház!
A rendszerhűtőkkel 2 fokot hül a ház, én 2 fok miatt nem fogom hallgatni őket!
Így most csak 3 venti van bene: CPU, VGA, PSU! Gyakorlatilag hangtalan!
Képek hamarosan, de sajna elfogyott a harisnya a tápra, úgyhogy most várnom kell a következő szállításra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest