- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
djtoomi #5612 üzenetére
A kockábbik felem szerint: LCD tv cosmos, szoba update, új bringa
A sportolóbbik felem szerint: újbringa, szoba update, LCD tv cosmos
A csajozós felem szerint: szoba update,LCD tv cosmos, újbringaÚtelagázhadó, útelaghozsodá...útelagázáshoz érkeztél, de nem nehéz a választás.
Ha már PH! addikt vagy, akkor kocka is, szal először LCD tv cosmos, szoba update, újbringa
-
Macka
veterán
-
v.tom
őstag
válasz
djtoomi #5595 üzenetére
Jó lett.
Kicsit módosult az oldal.. Vannak új képek a galériában.
-
Macka
veterán
válasz
djtoomi #5268 üzenetére
Hát, én nem mondtam, hogy halk,
de nem is egy repülőgép. A ventik túlnyomó többsége pedig Noiseblocker. Ha választani lehet a zaj és a teljesítmény között, én az utóbbira szavazok. Végülis, egy Subaru sem halk....
A plexi pedig ez előző házból származik- egy Aeroengine II-ből. -
Grigorisz
aktív tag
válasz
djtoomi #3809 üzenetére
Köszi.
Kébeleket ha lesz késztetésem megcsinálom, mert ahhoz bontanom kell szinte mindent.
A 3 piros izé két szélén vu-meter van a középső winyó aktivitás kijelző. CoolerMaster Musketeer III a neve de sztem már nem kapható. Legalábbis nekem nem sikerült mégegyet szerezni pedig kb. 8 nagykerrel vagyok összeköttetésben naponta. Kékben nem kapható mert csak 7 szinű változat van belőle...(van benne kétféle kék).
A VGA-t majdnem vágnom kellett nekem isde kb fél órás rendezgetés után sikerült berakni. A winyók útban vannak kissé, lehet egy gyenge pillanatomban elforgatom a teljes keretet floppyt úgysem használok.
Pulsar: kérésed parancs ha időm engedni fogja csinálok jobbakat, szebbeket, nagyobbakat stb.(de lehet előbb harisnyázok kábeleket illetve megvágom az oldalát...)
Tényleg! Szerintetek ha az oldallapba nem plexit vagy üveget raknék, hanem olyan rácsot amit tuning suzukiknál raknak a hűtőrács helyére hülyén nézne ki? Költői kérdés mert ezt fogom csinálni a hűtés miatt, csak kíváncsi vagyok.
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
válasz
djtoomi #2109 üzenetére
nem tudom szokott lenni ilyen modding verseny emlékszem hogy valami sima alfás kivitelű ház nyert 2éve..sima delux volt befestve begarvírózva meg átalakítva egy ventiszabályzó..persze igényesen biztos nem volt könnyű munka..de szerintem annyira nem egyedi..mármint ne értsetek félre...csak
)na mindegy
és az elsők elég szép nyereményt nyernek...létezik..gamestar archívúmba utána kell néni.
10-13k-bóludod te mennyi négyzetmétere a gránitnak...???ami minőségi?20 fölött
számold ki csak anégyzetméter anyagot..kb 2,5--3
ami tiszta úgymond .. -
magi20
senior tag
válasz
djtoomi #2106 üzenetére
nem vater fogja csinálni.
))neki nincsen rá ideje..hanem én..ő csak segít..csak az adott méretű darabokat le kell vágni vágógéppel,persze nem kézivel..ezeket mindenhonnan megcsiszolni..aztán a többi ragasztóanyag.vagy csavar.azt még kitaláljuk.
hát az a baj..hogy biztos nem lesz olcsó mulatság..tehát magamnak kitudom hozni egy olyan 15-20k-ból ha úgy számolnám hogy megveszem az anyagot..dehát persze ezek maradékok hatalmas tömbökből.
de majd meglátjuk elöbb legyen kész..tavaszra gondolom a dolgot.mert most hideg van ahhoz hogy én kinnt legyek több napot ezzel.meg vizsgák ugyebár..úgyhogy majd..
a bal oldal nyitható lenne az 100--3helyen lefogatva..találtam olyan ilyen csuklókat amik atom masszivak..simán elbírja. a jobb oldal azért lehet hogy sínre csusztatva lesz .hogy mégiscsak le lehseen venni.
tervrajzok még nincsenek..
a lényeg hogy nem egységes ívek lesznek..a tetőt úgy képzeltem el..hogy felfele lesz gömbölyített..és ahol beér az ív onnan indul majd belülről a plexi.rem érted ..
eleje hát fingom sincs.
hátulja nem gázos.
a helyeket meg azt nem tudom hogy..mindenképp bal oldal felé nézzen a vinyó hely..lehet felső tápos lesz talán..bár nem biztos. de a cd-k?lehet valami régebbi házból lesz kivéve egészben és az valahogy beilletsztve azt nem lehet kőből..túl nehéz lenne.bár?
meg hogy a lapok 2cm-eresek vagy 3cmeresek legyenek..
lehet taliznuk azon a mogdding versenyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest