- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acsi
aktív tag
válasz
KAMELOT #41153 üzenetére
Kaptam kölcsönbe haveromtól egy 800D-t ráadásul "moddolt" mert ki van belőle szedve minden még ami szegeccsel volt berakva az is, de nem tetszett a cosmos II sokkal kompaktabb volt. Amit küldtél az tetszik.
(#41154) F34R: 350D is tetszik lehet hogy majd olyan lesz jövőre. -
imibogyo
veterán
-
-
-
Ger_man
senior tag
válasz
KAMELOT #40978 üzenetére
Jobb hardvereket? Nekem ezek tökéletesek, a pénztárcámhoz mérten
Kínlódni, nekem ez már-már szórakozás, plusz betudtam tenni egy féléves feladat közé, szóval kreditet is kapok.
Ezzel csak saját képességeimet, és tudásomat gyarapítom, hogyha majd végre munkát keresek, jól néz majd ki a referenciáim között.
Nagyon szépen köszönöm azoknak akik szavaztak melyik a jobb megoldás
-
-
adam12221
tag
válasz
KAMELOT #39875 üzenetére
Nekem tetszik! Nagyon szeretem a fekete-fehér összeállítást!
Mondjuk a csövezést tényleg túlzásba vitte! Meg nekem nem tetszik a sima tükör felületű ház sem, nagyon könnyen sérül is, és nem is szép. Inkább lenne valami szállcsiszolt mintás, vagy valami.
Szerk.: És a ventilátorok olyanok, mintha csak utólag odatámogatták volna az aljához.
-
-
Moddingboy
Modder
válasz
KAMELOT #39544 üzenetére
Ápr. vége felé lesz a Veletech, de a pontos dátumot/helyszínt tartalmazó cikkel hamarosan találkozhatsz a főoldalon.
Ne feledjétek, a modding versenyre még mindig tart a nevezés! -
Atke
senior tag
válasz
KAMELOT #39533 üzenetére
reklámnak annyi elég volt, hogy
1. Lap ASUS M4a79XTD-EVO ---Semmi baj.
2.lap Gigabyte GA990FXA-UD3--- Fesz, és cpu BLK ingadozott állandóan, mindig valami nyűgje volt, ramokat nem lehetett húzni
3.lap nem saját gép GA68---valami instabil volt
4. lap Asus Sabertooth P67--- semmi baj, megy a tuning is rendesen, Bios frissítés sem problémázott soha (gigáknál igen)
Cooler master meg elérhető áron van, és majdnem hozza egy nála 2x 3x drágább Silverstone,Lian li szintjét.
Persze ez szubjektív, és egyedi vélemény...Más: ATX konnektor méreteit tudja valaki??? hossz, vastagság, lyuk távolság... Egy képnek,linknek örülnék igazán
Köszi előre is -
ZetorGumi
addikt
válasz
KAMELOT #39248 üzenetére
De amint 2hsz-szal előbb írta, az egyik gépben van egy, a másikban meg kettő.
No offense, de nem azt kérdezte, hog mire lehetne kicserélni, hanem hogy hogy oldható meg a halk hűtése.
amugy osztom zuchy kolléga véleményét, 70k alatt nem lesz meg, sőt, több is lesz az, inkább 100k.
egy VGA, meg haznált cuccokkal, úgy be lehet tolni 60k alá, de amugy nem nagyon. -
L1ZRRR
senior tag
válasz
KAMELOT #39188 üzenetére
Nagyon melegedik, akkor már egy 2600k-val jóval előrébb volnék.
ASUS M3F lap max 25 k + VGA 60 - 65 K + víz 60 k +
+ 30-40 míg eladóm a mostani cuccost + rá rakok valamit aztán kész a hightech gép
(#39189) tomic : Nem egészen , én csak egy fullos rog-os gépet szeretnék, normális áron , és nagyszerű dizájnnal.
-
F34R
nagyúr
válasz
KAMELOT #39179 üzenetére
minek ? boven eleg egy 550-es is sot!
amit irtal konfigot + 7870 amire erdemes lenne cserelni azt is siman meghajtja.
#39181) VeMaR™
igazabol ha nem akarsz sokat kolteni (es a vizezes sem jon szoba akkor max a tapot meg a hutot cserelnem le es akkor meg olcson meg is usztad-)
-
-
ST05
őstag
válasz
KAMELOT #39153 üzenetére
ha már ocz, ezt nézzétek, milyen kellemes tesztkörnyezet
a picit oldshool , de anál jobban ott van a toppon a pakk -
do3om
addikt
válasz
KAMELOT #38845 üzenetére
Nekem nagyon könnye lejön a festés, körömmel lekaparod erőlködés nélkül. ezt a nyers alumíniumra értem, az oldallapok amik eleve fekete festettek már stabilabbak. Szerintem a fényes alumíniumot meg kellet volna kicsit érdesítenem (átcsiszolni), alapoznom, és úgy fújni.
-
fatal1ty1984
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest